click banner for more info

Sunday, April 10, 2011

Happy birthday mak uda..


Happy birthday to u..
Happy birthday to u..
Happy birthday to mak uda..
Happy birthday to u..


Hari ni genap lah umur adik niesz, bella 19 tahun, beza 5 hari je dari anak buah niesz. Nama anak buah niesz Raudhatul Saffiya..so, saffiya kena lah panggil adik niesz ni mak uda..hee...sebenarnye kena panggil mak anjang, sebab adik niesz ni anak yang ke6, tapi adik niesz tak mahu, nak suruh panggil mak uda pula..haha..


Dah jarang kan orang sekarang guna gelaran macam mak long, mak ngah, mak lang ,mak apa2 lah yang sewaktu dengan nya..heee...but family niesz nak biasakan guna gelaran ni..tapi mak niesz sampai sekarang tak tahu nak saffiya panggil mak niesz ape..ekekeke...
p/s : Esok isnin, huhu...hope semuanya berjalan lancar..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

36 comments:

tiyah said...

hepi bday girl !! :) niesz macik laa . kn ? :P

Anisa Hang Tuah said...

happy birthday
:)

Ayuni said...

happy birthday n may allah bless her aLWAYS....

jeBateja said...

selamat hari lahir....

Omak tu kena panggil NENDA...pehhh....formal tul.....ahakz

Miss Tira said...

Selamat hari jadi. Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Semoga berbahagia disamping orang yang tersayang. Awww baby tu comel. Grrrr geram..

khairunnisa ♥ said...

selamat hari lahir mak uda ^_^

dan syukur padda Allah dengan kelahiran Raudhatul Saffiya :)

cantik nama tu ^_^

white rose said...

salam...hai niezs, sehat ke?

hepi busdey bella, jgn nakal2 tau...

shahjiehan said...

happy besday adik niez!

bunga said...

selamat hari lahir..yahh

fyra said...

huhu . happy befday bebot . mak tak tau lagi panggil ape =="

sahromnasrudin said...

selamat bekerja untuk awak ya..sebelum bekerja, jangan lupa baca doa taw..insyaAllah dipermudahkan

syaf said...

appy besday to her

Ina said...

happy birthday to ur sister..belah my husband semua panggil mak, mak ni..belah saya panggil cik..macam muda gitu,,i likeee

Amirrah Zawani said...

happy birthday untuk adik u :)

bardboo said...

sedapnya nama anak buah tu.. =)

p/s: thx ye sbb slalo dtg log sy n komen2...suka2.. ^_^

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Amy Syaquena said...

Happy birthday..

qemaishak said...

happy birthday bt adk niesz..
beza 1hari dari ammar ni hehe

nabilah_2908 said...

Happy Birthday Bella...!! :)

tahniah juga dapat anak buah..ni yg 1st kan..? hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PULUT PANGGANG

Firdaus Kasim said...

happy besday bella.. hehe..

Entri paling hot :
Nuffnang pandang serius pada entri "Rahsia Terbongkar Nuffnang"

miss nina said...

happy birthday to bella n baby
isk..isk..ada ape ye hari isnin?

biella93 said...

ehhehe , igtkan ko da lupe , eheh , mekase sygg :) <3

Lya Colours said...

wuuu comelnya baby. suka pegang baby baru lahir, lembut je kulitnya

beautiful_rose said...

huhuh happy birthday jugak untuk beliau.moga panjang umo murah rezeki dan hidup lebih diberkati..ameen.

d_LA said...

hp bday to bella^^

MAPPIAU said...

eh eh sempat lagi kan nak wish, heppi belated besday mak uda!! hehehe mudahan panjang umur dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan :))

MAPPIAU said...

eh eh sempat lagi kan nak wish, heppi belated besday mak uda!! hehehe mudahan panjang umur dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan :))

MAPPIAU said...

eh eh sempat lagi kan nak wish, heppi belated besday mak uda!! hehehe mudahan panjang umur dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan :))

MAPPIAU said...

eh eh sempat lagi kan nak wish, heppi belated besday mak uda!! hehehe mudahan panjang umur dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan :))

MAPPIAU said...

eh eh sempat lagi kan nak wish, heppi belated besday mak uda!! hehehe mudahan panjang umur dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan :))

MAPPIAU said...

eh eh sempat lagi kan nak wish, heppi belated besday mak uda!! hehehe mudahan panjang umur dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan :))

MAPPIAU said...

eh eh sempat lagi kan nak wish, heppi belated besday mak uda!! hehehe mudahan panjang umur dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan :))

MAPPIAU said...

eh eh sempat lagi kan nak wish, heppi belated besday mak uda!! hehehe mudahan panjang umur dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan :))

Nur Farah Hani said...

la.. patutla tengok kat blogg bella ader gambar iras2 niesz..a dik beradik rupanya.. hapy besday to dia la kalo cam tu.. ehehehe.. xd

MiaDiera said...

selamat hari jadi untuk beliau:)

kay_are said...

hepi belated besday kat adik tu.. hee.. same2 my famili pun still gne lagi panggilan amcam tu.. cume agak lain sikit r.. hee

zati embong said...

comel je baby 2 niesz.siapa 2?anak kakak niesz ke?

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget