click banner for more info

Monday, April 11, 2011

So bad..


Sakit nya kepala
Pedih nya mata
Lenguh nya badan

Huhu...kenapa yer rasa macam ni..rasa tak bermaya jer..ada siapa2 yang ada tips tuk dapatkan badan yang lebih bertenaga??

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

29 comments:

Miss Tira said...

Ni mesti tak cukup rehat. Tips nya adalah rehat yang secukupnya, jaga pemakanan dan sentiasa bersenam. :)

white rose said...

amik suppiliment laa dear...
akak makan prime rose oil...

alhamdulillah, better then before laa... try la...

xpun amik scott emulsion...

beautiful_rose said...

tidur dan rehat dengan secukupnya...jangan lupa ambil supleman untuk tenaga.

kiwi said...

exercise ..hehe..^^

shahjiehan said...

minum 100 plus... xpon minum kopi radix... hee....hehhe

d_LA said...

alololo..keje byk sgt ke???ciannye..rjn2la bersukan@bersenam, maybe banyak asid kot dlm bdn tu sbb tu bdn lenguh2..take care ye nies^^

sabree hussin said...

aik kenapa pulak ni ?

.:padie_eyla:. said...

yooo. jage kesihatan! ;)

jeBateja said...

untuk badan yang lebih bertenaga....sila TIDO 24jam......ahakz.....conffirm...akan terlebih2 lah tenaga anda....ahakz

bujal X said...

redbull!!

haha~~

MAPPIAU said...

rehat la dik yea, maybe kurang rehat atau banyak mikir maybe...banyakkan rest ok n take care :))

http://aniesandyou.blogspot.com said...

minum teh panas tp jgn terlalu manis. insyallah bleh bantu recharge balik bateri badan tu ;-)

Amy Syaquena said...

Alamak tak de tips la dear , selalu kalau amy kena macam tue amy minum kopi red guara je..confirm segar badan..

bunga said...

tido..hehe..bunga lau malas n penat gtu bunga tido dengan niat nak tido secara berhemah..haha

Ina said...

excersise la kot..kdg kdg bila exersise badan pun tak lenguh lenguh tau

qemaishak said...

banyak kerja ke niesz?banyakkan rehat makan vitamin jika perlu.

fyra said...

shiannyeee . chaiyokkk chaiyokkk !

YanaMIB said...

pergi spa!! hehe =P

nabilah_2908 said...

myb Niesz dah mula kerja...tu yg badan rasa lain je..

apa kata nnti ambil supplement...bagi bertenaga sikit badan tu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PART TIME PAPARAZZI

tiyah said...

hehe . mkn vitamin :)

Ezay Hadry said...

rehat la banyak2..jgn stress2..

Nur Farah Hani said...

minum cocoa collegen for da breakfeast.. it is good for body.. ;p

MiaDiera said...

nak demam kot,tipsnya makan ubat ye hehe

semoga cepat sembuh:)

si cacat akal said...

tido je penawar dia . haha

kay_are said...

minumlah red bull!! ^_^

lalink7 said...

tmpat keje baru xok ke? nape jadi camni?

zati embong said...

jat skrg pn tgh cari jalan nk freshkan diri.penat amat niesz outstation tgk site.huhu

Novelgurl said...

minumlah tongkt ali ! haha

miss nina said...

niesz, cukupkan rehat, tidur dan riadah.

xtra pula- makan supplement

okay?

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget