click banner for more info

Monday, February 21, 2011

Mak dapat 90 hadiah sempena hari persaraan!!

Ingat lagi tak cerita ni..and sebabkan kes ni lah mak niesz bersara dari seorang penyelia petang sekolah rendah pelabuhan utara..mak niesz bersara 1/1/2011..

Hari khamis lepas mak niesz kena g jamuan hari persaraan, tugas niesz, hantar and ambil mak kat sekolah, so, tepat kul 2.15 niesz dengan adik gerak la nak ambil mak kat sekolah, tunggu punya tunggu, mak tak muncul2..rupanya mak kena berarak naik keta, sambil tu budak2 kena lah lambai mak niesz..waaaaah!rasa macam artis la plak mak niesz ni kan..haha..

Niesz dengan adik kena tolong cikgu2 kat situ masukkan hadiah yang mak niesz dapat, bayangkan 90 hadiah nak masuk dalam keta mak yang comel ni..mana muat!hahahaha..smpai kan seat belakang kena turunkan..tu pun masih tak muat lagi..


Sebabkan space keta myvi comel ni agak terhad, terpaksa mintak tolong cikgu bawak kan mak niesz and hadiah yang lain balik rumah..haha..cian mak niesz..


Sampai je rumah, apa lagi.."mak!mak!cepat tangkap gmbr dengan hadiah!!"..hehe..nampak macam sikit kan..tp banyak kot, frame2 tu ktorang letak tempat lain..takut pecah..


rasa macam dah lama je mak niesz kat sekolah tu, tapi rupanya baru 2 tahun ek..ehe..


"Orang kata kalau kita dapat banyak hadiah, makna nya kita disayangi " 
betul x?
p/s : Lepas ni hari guru, mak dah tak dapat hadiah lagi..sedey je dengar mak cakap macam tu..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

26 comments:

bujal X said...

meriah~hadiah kawin pun tak banyak macamtu~haha~

lalink7 said...

btol2..memang betol sangat..dan orang menghargai kiter...selamat bersara aunty... =))

❤NazirahMoktar❤ said...

best nye dapat hadiah..tanda org menghargai kite..memg la kena ikhlas kantpi hadiah tu mcm tanda la :)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

waduhhh manyak nyer... anies nk 1 bleh?

YanaMIB said...

mmg cikgu feveret la ni byk tol dpt hadiah ^_^


mak sis pn bekas cikgu...skrg keje kt kementerian..keje opis..letih dh jd cikgu katanya..hehe~ =)

Anisa Hang Tuah said...

wahahaha.banyaknye hadiah..nak jugakk
:D

sahromnasrudin said...

ASSALAMUALAIKUM..

awak duduk area klang rupanya..kampong sy kat klang..area Meru...tp sy & wife duk selatan semenanjung...perantau la katakan heheheee

apezs shah said...

betol2 tu niezs..
mak niesz disayangi tu..
banyaknya hadiah... nak satu hehe..;)

*im back~

d_tieah said...

Wah, mesti mak ko baik kan niesz???????
Kalo tak, takdenye dapat hadiah byk camtu..
Best owh..
Hadiah hari jadi akupun tak sebanyak tu kot..


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu Karya Seni Dari Blog Fynn Jamal"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Ilmu Agama Dari Blog Ustaz Zaharuddin"

Amy said...

nyh tuk mak niesz taw...selamat bersara mkcik...:)

HEROICzero said...

waaaah macam hantaran =)

Hanis MY said...

wow wiiii syoknyaaa dpt hadiah byk22222 mesti mak niesz seorang guru penyayang dan disukai ramai!

nabilah_2908 said...

wah....semua hadiah tu dh buka belum..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUBUR JAGUNG

d_LA said...

wahhhh..best betol la mak nies tu dpt adiah byk giler...mesti mak nies ni cikgu yg disukai ramai..hehe

yatie's EPISODE said...

best gilak banyak hadiah. bak mai sikit. hehe

Qaseh dalia adelia said...

wah nak hadiah sikit hehe

white rose said...

hari guru paling best dari hari jadi...

akak dapat hadiah banyak sngt...
sy suke budak2 bagi pen/ pensil...

sebab akak bole gunakan tuk marking paper...

selamat bersara ye mak niezs...

AROL DSHW said...

Wah! Banyaknya hadiah. Mesti mak Niesz guru yang penyayang dan bersifat keibuan dengan pelajar. ;)

puteri ain said...

banyaknya hadiah...:)

zati embong said...

xpe mkcik,pasni hari guru,anak2 mkcik plak belikan hadiah O.o

Novelgurl said...

Salam..waa..bnyknya hadiah dpt ! bestnya disygi ramai orng kn ^^

ieda said...

waaa banyak adiah nie .. meriah tul .. rasa dihargai kan :)

Novelgurl said...

salam..ditag..hehe http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/02/c-tea-musical-waterball-giveaway.html

mie said...

wow!!
banyknya..
gue nak satu hadiah boleh?
hahahaaa

lionteen said...

tggu kite blk la br bukak. korang pun x larat nk bukak byk tu. hehe

biella93 said...

terbaik wokkkk . ehhehe :)

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget