click banner for more info

Monday, March 28, 2011

asal aku pulak yang gedik???

Korang pernah baca pasal ni tak? kalau belum, baca sini dulu..nak di jadikan cerita, semua gara-gara status ni niesz di panggil gedik..sentap ok!heeee...


Kelmarin niesz borak la dengan chiquito on the phone, cakap puya cakap terkeluar la bab ni..

Niesz : B, akak nak bersalin dah, doc said bila-bila masa je..
Chiquito : Bersalin dekat mana? Nanti boleh pergi tengok..
Niesz : Hospital Puteri kot, ntah, tak ingat la nama hospital tu..yeay! tak sabar nak dapat anak buah..
Chiquito : Nanti baby tu nak panggil apa?
Niesz : Untie Niesz la..haha..
Chiquito : Eeeeee....gedik!gedik!
Niesz : Kenapa gedik pulak?
Chiquito : Ye la, kang tergeliat lidah baby tu nak menyebut..Kalau B pulak dia nak panggil apa yer?
Niesz : Ntah, fikir lah sendiri.. (merajuk dah time nie)
Chiquito : Haaa! uncle B!!!!!
Niesz : Eeeee!!!!!!!lagi gedik!!!

Memang niesz dah tak sabar sangat nak tunggu baby ni keluar..mesti comel!tangan ni pun dah lama tak rasa dukung baby..can't wait!!!
credit to fyra

"Untuk wanie, satu-satunya kakak yang niesz ada, niesz doakan semuanya berjalan lancar, moga ibu dan baby dalam keadaan sihat dan selamat nanti..luv u so much wanie!!!!!"
p/s : Ada orang tu tanya, "bila kita nak pergi kursus kahwen?"..hehehe..kenalah tunggu tunang dulu kan.. 

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

34 comments:

mary ann ;) said...

bestnyeee dapat anak buah.. ;) ;)

edda(",) said...

thniah.. nnt tayang gambar baby pulak eh..=)

noraliza said...

da tak sabar nak dapat anak buah yer..moga baby n ibunya selamat melahirkan.. :)

kay_are said...

semoga sume nye selamat.. =) mesti x sabar kan nak tunggu anak buah baru

nuraitul said...

hahaha..nisa..org tak tunang lg..tp da ade sijil kursus kawin..dah ade sejak tahun 2006 lg.. :)

ch!natsu said...

hepi 4 both of u..
especially ur sisla kan.. hehe..
hope semuanya berjalan lncar..
semoga semuanya baik2 je.. =)

Miss Tira said...

Tak tunang pun dah boleh pergi kursus kahwin dah. Ambik sekali kursus memasak, menjahit dan kursus cara-cara jaga anak. Satu pakej lengkap. Hahaha.

Miss Yaty said...

yaty pun penah rse perasaan eksaited mcm niesz ni..hihi..mmg xsbar gile kan nak jd aunty..hihi..

yaty doakan akak niesz dan baby dalam kandungan selamat ye..amiin..


semoga untie niesz n uncle b cpt2 tunang pastu kawen...hihi ;)

zati embong said...

haha,lawaklah mak niesz tau..smngat gile dia nk tngkap bunga,mujur wanie baling betul.kalau jat yg baling mahu senget ke tepi.haha,pas2 korang lak kena g kejar bunga 2.hihi

Encik Psychopath said...

apesal ditekan2 perut baby tuuu.

aLieF si Muncung ManiS said...

pastikan gambar baby tu nanti di letak dkt blog k..mesti comel!!! huhuhu

Novelgurl said...

Salam..wah !Bestnya dapat baby ^^ mesti excited jdi auntie kan ..hehe.Insya-Allah semua selamat.amin.

d_tieah said...

Huhuhu.. Aku punya anak buat paling latest bulan 12 hari tu lahir.. Ngee :) Sedih sebab perempuan lagi.. Hahaha.. Ape2 pun, memang best kan dengan budak2 ni..

*Tak perlu tunggu tunanglah, perhi je kursus kawen tu.. Persediaan awal.. Hahaha..

Entry Terbaru 1 : Amy Search Pengetua AF Musim Kesembilan?

Lya Colours said...

moga selamat semuanya ya =)

YanaMIB said...

mmg seronok dpt ank buah..sis xde kakak..so kena tggu dpt ank sendiri je lah..ngee~


eh niesz..erm iklan nuff yg mcm sticky tu kn boleh x alihkan ke tepi ke..mcm ssh nk bc entry niesz..ai just bgtau pandngan ai je tau..jgn mara aa..mmuaahh mmuaahh! ^_^

lalink7 said...

heheheh...best woo ade anak sdare..sis ade 19orang..hehehe...best sangat..

MamaEma said...

saya pun akan dpt anak buah baru thn ini...member opis pun dah ramai yg menunggu giliran...hehehe

mr.syazwan said...

weeeeeeee

SAAT BAHAGIA akan dtg...

apa2 pun wan doa kan moga baby yg di lahirkan CUKUP SIFAT

amin~

Fadzli Amir said...

Hahaha...memang best dapat anak buah..sekarang dah ada berbelas2 dah...hehehe tak ingat berapa la..ramai sangat..

bunga said...

hhahah..suker gak dapat anak buah ni..hahaha..

ghost writer said...

kalau macam tuh jangan tunggu lama-lama lar,kawen cepat...ha3.

Amni said...

betul2.. memnag best ada anak buah.. boleh buat geng untuk gaduh.... hahhahah

nelly said...

Tak gedik ..tapi manja ...
hehehehe

rATu kEBaYA said...

orang selalu kata akak gedik.. tapi gedik2 tu menghiburkan

white rose said...

cepat2 kawin...
cepat2 dapat baby...

haha...

ieda said...

tu gedik manja dikk ekekke
waaa anak saudara baru pertama ke dik :))

Finaz Jaafar said...

wah,,aunty niesz ni exsaited nih..hihi..kte pn tak saba nak dapat ank buah jugak !

♕ Mr.IX ♂ said...

ix xde aak buah pun..anak kucing ada la 5 ekor...huhuhu~

nabilah_2908 said...

moga kakak Niesz dan baby selamat.. :)

dah tau dah ke jantina baby tu nnti..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
GELARAN

Ati Masrif said...

anak buah yang pertama ke niesz

harus tak sabar ye...

Nur Afifah bt Mohd Yusof said...

tahniah kak niesz coz nak dapat anak buah..bestnye..moga kakak kak niesz n baby selamat..

tiyah said...

waa .. bkal macik laa nie ? hehe , joke jela :P taniah kak . eh , silap2 .. macik !! hahaha .. jom komen novel tiyah , sweet 17 story :)

jeBateja said...

tumpang tanya....leh ke hang dukung baby ni....mcm tak maw nak percaya laaa.....ahakz

noraim said...

wahh, tak sabar² tuh. ank buah yg first ke akak?

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget