click banner for more info

Saturday, May 14, 2011

Jerawat, kurang tenaga, metabolisme rendah? Ini penyelesaian nya...

Mesti ramai yang tercari2 penyelesaian untuk masalah2 kesihatan macam ni kan..Masalah kulit berjerawat, kurang bertenaga, sentiasa rasa penat, metabolisme rendah, susah untuk buang air. Niesz ada penyelesaian nya..




Virgin Coconut Oil (VCO)

VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.


Kebaikan Pengambilan Virgin Coconut Oil :


* Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
* Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
* Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
* Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
* Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
* Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
* Melindungi tubuh daripada kanser.
* Jerawat cepat susut
* Regular semula PMS anda
* Sistem penghadaman lebih baik
* Kesuburan
* Kurangkan rasa senggugut
* Batuk dan Selsema cepat hilang
* Mengurangkan tidur berdengkur


Niesz dah sebulan makan VCO ni, alhamdulillah, kesan nya dah nampak sekarang :


-Semakin bertenaga, badan tidak mudah letih dan mengantuk
-Buang air besar kadang2 sampai 3 kali sehari
-Jerawat semakin berkurang
-Tidak senggugut time period
-Kulit muka jadi lembut


Adik niesz pun try makan supplement ni, dalam masa seminggu berat dia turun 3 kg..


Untuk siapa2 yang berminat nak order, boleh la inform dekat niesz..
Atau boleh view sini http://zafneeshop.blogspot.com 
Email : zafneeshop@yahoo.com
@ fb: zafnee shop


Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

Saturday, April 30, 2011

I know..he love me..

Sorry korang..lama tak update blog..huhu..memanjang asyik overtime je kerja..hehe...nak cari duit lebih sikit..So, memandang kan dah akhir bulan, and niesz dah dapat 1st gaji niesz..ehe...rasa best pula dapat pegang duit hasil kerja sendiri..tapi biasalah kan, gaji pertama ni memang rasa macam banyak sangat nak pakai duit..kira2..alamak! cukup ke duit yang tinggal ni untuk belanja sebulan..hope2 cukup lah..

Semalam chiquito dah janji nak belanja niesz makan..hehe..sebab gaji die keluar dulu dari niesz..pukul 6.30 ptg chiquito sampai dekat office niesz..terus naik kereta pergi cari tempat makan, chiquito datang naik motor, faham2 je lah, petang2 confirm jalan jammed kalau dari rawang nak ke subang..


Mula2 pergi summit, jalan2 je..window shopink..


Chiquito : ayg tak pakai ni ke kat office?
Niesz : tak pun..
Chiquito : orang office selalu pakai ni..kan sejuk..
Niesz : nak belikan ke?
Chiquito : boleh je, pilih la mana yang lawa..
Niesz : hehe..ok..


~credit to uncle google~

Then pergi taipan usj..wah!ramai giler orang, ingat nak makan dekat pizza hut, tapi parking tak ada..rasa macam dah fedup je sebab dah pukul 9:30 still tak tahu nak makan dekat mana..dah la jalan jammed giler..last2 makan western food..


Niesz : Dah pukul 10 lebih ni, sampai rumah mesti pukul 11 lebih..
Chiquito : Nak b follow ayang balik sampai rumah?
Niesz : Eh, tak pe lah, susah kan b je nanti..
Chiquito : B risau lah..ayang hati2 drive tu, jangan bawa laju2..
Niesz : Ok..


Niesz pun terus drive balik, chiquito pun balik..tak lama lepas tu chiquito call..


Chiquito : Ayang, moto b pancit lah..
Niesz : Laaaa...b langgar apa tadi..
Chiquito : Ntah la..besi kot..
Niesz : Habis tu mcmane b nak balik? Ayang risau lah..
Chiquito : Tak pe, ayang drive je terus sampai rumah..nanti pandai2 la b settle kan..


Time ni hati memang dah tak tenang sangat2, rasa kejam tinggalkan dia dekat situ sorang2..Time tengah tunggu traffic light hijau, niesz call lagi..


Niesz : B dekat mana ni?
Chiquito : Dekat petronas, nak try pam tayar ni, tapi rasa macam dah pancit betul ni..
Niesz : Abistu mcmane?
Chiquito : Tak pe, b try je bawa, ayang drive elok2 ek..tumpukan je drive tu, nanti apa2 b mesej..
Sampai2 je rumah, terus niesz mesej chiquito..

Niesz : B, ayang dah sampai rumah..
Chiquito : Alhamdulillah..Lepas mandi, tidur tau..mesti ayang penat..
Niesz : Ayang risau kan b..
Chiquito : B ok..nanti b mesej ayang ek..

12:00 malam
1:00 pagi
2:00 pagi
3:00 pagi
4:00 pagi
5:00 pagi

Mesej dari chiquito..

Chiquito : Ayang, b baru smpai rawang..

Time ni memang niesz rasa diri niesz kejam sangat..Bayang kan esok pagi tu chiquito kena kerja..confirm dia tak cukup tidur..Niesz pun memang malam tu tak tidur, tunggu mesej dari chiquito..Ni pengorbanan chiquito yang tak kan niesz lupa sampai bila2..Niesz tahu dia lah Mr, rite yang niesz cari selama ni..

wahai wanita.. 


carilah suami yang bila kamu lemas di dalam laut, suami mu akan segera terjun menyelamatkan mu..

bila kamu di baham buaya, suami mu akan berlawan dengan buaya itu..

bila kamu ditangkap harimau, suami mu akan tumpaskan harimau itu..
bila kamu di colek, suami mu kan segera menebus kamu walau dengan harta dan nyawa..
~ustaz azhar idrus~

~credit tu lionteen

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget