click banner for more info

Friday, April 1, 2011

Pssst..psst...meh sini kejap...

Macam yang niesz dah janji dekat korang, ingat lagi tak, kalau dah lupa , meh flashback sini..heee..tahu dah ke? yeay! mesti dah ada yang senyum tu..hahaha...ntah kenapa niesz pula yang suka, happy nk bagi korang hadiah..teruja ok!

Sebelum tu, cuba scroll mouse korang tu, errr...kalau tak pkai mouse,picit lah mana2 yang patut, scroll sampai jumpa benda alah ni


Dah jumpa? ada tak name korang dekat situ, kalau ada angkat tangan tinggi2..heee..sory lah kalau mata korang jadi juling tengok benda lip lap lip lap tu..saja je niesz buat macam tu, bagi gempak sikit korang nak cari..

So, ada 50 name dalam tu kan, but dun worry, sebab mesti ada yang risau, takut name tu akan berubah, jgn gusar, niesz dah buat preparation da..ta da!!!!!!!!!heee..


Niesz akan salin 50 name korang macam contoh atas ni, kiranye tak kan berubah lagi name dalam list ni, even dalam blog die berubah..


1 APRIL dan tepat 11.59 malam 

ni niesz akan ambil name2 pengomen tegar tu nanti..ok x?

hadiah sudah di fikirkan, sangat surprise, mesti korang suke! 
hadiah akan di beri secara berperingkat 
hadiah akan di pos bermula awal bulan depan -MEI- 

Niesz dah janji nak bagi dalam tahun ni jugak kan, so, 
Mei - Nov = 7 bulan
Pengomen tegar = 50 orang (semue dapat!)

Berperingkat = 50/7 = 7 0rang 

Pos = Bulan pertama 8 orang dan bulan berikutnye 7 orang..

-MASA TELAH TAMAT TEPAT PUKUL 11.59 MALAM TADI, NAMA TELAH DI CATAT DAN 50 NAMA YANG BERJAYA AKAN DI UPDATE NANTI-

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

29 comments:

Life is GreaT said...

pe ni niesa.. ct xphm lak. maklum la.. baru g.. huhu

d_LA said...

alaaaa dla pnye no.10..huhu...pepun tahniah sape yg dpt nt..hebat2

~ yus ~ said...

ooo..eh ada nama akak lah.

No 34..hihi.

Lya Colours said...

fuhyooo kita no 4
kalah 2 mata je dari yana
caitt
*jeling2 dengki*
hahaha

nabilah_2908 said...

no 9....ngeee.....(^_^)

nelly said...

wah ...nama Nelly pun ada ?
tak sangka ..
walau sakit jap mata , tapi nampaklah juga nama nelly ..
tq a lot !

http://aniesandyou.blogspot.com said...

rs nyer anies da komen lbh dr 100 heheeheh

Ayuni said...

erm, xde dlm senarai...

CGG said...

no 9 juga:)

lionteen said...

kite dpt jgk la kan. yesssss!

ZWAN SABRI said...

WoW! Baeknyer hati Niesz nak bagi hadiah kat pengomen tegar.. Zwan pown penah bwat macam ni jugak.. zwan bagi kat 5 org pengomen tegar kat blog zwan.. HEHE


MySuaraBlog: Jam Tangan dan Lelaki

Miss Tira said...

Err, Tira tak berapa nak pahamlah Cik Niesz. Tapi yang Tira tahu nama Tira ada pada gambar kedua. Haha.

aNiS aNiSa said...

nak jugak

huhuhu

entry baru : Sabarlah Duhai Hati~

HEROICzero said...

nama saya no.16 ! wee!

x tahu pun ada benda ni. hehehe seronok2.

Nur Farah Hani said...

wah adiah.. ehehehe..

tahniah pada saper yang dapat.. (T_T)

Amy Syaquena said...

asal amy x leh tengok erk..

niDa said...

tade dlm senarai jugak...hihihhi

kay_are said...

@.@ langsung tak faham ape2 ni.. apekah yang berlaku? nape macam x pernah tau je??

puteri ain said...

YES ! saya ada ! no 20 :):):)

yatie's EPISODE said...

name yati ade! ape harus yati buat? tergolek terlentang suka kemain? oh, tidakkk! nak pehengsannnn! ^^,

Novelgurl said...

Bukan top 10 la..ala..keciwa..hehe.

Encik Psychopath said...

confirm takde.

zati embong said...

jat baru balik dr outstation.hihi

eh2 ade nama jat O.o hihi. suka2.baiknya niesz.jat g Lipis xde ape nk shopping pun.huhu.sibuk masuk site je O.o

sissyira said...

salam

apa tu ek? tiba-tiba blur..hihi

mie said...

eh!!!
nama gue ada kan..
eheheheee

♕ Mr.IX ♂ said...

update la cepat2 nak tgk ix ni no brapa..huhu

fyra said...

amboi kayooo nya hangg , kite dapat tak ?

jeBateja said...

nak hadiah....nak hadiah....

mr.syazwan said...

uhhhh

nama den macam ada je tu...

hahahaha

;p

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget