click banner for more info

Tuesday, March 29, 2011

Jom promote blog dekat sini, memang berbaloi-baloi!

Selalu nye dekat mana korang promote blog korang? misal nya kalau dah buat entry baru, korang promote entry tu dekat mana yer..Kalau niesz, niesz selalu promote dekat sini..


Ni paling best, majority traffic tertinggi niesz memang dari apesal.com ni..kadang2 sehari boleh cecah ratusan orang yang view..Niesz punya impression untuk 1 entry ada yang dah cecah 10000++ orang yang view..Nak join senang je, just click daftar n ikut arahan pendaftran, nanti korang akan di beri password untuk login.



Innit ni pun agak membantu untuk korang promote korang punya entry, yang ni under en.nuffnang, siapa yang dah ada account nuffnang ni senang je, pergi dekat NUFFNANG EXCHANGE (yang dekat atas tu) - INNIT CHATTER - MASUKKAN EMAIL DAN PASSWORD ( sama macam email dan password nuffnang) - ADD NEW POST



Dekat geng blogger ni korang akan jumpa macam2 blog yang best2, and majority blogger akan promote blog dorang dekat sini..But make sure kena ada account facebook, sebab nak login kena guna email dan password facebook..Yang ni senang je, lepas dah LOGIN -  RUMAH - PING BLOG


  
Yang ni pula kalau korang nak promote dalam facebook, ada 3 tempat, ni tempat yang selalu niesz publish entry niesz..

p/s : Alhamdulillah, niesz dah dapat kerja, isnin depan start, tak boleh la nak duk melangut tengok blog lama2 lagi, huhu..tak pe, malam masih ada..heee...

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

44 comments:

Alexandriana Alia said...

den cuma tau Geng Blogger jek. yg lain2 tak pernah try. hikhik

Amirrah Zawani said...

selalu ping kat semua tempat tu jugak.. tp antara semua2 tu, apesal mmg terbaik.. :D

Novelgurl said...

sALAM..wah !Nak try gak ^^ ehe thnkss XD .SB je tkot nk promote hehe.

nabilah_2908 said...

tul tu Niesz...apesal bnyk bntu tingkatkn visitors kita...

tahniah...dah dapat kerja... :)

Aina said...

tahniah...dapt keje kat ne dik? keja rajin2 ok:)

sissyira said...

salam

boleh mencuba ni..

dapat kerja kat mana tu yea? heheh

noraliza said...

kita baru jerlah gak join gengblogger tuu..hehe

tiyah said...

hihi . tatau pulak bnde2 kat atas tu wujud . new info . tengs :)

nelly said...

Mahu promote juga ..
hahaha

Miss Tira said...

Tira ada join geng blogger. Tu pun Cik Ery yang buatkan. Haha.

kay_are said...

owh.. banyak source nak promote blog ye.. baru tau.. thanx.. and tahniah dah ade keje =)

MiaDiera said...

wahhh macam best je,thanks:),boleh join lepas nie

jeBateja said...

wow...nak tanya...kat apesal tu...kalau kita nak xplore blog kita...kena POST kat colum yg dia sediakan tu ke..??

d_LA said...

thanx nies..yg APESAl tu mmg x pnh dgr..nak ping entry skang juge..hehe.

tahniah dh dpt keje..keje leklok tau..gd luck

padlie said...

Rupanya banyak tempat utk promote..
thanks 4 info :)

Entry terbaru padlie: Penceramah yang dah lama tak berceramah

jeBateja said...

alaa....yg ada add your post....maknanya...kalau kita post kat blog kita...kita must be post kat sana gak ke..??

♕ Mr.IX ♂ said...

apesal????????????

haha..x pernh dgr pn..leh cari pasal sana...

p/s: xleh cubit2 mr.mushy! sensitif tu....huhuhu~

Izwan said...

apesal dot com tu boleh tahan..tapi belum daftar lagi..tgh survey2..

Khairil said...

Nak try apesal la pulak..menarik ni..tenkiu... singgah mai lawat blog saya yer..tinggalkan komen apa yg patut...

Khairil said...

Nak try apesal la pulak..menarik ni..tenkiu... singgah mai lawat blog saya yer..tinggalkan komen apa yg patut...

mie said...

antara semua tu..
apesal yang banyak membantu..
eheheheee

ADfeez said...

hhe.. sume x pnh try lg... good2..:)

Lya Colours said...

keje elok2 ye darling. hihi

sahromnasrudin said...

alhamdulillah...murah rezeki awak kan..selamat bekerja ya

MamaEma said...

nak try jugaklah nanti...

rATu kEBaYA said...

thanks niezs..

Life is GreaT said...

nice.. add ct k.. my second blog..

http://niza-alexander.blogspot.com/

Fadzli Amir said...

Memang langsung tak tau tentang ni kalu tak jengok kat sini...hehhee...Thanks..!!!

Finaz Jaafar said...

whoaa..oke baru tau nih

Amy Syaquena said...

thnaks dear info yang sangat menarik..

ieda said...

waa best nie .. susah nak terjah skrg .. internet slow sgt2 .. nak buatr kerja punn payah .. nanti2 nak terjah

tahniah dikk .. semoga berjaya tau :)

qemaishak said...

thanks for sharing...:)

lalink7 said...

thanks for sharing dear..

btw tahniahh yee..selamat menjadi wanita bekerjayaa..hehehe =))

p@kcikLie / mamadiana said...

salam singgah, Apesal.com dah buat cuma yg lain2 tu blm lg..thnks for this unfo.
@mamadiana

lalink7 said...

sis baru nak try kat apesal.com tue..tp kena 24hours lak tunggu..hmmm....

=(

bunga said...

hehe..nak promot ke x ni..haha

YanaMIB said...

yana slalu ping entry kt fb and gengblogger je..haha..=)

Ati Masrif said...

thanks niesz nanti kak ati nk cuba

tahniah dpt kerja tu ye

hardy boy said...

thanks for that info & tahniah sbb dpt kerja...hehehe.. semoga keja elok2& bersemangat..(^_^)

noraim said...

tahniah akak dpt kerja! cmne akak blh survive dgn kos stats neh? sy failed lah kak. huhu.

puteri ain said...

selalu promote dekat geng blogger je..

dah dapat kerja :) congrats !:)

Raji berkata said...

xpernah dgr lagi cmbest jer
slalu nk promote kt fb jer sahabat blogger err ke geng blogger tah la dh lpe

aLieF si Muncung ManiS said...

terbaek...alief nak promote kat sini la lepas ni..alief dah daftar dah...dia ckp tunggu 24 jam..huhuh...

zati embong said...

menarik 2 niesz.jat biasa publish entry dekat FB jat je.hihi.pas2 mula la budak2 ofis jat yg duk baca blog jat.lawak betul.

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget