click banner for more info

Saturday, April 9, 2011

En. nuffnang mogok..

Wah!dekat seminggu dah niesz tak update blog, UV dah makin kurang, en. nuffnang pun macam dah mogok je, semua dah jadi metered earnings..tinggal 2 je buffered earnings, tak mahu la merajuk2..huhu...

Ada yang rindu niesz ek, baik cakap..niesz tahu siapa..heee...sorry korang, lama tak jenguk blog korang, bila dah start keja ni, rehat pun dah tak menentu, kadang2 niesz overtime..balik malam..banyak kerja nak kena settle kan..
Alhamdulillah, niesz dah jadi mak ngah..heee...kakak niesz dah selamat lahirkan baby girl yang comel pada 5 April 2011..balik kerja mesti nak kena tengok anak buah niesz ni..hehe..

p/s : Comel kan? alamak!teringin pula nak ada baby..hehe..gatai!!

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

28 comments:

tiyah said...

hehe . taniah2 . mak ngah , seswai ngn cik niesz . hahaq :D

noraliza said...

hye mak ngah..nak lagi gmabr anak buah nya.

saya_arief said...

tahniah dapat anak buah, leh panggil mak cik niesz dah..
huhu..just bersabar je ngan nuffnang tu.
:D

khairunnisa ♥ said...

Allah Maha Besar. comelnya. tahniah Niesz ^_^ sebab dah jadi mak ngah. nisa jadi mak ngah juga sekarang ni..

Miss Yaty said...

ommmeyyynyeeee....
tahniah jadi mak ngah :)

kalau tak sabar tandanya baby ni da makin dekat nak dapat pak ngah..ngee~~ :)

kay_are said...

lame betul x update ni.. ape pun tahniah ye dah + sorang lagi ahli baru =)

jeBateja said...

wehhh...den pun dah lama tak dpt BE...tapi hang yg pakar nuffnang pun tak dpt...den apa lah lagik...

hang nak baby erk...nikah lah....err..dah ada calon ke lom..??

Amirrah Zawani said...

kalo tak update mmg la BE hilang..
wahhh bestnya ada anak buah.. semua set pink pualk, comellll :D

aNiS aNiSa said...

comelnya..

tahniah niez..

pasni niez lak..xlama dah tu nk ikot jejak kakak hihi

latest entry : Pahala Yang Berterusan~

sabree hussin said...

anak buah yang pertama ke ni?

Miss Tira said...

Awww comelnya dia.. Cik Niesz kena cepat-cepat laa kawin. Takkan nak rasa nikmat jadi mak ngah je. Alang-alang jadilah mak terus. Haha.

mr.syazwan said...

MAK ANGAH!

hehehe

apa nama baby tu??

Ezay Hadry said...

tahniah2 mak ngah..hehe
baby itu cumel!!

phee ungu said...

congrates ! alaaaa .. tape , kerja sgt important , kan ? :)

fyra said...

amboi hang . kawen dulu baru boleh dapat anak ;p

bunga said...

yang penting pernah dapat BE

iniialahaku said...

mak ngah chat???hehehe...

beautiful_rose said...

aloh....comeynye ank buah makngahnye..meh sini cubit pipi sikit... =p











tak pelah selagi mampu kerjala dengan sebaiknye.rezeki kita kat situ kan... =)

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

ye lah napa nuff cm majuk ja nih...

tahniah ..cute anak buah niesz tu..

Ati Masrif said...

tahniah..

tomeii nye...

semua pink :)

~ yus ~ said...

Tahniah Makngah!

Buat kerja elok2, kumpul duit banyak2, nanti dah kahwin, bolehlah ada anak sendiri pulak...hehe..:)

Firdaus Kasim said...

2 BE? byknya kak.. npe x usaha kejar traffic?

Nuffnang pandang serius pada entri "Rahsia Terbongkar Nuffnang"

padlie said...

Tahniah mak ngah! :D

bestnye dpt main ngan baby.. suci tanpa dosa..

Entry terbaru padlie: Jalan-jalan ke Pusat Sains Negara

ADfeez said...

samalah kita nie niesz.. dlu smpat nk bW.. skg nie hampeh.. huhuhu~

d_LA said...

nuffnang mmg mood x menentu skang ni..huhu..

thniah nies dh jd mak ngah..cutela baby tu..tlg peluk cium tuk dla yer^^

udin said...

wah! tahniah2.. comei la baby tu.. hehe.. ;)

nabilah_2908 said...

heheheh...kalau dah teringin..cepat2 kumpul duit...cepat2 kawin..cepat2 dpt baby...hehehe.. :P

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PULUT PANGGANG

zati embong said...

hihi.betul la anak kakak niesz eh?jat baca entry dr atas ke bawah.hihi

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget