click banner for more info

Monday, January 24, 2011

rase mcm nk bagi something je dekat korg..

uuuiiit!niesz nk bg something la..ape die ek..cpt2!..tp tuk sape?pelik la niesz ni, tibe2 je nk bg something, story la ckit mak cik niesz oiiii!hehe..ok2, mesti ade yg rase pelik je kan..mimpi ape la niesz mlm td, tibe2 wat entry nie..actually niesz nk bg korg something, but bile tu msh dlm perancangan niesz..tggu je la ek..

'ala..nie mesti niesz nk wat contest nie'

bkan la..niesz bukan nk wat contest tp something ni special tuk korg yg jd pengomen tegar blog niesz, actually niesz terharu sgt sbb niesz sendiri tgk sape yg setia komen blog niesz..smpaikan niesz da kenal sgt da org tu..x kire la laki ke pompuan..

'ayat manis nampak, nie msti nk mintak org komen bnyk2 nie'

bkn jgk, actually niesz sendiri da tau sape yg layak dpt, n bg niesz dorg mmg layak tuk dpt  something nie..

'dorg? mcm ramai jer..'

mmg rmai pon..hehe..nk tau sape yg kena..harus tggu la yer..but yg pasti something tu niesz akan bg taun nie jgk..insyaALLAH..something ni tnda penghargaan niesz pd korg2 yg sudi dtg blog niesz n x pnh lupe komen entry niesz..tggu yer..ermm..korg rase2 ape ek..hehe..


kadang2 niesz rase sedey jgk, ye la..kite ni x jemu2 komen entry die, tp die nk singgh blog kite pon xpnh..ermm..xpe la kan..sape la kite..niesz xkesah sgt semue tu..kadang2 ter pk gak wat pe la follower beratus2 kalau x pnh nk jenguk blog org yg kite follow tu..tul x..xkesah la kan..lain org, lain cara..

yg pasti niesz tau niesz ade pengomen tegar blog niesz sendiri..hehe..sbb tu kalau korg perasan niesz mesti akn komen balik sape2 yg komen entry niesz terutama sekali blog pengomen tegar niesz...ehe..
p/s : sape2 yg rase dorg pengomen tegar blog niesz, tggu something tu dr niesz ek..LUV U ALL!

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

38 comments:

nelly said...

ingatkan apa .
hehee

noraim said...

wahh, bunyi macam menarik jek. hihi.

lionteen said...

slh sorang msti kite k..hehe

aleen aiden said...

wah3..sonokla pengmen tegar kamoo lepas nih.hee

d_LA said...

WAHHHH..NIESZ..CAYALAHHHH..DLA INGAT NAK BG SUMTHING GAK NT KAT PENGOMEN TEGAR NI XTAW BILER..KENE TUNGGU & LIHAT SAPE YG KENE..HEHE

Ujang9897 said...

alamak...tegar ker tak ek...tegang tau la...hahahaha..ops...

si gila papan kekunci said...

wah..ni best nih...hahha

cik niesz yang rajin mengomen belog saya..
kini sy di sini..=)

Lya Colours said...

waaa siapakah insan bertuah ituuu

rATu kEBaYA said...

menarik.. hehehe

zati embong said...

seronok dpt kenal dgn kawan2 blogger lebih2 mcm niesz..selalu dtg melawat blog jat.hihi.

~ yus ~ said...

alahai....mcm merajuk pun ada perenggan ke dua last tu.

Akak pun baru je kenal blog niesz ni. tapi mcm niesz, akak suka komen pada blog yg rajin juga komen blog akak.

Kadang tu, beriya kita komen blog dia, follow dia, sekali pun tak pernah singgah blog kita, sadis kan...

Apa pun, akak berblog untuk cari kenalan, tukar2 fikiran, hepi2 masa boring kat rumah ni...

Solehah said...

mungkin orang tu tak sempat kot nak dtg komen blog kita..takpe la kan..positif2..

ingatkan niesz nak buat contest td.

nabilah_2908 said...

bila ada org yg baca n komen n3 kita...kita rs sngt berbesar hati kan Niesz..?

mcm akk pun..akk lebih sygkan pengomen tegar dari follower.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
NATURE CALLS

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kak gebu ni rasa2 nye pengomen tegar ker eh? hehehhee

(^^,)

atie said...

orang yang komen lebih dilebihkan..huhu..

kite nak orang komen blog kite..kite tak komen blog org..buat apa..nak harap org dtg blog kite je..tak baikla mcm tu~

intan said...

heee yeap betul betul betul..
tp blog niesz sangat chomel sbb tu suka comment blog niesz.. :p

k_Own said...

saya saya niez.. nk jd pngomen tegar blog niez. yeehaaaa !

y-A-n-A said...

waa... cam best jek.. tak sabar nak tahu.. :))

yatie's EPISODE said...

bestnye la spe dpt suprise gitu dr niesz! :D
Sape la gerangan pengomen tegar tu. mari tengok spe yang kena! (;

apezs shah said...

wah Niesz sakanya...
nie nak tahu sapelaa tegar tu..
apezs dah tahu bukan apezs dah... tapi jgn sedih k.. Insyallah apezs kalau ada dtg je jenguk u k...;)

iniialahaku said...

pngomen tegar???wah baru prasn yg nmanya pngomen tegar yer..hehe

m!ss $@BR!D@H said...

nak hadiahhhhhh.. hee..

Nazz@Purple said...

nak bg adiah eh..nak2..

JIJI YU said...

wat GA le ek..aku join..sonang2 je..jgn suh letak banner sidebar bagai..ahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, jeng jeng jeng, apakah itu, siapakah terpilih:D

Miss Kira said...

hahaha..... ;D

nub said...

hehe..kaki pukoi xleyh eyhh??

Aziela said...

belum jadi pengomen tegar, tp baru jadi follower...x dapat ke...?

ADfeez said...

ok.. aD komen komen komen komen komen komen komen komen komen komen komen
komen komen komen komen komen komen
komen komen komen komen komen komen
komen komen komen komen komen komen
komen komen komen komen komen komen

TEGAR x? ekekekeke :P

mary ann ;) said...

errr..saya nie macam mana pulak yer..huhu

salina sayang said...

wahhh...masih belum pengomen tegar.

niesz, saya tag awak utk What's Your colour contest. join lla ek.senang je.

link dye: http://beingcolorful.blogspot.com/2011/01/whats-your-colour-contest.html

fara said...

heee.. saper pengomen tegar tu kak nies.. saya ker.. hahaha.. gurau saja... =p

fyra said...

eh jgn lupe
kite pong pengomen peromen tegar kau
;pp

HEROICzero said...

well, maybe ade silent reader. kan? fikir positif. walau sorg je yg betul2 faham, betul2 baca entri kita, dah cukup daripada berpuluh2 org komen, tp sekadar ala kadar, mengharap dapat kunjungan balas ke blog diorg balik.

aduh panjang sgt neh. keh3x

-[miracle]- said...

weee~
macam best jee ! :D

Amy Izanni said...

wah! best! kite suke. ;)

mr.syazwan said...

tanpa buat contest pun leh dpt hadiah kan

kreatif!

=_=

Miss Yaty said...

yaty tak prasan plak entry niesz yg ni..hihi..tak tahu plak niesz wat contest cm ni..kalau tahu nk beri 10 komen kt setiap entry..ngeee~ ;P

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget