click banner for more info

Saturday, March 12, 2011

Toilet KFC buat mak confused!

Semalam niesz pergi sabak bernam, jemput adik niesz, ramizah , sebab cuti sekolah dah nak start..On d way nak balik tu niesz, mak dengan adik2 singgah lah makan KFC dekat Kuala Selangor untuk lunch..yang kelakar nye..

Mak : Nisa, singgah beli nasi jap..
Niesz : Nape mak? Kata nak makan KFC..
Mak : Mak nak makan KFC dengan nasi, mak lapar nasi lah..
Niesz : Nak bawak nasi masuk KFC ke?
Mak : Ha a..
Lionteen : Mak ni tak "kay el" la..hahaha...

Sampai2 je dekat KFC, terus mak lari bawak nasi naik tingkat atas..hahaha..cian mak, takut orang KFC tu marah sebab bawak makanan dari luar..time makan tu tiba2 mak nak pergi toilet, sebab nak terkucil..


Nadz  : Mak!mak!, tu toilet lelaki la..
Mak : Eh, nape plak?
Nadz : Cuba mak tengok kasut tu, yang perempuan tumit tiggi, yang laki, tumit rendah..
Mak : Ye ke, tapi mak tengok yang lelaki tu macam kasut mak je..

hahahahahahahaha...aduh!mak ni kan..memang la..semput den gelak..
p/s : Sehari kalau mak tak buat lawak mesti rasa sunyi jer..hehehe..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

51 comments:

Ayuni said...

hikhik, klau ltak gmbr yg pakai skirt tu camne plak ek....

aliesha kirana said...

haahaha comelnyee mak awakk!! hahaahah lawak3. mmg boleh confius kn. haish buat la tnda yg senang org paham skit.hhhihihih

Fadzli Amir said...

Memang la...simbul tu, kena tengok mana satu kasut yahg sama dengan kita...bukan kira laki perempuan dah...hhehehe..mak niez ni buleh masuk raja lawak ni...heheheh

CikNiza said...

hahahhaa..kekonfiusan melanda di situ..hihihi :p

intan.maisarah said...

..lain kali kene letak gmbr lain

Nur Farah Hani said...

lah cam tu lak erk.. ehehehe.. setakat ni ta pernah jumpa lagi toilet yang guna simbol cam ni.. ehehehe.. ;p

Cik Ila said...

dah sudah....tertukar..hahahha

lionteen said...

ko ptutnye letak la gmbr ksut mak tu. kihkih

Jeely jelly said...

hahaha hadoii.. gelang guling2 nie ! :p

zati embong said...

haha.bijak!haha

Asyraf Afiq said...

kahkahkah....

http://asyrafpunyeblog.blogspot.com

Lya Colours said...

tuh la. kalau orang berumur bukan tau beza kan. senang2 tulis la ladies, gents, kan. kan ke memudahkan pelanggan

m!sZ zAL!nA said...

huhuhu.. ibu2x

puteri ain said...

haha..kelakar la..hehe..sorry tergelak kan ur mom..
pape pun mak tetap terbaek ! :)

nur said...

haha.. mak mak.. menghiburkan betul.. a. a.. boleh bikin konfius gituh...


JEMPUT ke:ALL IN ONE

azi nur said...

hiks...sabo je la...

Miss Tira said...

Ni laa akibatnya kalau guna logo dekat pintu toilet yang bukan-bukan. Hehe.

Novelgurl said...

Salam..hak3..adeh !

JIJI YU said...

muehheeh..mak ko mmg sempoi ni..btol2 sempoi..

white rose said...

nabeb baik leh perasan...
kalo tak, mesti dah redahnye...

udin said...

haha! boleh plak diorang wat tanda mcm tu eh..

noraim said...

haha. sy pon mcm mak akak jgk. kalo simbol kat toilet pelik², sy msti tany kwn dulu. buatnya slh masuk malu jek. huhu.

yad'z said...

hik3.. comel lah mak niesz...

❤NazirahMoktar❤ said...

lawak la..heheh..tekak org tua kan.nak jugak makan nasik.pasal toilet tu memg pon.skng ni dah macam2 rupa bende alah tu tmpal kat pintu toilet.

Solihin Zubir said...

olololo.. comelnye la.. haha.. lawak..

mak ni tak kay el la..
kasut tu mcm kasut mak.. heheh..

adeyh.. 1st time tgok sign toilet camtu..

Cikgu Den said...

gambar kena baiki lagi tue. bagi jelas lagi makna dia. gambar oh gambar...

Qistina Filzah said...

haha..lawak la mak niesz...dier mmg kai kasut sarung tumit rendah ker

aLieF si Muncung ManiS said...

hahaha..comelje jwapn mak niesz tu..tu pasal..KFC ni pelik..letak la simbol biasa2 kat tandas tu..ni tak,letak simbol kasut..adoi..

d_LA said...

hahaha..x pnh jmpe simbol camtu nies oii...klakar lak rs..smpai confuse mak nies..hehe

Amirrah Zawani said...

hahaahah!! lawak la mak u ni.. comelll :)

kay_are said...

eh, toilet kat kfc tu camtu ke gambar die?? x pernah perasan pun.. lawak je.. hee

zEri sAfEerA said...

hahahaha :)) owh lame x update n blogwalking n trus dpt bc entry ini yg bikin gelak. hehe :D suke ah

sissyira said...

salam

pertama kali tengok org buat gambar kasut..hihi

Tuan Putri said...

hahahahahhahaha lawak2..tulah kfc..buat laen dri yg laen tp wat org kliru lak..ahaha

nazrul ashraff said...

haha.tergelak la baca ni..haha

d_tieah said...

Aik.. 1st time aku tengok simbol tandas camtu.. Hahaha..



Entry Terbaru : Cerekarama : Berkalung Noda

athirah said...

haha..klaka laa mak...sign toilet skunk peliks ....aigoooo..hehe

iniialahaku said...

hahahaha...kelakor2..adoyai..

jeBateja said...

den pun leh konpius kalau mcm tu....ahakz

fyra said...

haha kelakar !

MamaEma said...

hahahaha...kelakarnya...

kenapalah tk boleh letak perkataan saja...kenalah fikir orang2 lain jugakkan...

bunga said...

hahahahah..lawak la..aduhh..rasa nak tergolek2 baca ni..hahaha..

HonEyBuNNy said...

hehe...betul kata mak tu..heheh..

ch!natsu said...

hahaha..
chin gelak smpai kuar air mata..
trasa mak niezs comel plak.. huhu~

Ina said...

kelakar..tapi sian mak awak...

♕ Mr.IX ♂ said...

lain kali kena letak kasut tumit tinggi 4,5 inci baru leh beza kot..tak pernh nmpk toilet sign gitu....

beautiful_rose said...

huhuhu boleh macam tu lak =p

Azza Firza said...

hahahahaha, ngan ngan azza konpius baca kali prtama tadi, hahaha

cikmemy said...

huhuhu,,,comelnye mak dia...hehe...

HEROICzero said...

hahaha betul apa mak cakap. =)

nelly said...

Nelly setuju .memang confuse pun .:D

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget