click banner for more info

Monday, January 17, 2011

i pregnant, sila bertanggungjwb!


niesz bakal dpt baby tau, insyaALLAH due date bln 4 nie..x sabar nye la nk tgk baby comel nie..hope semue nye bjalan lancar nnti.. 

( aik! bile mase plak si niesz ni kawen, tup..tup..da nk beranak?)
( ish! ank sape la tu kan)

ooo..ngumpat ek, niesz dgr tau..hehe..actually niesz bakal dpt ank buah la, ank kakak niesz, kira ank buah yg pertama la nie..sgt excited kot nk tgk baby comel nie..ermm..nnti nk suh baby nie pnggil niesz ape ek..'UNTY NIESZ'! wow! vogue gitu..hahaha..

korg caye x kalau niesz kate semue adik bradik niesz pompuan, kira nye abg fauzi ni laki ke2 la yg hadir dlm hidup ktorg selain ayah niesz..adik bradik niesz ade 7 org tau..ehe..caye x? da ley wat team netball da..haha..

nk tau x jantina baby ni ape? hah! teka2..cpt..ala, lambt la, niesz bg tau je la ek (poyo je niesz ni padahal die yg x sbr2)..haha..doctor kate mgkin pompuan..MUNGKIN..xley nk confirm kan sbb doctor kate kadang2 baby dlm perut ni anu die terselit kat punggung, tu yg nmpk mcm pompuan, tp bile kuar laki..xkesah la laki ke pompuan kan..asalkn baby tu sihat n selamat..
wanie, kite doakan yg terbaik tuk kamu ye..jg diri elok2, jgn keja berat2..rindu nk pegang perut kamu yg bulat tu..ehe..miss u so much la..bile nk dtg cni lg.. :(..
pssssttt...psssttt...korg nk tgk x, giliran sape lak lps ni yg akn ikut jejak langkah akak niesz..mksd niesz kawen la..bkn mngandung..haha..da sedie? bg saspen ckit ek..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


p/s : jahat kan niesz nie..asyik nk buli mak die je..hahaha..jealous2..sbb mak yg dpt bunga tu..ehe..


Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

36 comments:

iwan_dextrous said...

hihih..auntie niesz gelabah semacam je nie..hihi...mcm dy lak yg nk bersalin...hihiih

noraim said...

tahniah kak :)

aienz nawawi said...

wow
best nye
baby baby baby
=)

KyLe said...

congrat ye makcik hehe

zEri sAfEerA said...

wah,,, mesti xcited nk dapat anak buah kan. hee ^^

MAPPIAU said...

hahahaha beriye sungguh mak niesz nak amik bunge tuh, akekeke, tapi series ingatkan niesz tadi muncit pewut huhuhu :P

BuLat i2 CirCLE said...

adess..post nakal..haha

khairunnisa ♥ said...

niesz! ohh, jadi makcik la nanti ^__^ orang pun dah jadi makcik dah sekarang ni T__T

rupanya, bukan senang nak tidurkan baby :')

Amy Izanni said...

adehh. terkezzuutt kite awak nk dpt baby tadi. ;D

Lya Colours said...

kalo mak yg dpt bunga tuh maknanya ada la anak dia yg akan kawen nnt
kihkih pepandai je

Hanim Mahali said...

ops, takkan mak pulak nak kawen lagi... tehehe...

redzwanie redzmann said...

wahhh...niesz da nak dpt ank buah..
c0ngrats yer..
ari tu bce entry akak niesz kawen..
nie da bce entry nak dpt baby...besh nyer~!!!
wanie nk tgu entry niesz "bride t0 be" lak..
hehehehe

aZIEra itu aKu.... said...

bakal jd makcik ek....mula2 td ingtkan ank niesz...hi3

jeBateja said...

lorr..nak jadik makcik dah....tapi bila nak dapatkan pakciknya...ahakz

biella93 said...

anda mengambil idea sy :'(

ezany said...

pasni konpem la niesz pulak.. hari tu kata mak si dia nak msk merisik kan.. jadi tak? hehe..

white rose said...

anak buah akak dah ade 11, bln 5 ni no. 12...
hahaha...

ramai giler anak2 buah akak nih...

ranap aku bila time raya...
miahahaha...

iniialahaku said...

mula2 trkena kjap den..haha..congratz

ijatnuar87 said...

hehehhe...biler aunti dier nak bagi cousin kepada baby tu?hehehhe

sissyira said...

salam


seronk tengok org kawin dan seterusnya mengandung dan melahirkan..

bilalah kita boleh rasakan saat2 itu :D

djemari recycles artikel free said...

hello..singgah sini.. i follow u.. u follow me back ya.

http://onlineallarticles.blogspot.com/

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking..

meh la jenguk belog ai..

salam kenal! (^_^)

YanaMIB said...

wah tahniah utk akak niesz...smoga slmt sumenye =)

ShafiqIzwan said...

whoah tahniah2 dpt anak buah! sy pon nk dpt anak buah gak ni. hehe.

d_tieah said...

Hoho..
Bulan 4 ek?
17 april tu, konfem..
Blh celebrate sm dgn aku nnt..
Ngee.. :)

aishah said...

mak niesz over tau... dia lak nak ambik bunga tu.. tak bagi peluang yg muda belia

En iLham said...

selamat melahirkan buat kakak kamu
semoga semuanya selamat

lionteen said...

sng2 kite je yg kawen lpas ni..
aminnnnn..

☆aDihAys☆ said...

laaa..igt lya yg nk deliver baby..
baru nk jd kakak angkat baby lya..
hehe

☆aDihAys☆ said...

laaa...igt niesz yg nk dpt baby...
baru nk jd kakak angkat baby niesz...

hehe..
p/s: comment lg 1 tu slh name plak..sowie..

BRO_MONDAY said...

TAHNIAH & kongrets ye awak!!! ('',) jaga kandungan sebaik mungkin ok...
kena tanye oram lama petua² yam doram ada...berguna wo...mai waif dulu pun banyak bertanya gak...

p/s : Silalah BW ye...tengkiu!!!
NEW RNTRY "~ DiNNeR JPA @ PICC ~"

BRO_MONDAY said...

adehhh!!! terkeno den!!! ingat kan yu yam ngandung!!! rupe nye akak yu...what eva!!! koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "~ DiNNeR JPA @ PICC ~"

Hanis MY said...

bikin saspen je terkejut baca..apapun tahniah k, mesti anak buah comey mcm aunty dia hik2...

lalink7 said...

sis dah ade 19 anak saudara..huhu..sampai nama pun xingat..nanti niesz akan jadi mcm sis la..huhuhu

Amirrah Zawani said...

wahh bestnya...
i teringin nak ada anak buah..
tp i anak sulung.. =_=

Mr.IX said...

tahniah! nanti cite pasal anak lak erk...

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget