click banner for more info

Sunday, March 13, 2011

line streamyx slow punca daripada tsunami di jepun?

Pelik betul niesz, semalam line streamyx ok je, tapi hari ni online, lembab giler line streamyx, selalu paling lambat pun 30 saat nak loading tapi sekarang lama betul, adik niesz kata sebab tsunami yang baru-baru ni jadi dekat Jepun..niesz search lah pasal ni tadi and niesz jumpa announcement ni..


~click untuk pembesaran~

Kalau betul lah sebab kan ni, nampak nya tak dapat lah niesz nak jenguk semua blog korang dalam 1 masa macam selalu..sedey lorh..


Tengah hari tadi sempat niesz pergi Karnival Pendidikan Mara ni..niat memang nak pergi interview terbuka yang dorang anjurkan..mak ai!!!!!!!!!!!!ramai giler orang..sebab dalam 1 PWTC tu ada macam-macam booth, untuk lepasan SPM yang hendak masuk U, untuk carian kerja, travel promotion..macam-macam lah..tapi niesz sempat hantar resume je sebab ramai sangat orang..

Sebelum chiquito hantar niesz balik rumah, ktorang singgah makan pizza hut, niesz teringin giler nak mkan pizza hut, dah lama tak makan..nasib lah chiquito sudi nak temankan..niesz tak pergi ber dua je, anak buah chiquito pun ada sekali..ehe..thanx b sudi teman kan niesz hari ni..

p/s : hari ni ada orang buat niesz hilang mood langsung...geram!geram!

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

26 comments:

Blogger Girl said...
This comment has been removed by the author.
zEri sAfEerA said...

mak aih. ape kabo la ye streamyx kat rmh sy 2. hee

hurm,,, bwk bertenang. jgn geram2. hee :)

HonEyBuNNy said...

sapa buat nis hilang mood neh.kan dah happy2 dapat jumpa buah hati tercyg~~~~

ADfeez said...

patutlah rasa mcm lemau je ngan tenet mlm nie... rupenya nie sbbnya...

Amirrah Zawani said...

fb pun jd lembap...
bestnya makan pizza lama dah x makan =_=

nelly said...

Line sekarang lembap .......

YATZAKIE said...

sedapnye pizza..lma tol sya xmakan...T____T

udin said...

a'ah.. memang line tenet lembab semacam ja dari jumaat lepas.. huhu~

Miss Tira said...

Alhamdulillah buat masa ni Tira masih ok lagi. Tenet ada slow tapi masih boleh blogwalking lagi. Geram apa tu Cik Niesz. Geram lagi Tira tahu Cik Niesz makan pizza tak jemput Tira. Hahaha.

Qistina Filzah said...

a'ah rashe gak tenet lembap sgt

Solihin Zubir said...

patotla dah 2 hari FB lembab cam nak mati..

♕ Mr.IX ♂ said...

klu browse web local laju la erk....blogspot bawah google jadi slow la kan erk

intan.maisarah said...

hehe broadband ni pun problem

Novelgurl said...

Salam..sedapnya pizza hut.

mie said...

patut la line memang slow skrang..
heheheee

zati embong said...

hihi sweet2 O.o

a ah la niesz,kat rumah blog ok lagi,nk buka fb lembab semacam je.

CGG said...

ayoo..
tetibe akak jadi lapo yang

http://aniesandyou.blogspot.com said...

sape yg pakai streamyx tu sabo byk2 yek

Lya Colours said...

wahh ngedate yerk

Fadzli Amir said...

Streamyx ni kalu tak tsunami pun kadang2 lembap...sebab takde persaingan dari syarikat lain...cuba kalu banyak syarikat yg tawarkan perkhidmatan, tak macam sekarang kroni...mesti perkhidmatan terbaik punya...

nabilah_2908 said...

oh...patut la..kat sini pun lembab giler....jenuh menunggu.... :(

sesuai la Niesz dgn boyfie...muka masuk.... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAM BERMACAM AYAM

noraim said...

laa, ade efek jgk ke? tp line BB sy still sama jek. lems jgk. haha.

Farid bin Aspar said...

Syukurlah kita masih boleh melayari internet... Mungkin ada orang yang lagi tekanan sebab tak dapat online langsung... =) banyak-banyak bersabar ye.. :)
^_^ Minda Insan memberi komen di sini. =)

Raji berkata said...

hohoho adik aku pun pergi juga education expo nih ;D

shahjiehan said...

patut la slowww!!grrr

Anonymous said...

mulut besar . kuat nih :)

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget