click banner for more info

Monday, February 7, 2011

bila sorang dah balik, 3 pulak yg pergi..

Rase mcm sekejap sgt dapat kumpul sama2..tup..tup..kena pulak berpisah..sedey nyer..rase sunyi balik uma nie..

Adik niesz yang blajar kat Mesir ni dah selamat smpai Malaysia smlm..syukur, alhamdulillah..


Gmbr bwh nie, yg sebelah niesz tu, lionteen , ( tau ke niesz yg mane)..ehe..adik niesz yg tengah2 tu study kat terengganu..UMT..die baru  balik ganu malam nie..

Yang kanan sekali tu, fyra, study kat iic (international islamic college) kat gombak..die balik college semalam..


Yg ni pulak adik bongsu niesz,huhu..sedey sgt berpisah dgn die td, die baru dapat masuk sekolah asrama kat sabak bernam..form 1..mmg adik niesz yg ni xpernah lagi berjauhan ngan family..n paling mnja dengan mak niesz..ntah ape la yang die tgh buat skrg..rindu nye kat die..waaaaa!sedey nyer! mmg ati ni berat sgt nk tggl kan die sorg2 tadi.."blajar rajin2 ye dear..next week kite amik kat asrama dgn mak yer.. "


p/s :  mcmane la nak kawen nnti yer..kena ikut suami..ermm..xmau kawen boley..ehehehe..upps!sory chiquito..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

35 comments:

yatie's EPISODE said...

asrama kat sabak bernam? kg yati! ^^

mule2 jauh mmg sedey, lame ok lah ye niesz. senyum sokmo deh. :)

syazwanizul said...

adat berjauhan,pasti akan terasa rindu ;)

orang kata,absence makes heart grow fonder rite? ;)

Anisa Hang Tuah said...

bestnye niesz ade adik pmpuan
jelessss

nazrul ashraff said...

haha..choy..cian2..cian bella x msuk senarai..hehe

Ina said...

mesti rindu dier kat family kan

mr.syazwan said...

ini pesan abang wan lak

jangan gatal


fokus belajar ye

jangan couple2


tak baik tuk kesihatan

ingat tu pesan abg wan ni


ceeewaahh

=_=

Nur Farah Hani said...

ma aih.. ramainya adik beradik perempuan?? mesti best kan.. hehehe...

takpe raya t kumpul balik..XD

Kaspersky Seller said...

Salam niesa. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

biella93 said...

hohohooho . rindu kt betty :'(

Novelgurl said...

Assalamualaikum

setiap pertemuan ad perpisahan..hehe

beautiful_rose said...

tak per...berjauhan sekejap je tuh.berjuang demi cite2 kan.hope die pulang dgn kejayaan nanti...

Lya Colours said...

hoih apa ni adik kita sama la. sorang mesir sorang UMT. haha yg UMT tuh balik kelmarin. yg mesir esok sampai. flight sendiri. nak tunggu turn flight gomen lambat hoih. beribu tunggu turn

rATu kEBaYA said...

niesz... jgn takut kahwin.. rugi tau.. hehe..

bila berjauhan tu lagi bertambah kerinduan dan kasih sayangkan...

atie said...

hehe..lawakla niesz ni..family atie..semua masuk asrama..dan skang semua dah kawin dan kadang2 je jumpa..but we still gather kadang2..

Hanis MY said...

tupang gembira adik niesz dah selamat sampai, wahh best nya gathering tapi perpisahan mmg menyedihkan huhu...

CGG said...

pASTi RINDU KAN:)

liyana said...

niesz,mane blh x kawen, haip! hehe

MamaEma said...

ema pun tiga beradik perempuan jer..

white rose said...

wei, adik bradik kau semuanya perempuan ke?

wah...best kan adik bradik ramai...

mcm akak ade 8 org...

FaizFizy39 said...

huhu... sumenye dah berjaye ^^

qieranna said...

best kan dpt kumpul rmai2

YanaMIB said...

niesz dgn lionteen je muka sama eh..yg len² ada la beza..korg kembar tahun ke? hihi~ ^_^

Amni said...

tak nak kawen? rugi laaaaa..... =p lionteen tu lama tak jenguk blog dia.. hoho......

ingat kan adik yang kat mesir tu nk balik sana... dorang cuti sem 6 bulan kan?

rupanya si kecik tu yerr... takpe.. dok malaysia jugak kan.. senang nak ziarah banding yang kat mesir.. hehe

sahromnasrudin said...

duk asrama best..ramai kekawan

zmanja said...

ramainye adik beradik..

Raji berkata said...

kakak2 nih nampak jer cool
dalam hati sangat penyayang dgn adiknya ;D

shahjiehan said...

syukur adek dah selamat kan

~ yus ~ said...

semua adik beradik niesz perempuan ke?

Alhamdulillah yg di Mesir tu dah selamt sampai. Takdelah hati risau aje kan..

lionteen said...

nak balik..boring duk sini :(

zati embong said...

lar,lionteen 2 adik niesz rupenya.patutlah,jat perasan dia pun ada update entry psl adik dia kat mesir.aduhla,sbr jela O.o

ARJUNA.Inc said...

perghhh..sume adek bradek pmpuan je kn..huhu..pmpuan mmag cm2 kn..ce laki..kalo be4..2, 3 org blek pn x pdli..haih..

jeBateja said...

Mak oiiii...adik beradik hang pepandai belaka.....dasat derrr....

kalau adik beradik den....den yg tak pandai sekali...ahakz....

lalink7 said...

haip xbaek ckp xnak kawen..hehehe..

ehh..niesz sedara dengan lionteen ek?? hehehe

lalink7 said...

lorr...sis bace blk rupenyee korang adik bradil..ptot la muka lebih kurang..hahahaha

niesz ek akak?

d_LA said...

kat kg skang tnggal mak ayah jer..sume dah bwk diri ke hulu ke hilir..hehe..time raya barulah penuh rumah

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget