click banner for more info

Saturday, April 2, 2011

50 blogger yang di cari..

Mungkin ramai yang masih tak faham pasal ni, ape benda lah yang niesz merepek ni kan..so, niesz nasihat kan korang baca sini dulu kalau nak lebih faham..hehe..

So tepat pukul 11:59 p.m semalam (1 APRIL 2011) niesz dah salin nama2 pengomen tegar, mengikut widget pengomen yang niesz dah beritahu dalam entry sini..
Top 10 pengomen tegar :




40 pengomen tegar :




Hadiah akan di beri secara berperingkat bermula MEI 2011

TOP 10 akan mendapat hadiah istimewa

40 yang lain akan mendapat hadiah saguhati

TAHNIAH PADA YANG BERJAYA!!


Kalau niesz mintak alamat tu makna nya dah nak dekat lah korang dapat hadiah.heee...
p/s : Maaf ye pada nama-nama yang tiada dalam list, InsyaALLAH, kalau ada rezeki lebih, tahun depan niesz buat lagi yer..luv u all..muuuaaahhx! thanx untuk semua sebab jadi pengomen setia blog niesz!!

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

54 comments:

Novelgurl said...

wah..mcm pertndingn lak..ehe

saya_arief said...

wahhh...bestnyee.
:D

Ayuni said...

hikhik, ader dlm senarai...

izwanyusof said...

contest kah ?... byk tu 50 blog.. =)

sabree hussin said...

oic ada pertandingan komen dan menang jugak ye dalam blog ni.. tahniah buat yang terpilih hhe

mary ann ;) said...

ramainya pengomen dia... ;)

noraliza said...

wahhhhh...akan dtg buat banyak2 skit niesz.hehe

ada mokhtar said...

congrats to them =)

d_LA said...

yeayyyy..nm dla ada..hehe..thanx nies..nies pun rjn gak msk n komen blog dla.muahhhh!

redzwanie redzmann said...

erk...ade lak nme dak momot nih dlm list top 40..ngee~~~=)

maceh niesz...mwah3

miss nina said...

Lya colors dapat eh?
wah....

ok, next time MN cuba lagik :)

Amirrah Zawani said...

tak tersenarai.. sy kurang tegar.. hehe!! ;)

Pisyek said...

tahniah2 sape yang dapat, aku x dapat. hehehe... xD

HEROICzero said...

thanks ya! =)

Miss Tira said...

Ouh macam tu ye. Tira tak pernah fikir nak hadiah sebab blog Cik Niesz ni best. Mana boleh tak drop komen. Mesti nak drop juga. Hahaha. Serius ini bukan statement bodek. Ini jujur dari hati Tira. :)

P/s: Maaf tak jenguk blog kamu semalam sebab ada hal.

yatie's EPISODE said...

yaiy! dpt saguhati jadilahhh. hik hik

zati embong said...

niesz!tq so much tau!

dulu niesz yg dtg dulu blog jat,singgah dan comment.thanks utk niesz jugak O.o

Firdaus Kasim said...

baik nya hati kak niesz nie.. lain kali sy nk komen kt blog akak pula

bunga said...

heheh..mulu2..wik..wik..hahaha..:)

bunga said...

malu..malu..wik..wik..:0hehee

khairunnisa ♥ said...

congrats to them ^_^ and your blog too ^_^

Nur Farah Hani said...

waaa.. ader dalam senarai.. ehehehe.. segan la pulak.. bukannya tegar sangt fara nih.. uhuhuhu.,.apa apa pun thanks nies... xd

biella93 said...

phewittttt , syoknyeeeee!!!!! :)

phee ungu said...

alaa .. org ta dpt ;(

❤NazirahMoktar❤ said...

heheh..best nye..ada link kite kat top 40..heheh..time kasih nisa :)

jeBateja said...

yehhhh...nama den pun ader....yessss.....nak inspira sebijik taw....taw...

aNiS aNiSa said...

tahniah kepada pemenang...=)

kpd yang xmenang mcm sy..jgn sdey2..xdak rzeki kan3 chill la huhu

latest entry : Best View~

beautiful_rose said...

tahniah kepada pemenang.......

kay_are said...

ade name kat situ... waaah!! x sabar nak tengok apekah itu.. hee

iniialahaku said...

errr...xtaw pon pasal ni..hehee...xda plak..


lma xdtg..tenet xdala..

iniialahaku said...

errr...xtaw pon pasal ni..hehee...xda plak..


lma xdtg..tenet xdala..

aLieF si Muncung ManiS said...

yay!!!!! nama alief ada...huhu

Ina said...

hu..hu..dapat hadiahhhh...congrats pada pemenang

sahromnasrudin said...

wah!!! msuk dlm 40 la..harap2 saya muncul sbg salah seorang penerimanya ya......

Ezay Hadry said...

tahniah2 buat mereka..

Azza Firza said...

azza azza azzza azza !


tadak, okay :) hehe, visit u back here ! :)

JP Nurul said...

okeh...sy msk list thn dpn...hihi

Encik Psychopath said...

yes. takde.

lalink7 said...

yeayyy..nama sis lastt..speciall present...wahh nie yg suke niee..heehheehhe...tq niesz..sis rase sis pun nak wat macam nie jugak lahh..heheheh

best kan?
tq dear..

ADfeez said...

x aci x aci x aci... hahahahah :P

nabilah_2908 said...

Hye Niesz...

mcm mana kerja...best tak..? busy eh dia...blog pun tk berupdate... :)

MiaDiera said...

nama kita tak da waaaaa:(

MAPPIAU said...

uhuk uhuk!!! Patutla akak terbatuk2 jer semenjak due menjak 3 4 menjak nih hahaha

walaupun top 40 tetap rase mau senyum sampai tingger hiksss :))

sissyira said...

salam

tq nama kita pun ada.huhu

aleen aiden said...

wow!alin jeles!hu3

p@kcikLie / mamadiana said...

baru nak kenal dgn blog ni..insyaAllah nt jd pengomen tegar la agaknya..hehehe.

@pkLie

noraim said...

erkk, betul ke nama sy dlm list tuh? wahh!!! mcm xpercaya jek! :)

erkk, mei eh? sy takut sy xonline jek waktu tuh. kan tgh cuti sem. huhu.

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O
O

wan ada dalam senarai!

hehe

mekaseh...

=_=

*tisu plzzzzz

haha

mr.syazwan said...

chop nak bg alamat kat mana??

huhu

~ yus ~ said...

semoga murah sentiasa rezeki niesz....aminnn.

AizA said...

wah... aiza xde ea??? hehheheh

tiyah said...

name kite tade pon . huhu .

p/s : rndu u laa princess niesz ! lme tak ngadap belog kamoo . hehe

Miss Tira said...

Lamanya Cik Niesz tak update blog. Hahaha. Sibuk ya? Semoga semua urusan berjalan lancar. Jangan menyepi lama-lama. Rindu nak dengar perkhabaran dari kamu :)

Miss Yaty said...

eh name yaty pun de gak..siyez tak tahu niesz wat contest..pas bce entry yang tu baru tahu..

yg 40 komen tegar pn dpt hadiah ke??

semoga niesz sentiasa
murah rezeki..amiin :)

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget