click banner for more info

Monday, February 21, 2011

wujud lagi ke lelaki yang macam ni? ke dah pupus?!

Amboi..amboi...amboi..sedapnya mokcik ni bercakap laki2 macam ni dah pupus yer..hahaha..memang..memang dah makin pupus pun laki2 yang macam ni..tul kan? kalau tak betul..sila lah buktikan yer..kalau niesz la kan, niesz nak suami niesz ada pakej2 macam ni..insyaALLAH..kita manusia tak sempurna kan..but tak ada salah nya kalau ubah diri tu untuk jadi yang lebih baik..tak gitu?
lepas kawen
1. Solat wajib cukup 5 waktu sehari semalam!


2. Mesti tahu mengaji..al-quran tu kan panduan hidup kita..


3. Masak sama2..alololo..sweet nye! "i masak nasi, u masak air"..


4. Tgk tv sama2..romantik kan...lagi best kalau tgk cita "hantu kak limah balik uma" hahaha.."U! i takut!" xpe2..pejam mata..pejam mate..ehe..

5. Ringan tangan tolong bawak kan barang..tp xde la sampai membebankan.."U x kesah kan"..hehe


6. Kalau ada problem..lets talk..ehe..xmau la gaduh2.."U ckp senang la..I nk pad, U pergi belikan test pad..mane I tak bengang"


7. Mahu tido dalam dakapan suami selalu...tak boleh bla betul..tapi memang nak pun.."ketiak U masham!" hahaha..

time pregnant
8. Caring and selalu temankan wife time wife pregnant.."baby boy ni..yeay!I ade geng main bola!"


9. Sayang anak2..laki penyayang boleh d lihat dari cara laki tu layan budak2...."busyuk la mulut ayah ni, tak gosok gg yer.."

lepas beberapa tahun kawen
10. Still romantic even dah berusia..so cute!

p/s : ada sape2 tak yang ada ciri2 ni..hehehe..jangan marah sayang, i tetap pilih you..ahaks!

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

30 comments:

redzwanie redzmann said...

wah niesz...
wanie p0wn slalu berangan2 nk dpt swami mcm tuh..
hope jejaka yg kite pilih nie..
mcm tuh la yer..aminnnn..hehe

yad'z said...

your sayang kene penuhi semua ciri ni.. hehehe

Sunah Mohammad said...

hehe..wujud lagi, insya'Allah...:)

HEROICzero said...

Ameen! =)

HonEyBuNNy said...

he2...ada lagi..ila mmg nak bakal suami ila macam ne..kalau x jd cmne....ila xmau kwin dgn dia....hehehe

zati embong said...

kemesraan kena bina selalu..barulah x hlg nanti O.o

ADfeez said...

ada kot...:P

ShafiqIzwan said...

insyaallah cik niesz. hehe.

lionteen said...

ade. tp satu dlm sejuta kot. satu dlm sjuta tu, gndut i la. kahkah..

hysman said...

amboiii....
ngidam calon nkmpk..
insyaAllah incik chiquito anda tu mmpunyai semua tu...

bile berlangsung..
jgn lupe jemput..
hehehe

puteri ain said...

saya berharap akan dapat husband macam tu..tolong doakan saya..hahahaha

biella93 said...

ade ke ? ade kot . ahhahaa :))

dirty dozen said...

hahahahaha....best n3 nie...lelaki jenis mcm ni mmg ada lagi..tp mengalami kepupusan...hahahahaha

sebab spesis lelaki mcm nie sama dgn tokek mengalami kepupusan....hahahahah

white rose said...

hahaha...

niezs kena cepat2 kawin nih...

Lya Colours said...

saya nak bakal suami saya pandai main gitar dan suara sedap, so malam2 bleh nyanyi sebelum tido.ala2 mendodoi gitu. hahahaha

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

ada tp mmg payah nak cari..kne kuatkan usaha carinya...

Adii NakHeran said...

no 5 tu mungkin i kesah,,, hahahaha

cik selamah kundang said...

mcm susah nk dpt.lol

YanaMIB said...

sonok kn pk pk alam lepas kahwin ni..hehe...yana pn slalu cite kt dak encem psl angan² mcm ni..kekeke...tp jgn dia sorg je jd romantik..pompuan pn kena berkorban jugak, jd yg terbaek utk laki..kan kan? ^_^

yatie's EPISODE said...

cair yati~ bahaha~
yati mengharapkan laki ini wujud. kahkah.

niesz, yati ada tag niesz. kalau free, joinlah. kalau tak smpat join, takpe. sbb trikh tutup mlm ni. yati tarak kesa. hehe ^^

hardy boy said...

Nice blog & good info. saya singgah & follow awak.hehehe Glad if you can follow me back(^_^)...

♥Ana el Zahra♥ said...

waaa...alhamdulillah...my asben penuhi ciri2 tersebut.
semoga asben niesz pn mcm tu gak...best sgt..rasa dimanja selalu..like a princess...hihi

noraim said...

haha. so sweet. sape taknak bakal suamni yg cmni kan? huhu.

noraim said...

haha. so sweet. sape taknak bakal suamni yg cmni kan? huhu.

d_tieah said...

Bahagianyeeeeeeeeeeeeee..
Huhh..
Kalo aku dapat laki camtu, mmg taat setia owh..


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Ramai Followers Dari Blog Ben Ashaari"
Entry Terbaru 3 : "Saya Mahu Mengaplikasikan Ilmu Tutorial Dari Blog Maribinablog"

Qaseh dalia adelia said...

insyaAllah ada agi lelaki mcm ni :D wah rasa macam mau kawen sikalang haha

Nur Farah Hani said...

huwaaaa... harap ader.. tehhee..

and jikalau ada fara nak cop satu.. kalo ader satu orang lain tak elh bagi kat fara jerk.. ekekkee...

btw indahnya dunia kan if masih ader lelki y macam ni.. tapi orang kata.. sempurna agama sempurna la semuanya..

so conclusionnya fara nak target orang y sempurna agama t dapat full package yang lain.. ekkekeke..

Anonymous said...

seme nak calon camtu tapi, kena muhasabah diri dulu kan.....

kalau nak calon bagai Rasulullah... adakah kita macam siti khadijah?????

.ejat. said...

hehe. entri ni best,tpi ade ayat buat tergelak.

fauzi said...

InsyaAllah perempuan yang baik untuk lelaki yang baik dan begitulah sebaliknya. Jadilah yang terbaik sebelum mengharap yang terbaik dan Allah tak kan pernah menzalimi hambanya melainkan hambanya sendiri yang menzalimi diri sendiri..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget