click banner for more info

Sunday, March 6, 2011

Alhamdulillah, dah selamat jadi tunangan orang..

Best tak bila dah jadi tunangan orang ni, mesti lah best kan..kira macam dah ada 1 perjanjian lah antara 2 jiwa ni..mak ai!!! berjiwa2 la plak malam ni..haha..so, lepas ni plan untuk majlis akad nikah and majlis kahwin plak..wah! syok nya..


Jangan salah faham yer, bukan minah atas ni yang bertunang tau, ni minah giler pose..tak boleh nampak camera..haha..


"SELAMAT BERTUNANG ABG FARIZ and KAK KAY" so sweet..abg fariz ni sepupu niesz..


Kerja minah pose kena angkat dulang..hehe..nama pun minah pose kan, so, korang layan je la pic ni ek..posing tak abis2..




Agak-agak lepas ni giliran siapa plak ye..ermm...target tahun ni, tapi tak tahu la..insyaALLAH, kita hanya merancang, Allah yang menentukan..
p/s : missed my chiquito already, plan nak keluar hari ni, tapi tak jadi..next time ye b..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

31 comments:

Blogger Girl said...

ingat real tunang tadi.. relax lu, muda g kan... =D

sissyira said...

salam

selangkah ke alam rumahtangga..

mr.syazwan said...

trend sekarang bakal pengantin lelaki time tunang da leh dtg uma pompuan time tunang kan x mcm dulu

hehe

SELAMAT BERTUANG kps mereka

khairunnisa ♥ said...

ingatkan niesz ^_^ meriahnya :)

CiK PoT 's said...

CIk Pot hingatkan niesz yang bertunang tadi.....ha..ha... cik pot2

kakcik said...

Giliran Niesz bila pulak? :)

Novelgurl said...

Salam..ala ngtkn akk y bertunang..huhu.Tahniah utk sepupu akk^^ akk bila lagi ? ehe,,

lionteen said...

xyah kuar. relax2 sudah. kahkah

Lya Colours said...

xpe nanti sampai la giliran awak plak ye. hihi

:: noremy bte rahmat :: said...

ingtkan awak yg bertunang...

heeheehehehhehe

sahromnasrudin said...

mati2 sy ingat awak yg bertunang td...rupanya bukan..meriah majlis tunang skrg....dulu sgt lain hehehee

bujal X said...

yay~~~~

.
.
.
eh,ingatkan kamu yang bertunang~~

bujal X said...

yay~
.
.
.
eh ingatkan kamu yang bertunang.

bunga said...

hahaha..tertipu..haha..

pe pom selamat bertunang tuk yang bertunang..haha

Ina said...

tu la..ingat dia..rupanya org lain..he.he..anyway..selamat bertunang untuk cousin ye...i click ur churp

ch!natsu said...

mati2 ingt niesz yg brtunang..
tertpu den.. huhu~

man yusoef said...

slmt bertunang...bile nak kawen nyer? jgn lupe ajak..tetiba je..sape kaw? hahaha

d_tieah said...

Cis, aku ingatkan kau tadi tunang..
Saspen betul sebab ko komen kate org dtg umah..
Ingat dtg nak pinang ko ke..
Hahahaha..


Entry Terbaru : Cantik Itu Subjektif

Siti Safiyyah said...

ler..ingatkan nies yg tunang..;p congrats to abg fariz..;)


psstt : 1 lagi kisah utk muhasabah diri

iniialahaku said...

fuhhh...sempat lgi nak ngorat...heehe

lalink7 said...

pandai niesz ek..mati2 ingat niesz yg tunang..hehehe..lepas nie neisz la kot..hehee..yetak? xkan lionteen plak..dia adik niesz kan?..hehehe

nabilah_2908 said...

happening nya family Niesz... :)

moga apa yg Niesz rancangkan menjadi la hendaknya ya... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG SABAR

MamaEma said...

memang giler2 posing yer...best2x...

Norhafiza said...

owh...ingat kan niesz yg tunang hehehehe..selamat bertunang la untuk si empunya badan..semoga bahagia hingga akhir hayat amin..

sitinurunnabilah said...

tahniah cik niesz

d_LA said...

ingatkan nies dh td..happening giler pose korang...best tgk

DaHLia said...

tunang..moment terindah sebelum bergelar isteri :D

entah bila laaa sis akan merasa moment tu...

♕ Mr.IX ♂ said...

laaa...ingatka niesz yg bertunang tadi...1st pic dah menawan dah...

Meera Aziz said...

dr geng blogger...
entri da gempak.. igtkn betul...rupanya org lain...hehe

http://www.amirabdaziz.blogspot.com

yatie's EPISODE said...

bila pulak turn kita bertunang nii. haha

Fairus Bin Mamat said...

INGATKAN AWAK YANG BERTUNANG.. ERM.. APE2 PON, PESAN2 SKIT PADA YANG BERTUNANG TU, BERTUNANG BUKAN LESEN UNTUK KELUAR BERDUA2 TANPA MUHRIM..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget