click banner for more info

Sunday, February 20, 2011

aku nak tercirit ni, sibuk menyanyi dalam toilet!

Menyesal...tobat dah tak nak makan lambat lagi..ni semua gara2 niesz lambat makan, badan jadi lemah sangat2..korang pernah kena macam ni? bila lambat makan, perut masuk angin, kepala masuk angin..angin ni memang dah lama ada dalam badan niesz, dari ari ahad lepas, bila angin tak nak kuar, tu yang jadi makin teruk tu..ari jumaat ni je dah 4 kali niesz muntah2, belum masuk cirit-birit lagi..memang banyak giler kot..


Sebab dah tak tahan sangat, mintak ayah dengan mak teman kan g klinik..


Semalam mak ajak niesz teman adik beli barang dekat shah alam, then ktorang berhenti solat kat SACC Mall..

Mak ai!ramai nya orang, sebab time tu ada jelajah anugerah bintang popular berita harian..kira cari penyanyi la..dari kereta memang dah tak tahan nak cirit ni..hahaha..masuk2 toilet, full!macamana ni? yang geram tu, ada pulak la yang duk practise menyanyi dalam toilet..bukan sorang 2, tapi ramai kot yang practise dalam toilet tu..bikin panas betul la..dah geram sangat, semua pintu toilet tu adik niesz ketuk, baru dorang kuar..

si minah sengal : sorry.. ( dengan muka gedik!)..
Kot ye pon nk menyanyi, g la cari tempat lain..toilet tu kan tempat setan bertandang, kalau dah syok menyanyi dalam tu, lagi galak la setan tu berjoget..pelik betul la! 
p/s : dapat BE lagi!yeay! thanx en.nuffnang sayang..nak dapat BE macam niesz? jom ikut tips nie.. 

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

20 comments:

d_tieah said...

Hahahahaa..
Wangi kot toilet tu boleh jadi tempat karok ek..
Ngee.. :)


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu Tips Kecantikan Dari Blog Fatin Liyana"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Duit Nuffnang Dari Blog Redmummy"

hana said...

woa..
sonok agk nye karok ngn syaitan2 sekali..
hahha

zati embong said...

jat penah skit perut sbb lmbt makan,tp xdela smpai muntah2,rasa xsdap jela.teruk jugak niesz kena 2.

haha,sengal betul cmtu,syok sendiri ape nyanyi dlm toilet.

HEROICzero said...

itulah. kalau boleh jangan bagi perut tu masuk angin. kalau dah masuk angin, banyak la ragam nye. =)

♥Ana el Zahra♥ said...

wahhh...x dpt dibayangkan kalau saya kat tpt anda. mau pecah kot pintu toilet 2...huhu

HonEyBuNNy said...

hhahhahahha..ila pun nak tergelak neh..ada ka ptot berkaraok dalam toilet...hehehhe....adoii la...nis..moga cepat sembuh..amin..

Novelgurl said...

Salam..hahha..lawak pulak rasa..eh.tapi akk sme ngn abng la..die bru je tercirit td,..hak2

y-A-n-A said...

hahaha.. kesian niesz.. len kali jgn lambat2 kn mkan taw.. kesian kt perut, kesian kt niesz..

ghost writer said...

macam-macam orang sekarang nih...

Sunah Mohammad said...

hahaha! niesz kena ikot nyanyi sekalik! baru diorang bukak pintu sebab pelik nape de orang nyanyi kat luor lak ni...:D

white rose said...

sempat lagi dorang nyanyi...
tu belum lagi kat tempat lain...

sian kau ye dik

Nur Farah Hani said...

heheh.. maybe diorang nak amik feeling amsa dlm toilet tuh kowt..seabab tu nyanyi.. miahahha...

patutnya komen gini kat they all.. "suara tak sedap.. syetan pun lari.. hehehe..

Firdaus Kasim said...

karok dalam toilet?? wow!

biella93 said...

minah sengal . ahahaha . tp igt gak dea solat . bagos2

mr.syazwan said...

jgn legah2 kan makan tu ye..

practice dlm toilet??

aik mcm x biasa je niesz

selalu buat kat uma kan??

haha

Lya Colours said...

eh yg prektis dlm jamban tuh sedap ke suara. tak mengagak ek, org nak memerut dia kecoh menyanyi

lalink7 said...

tahniah dpt BE lg..hehehe

ehh..teruknyee ade plak prektis tmpat busuk tmpat orang membuang tue..mengganggu betol..

mesti xdpt fokus niesz kan? hehee..

nazrul ashraff said...

hehe..cian niesz..benda tu nak terkeluar..entah2 x jd nak keluar..haha

d_LA said...

sabor jelah, ade ke nyanyi lam toilet..get well soon ok..tahniah dpt BE baru taw

yatie's EPISODE said...

haha. boleh pulak ada stadium dlm toilet ketika perut tgh buat hal. t_t

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget