click banner for more info

Saturday, March 5, 2011

Heartbeat jana pendapatan dalam masa yang singkat?

Nak percaya atau tidak? kena lah cuba dulu kan, kalau tak cuba mana nak tahu..sebab kan ramai yang request suruh niesz try join heartbeat ni, niesz pun rasa nak join jugak..ehe..mana lah tahu kot2 boleh jadi income sampingan ke kan..ada siapa2 yang belum join?


1. Click banner bawah ni untuk register..rugi kalau tak join..




2. Then click dekat heartbeat.my, macam pic kat bawah ni


3. Click create account untuk isi form dalam tu


4. Tick pada "I agree to Heartbeat's terms of service" then click continue



5. Click Join HB!Affiliate



6. Then click online application, dekat bawah tu..


7. Isi lagi semua maklumat dalam form tu, tick pada "I agree to Heartbeat's terms of service" then click continue


8. Last sekali click get a code, pilih lah banner mana yang korang berkenan untuk letak kan dalam blog


9. Dah pilih, bukak DASHBOARD - PAGE ELEMENTS - ADD A GADGET untuk masukkan code tadi then save! siap..

10. Untuk check earnings yang korang dah dapat bolah click dekat 




Tunggu lah berapa lah kot earnings yang masuk nanti..yang pasti nya kena lah bersabar kan..


p/s : Nak siap2, sepupu niesz tunang hari ni..wah! dapat lah makan sedap hari ni..hehe..nanti balik, niesz jenguk blog korang yer..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

29 comments:

Ayuni said...

hikhik,hb nie ok...

Anisa Hang Tuah said...

wow niesz..mst hr ni makan sedap2..selamat bertunang kpd sepupu niesz.

Arol Mubin said...

Yeay! Niesz dah join HeartBeat! Lepas nie boleh lah kita sama-sama klik. Okay, sudah klik HB Niesz! ;)

puteri cahaya. said...

ala, xsempat nak joint lagi lah!.. wawawa.. jom singgah blog kite bace info tentang kurma. :)

Lya Colours said...

hb ni tak ganggu nuff ke
kalau x, leh join. wuhuuuu

y-A-n-A said...

dulu nk sgt earnings dr blog.. lme2 dh mlas dah.. huhuhu :'(

Qistina Filzah said...

okies..jap g nk join..hehe..

ZWAN SABRI said...

Baguslah niesz ni..
macam2 tips ada.. ;)


MySuaraBlog: Ibu Terkecil

puteri cahaya. said...

da joint.. jemput click ya!.. pu3 affliate awak niesz!..

http://ainblogger.blogspot.com/2011/03/officially-puteri-dah-register.html

Nur Farah Hani said...

da buat.. ehehhe.. semangat fara buat... thanks for sharing.. yeay makan la sepuas hati kat majlis tunang tuh nanti.. ekekkee.. XD

lionteen said...

kite dah wat dulu dr ko. hehe

sissyira said...

salam

dah joint ni..ngee...

makan tu ingat2 kat kita tau..

white rose said...

akak ni, kalo bab2 ni mmg lambat nak join...

org dah puas tayang cek sana, cek sini baru akak buat...

kakakaka...

Ina said...

ok..niesz..buat je kan..boleh gak menambah pendapatan..

HonEyBuNNy said...

nis...nanti ila nak buat jugak lah...skrg neh busy ckit..nk BW pun xsempat...huwawwa

echah mashuri said...

rase cam ok gak.eheheh..ade gak join.heee

FasiHaH SupiaN said...

niesz bila pulak??hehehe

redzwanie redzmann said...

wanie tggu niesz lak nk tunang..hehehhe

ezany said...

hehe.. dah join la pulak..

aLieF si Muncung ManiS said...

niess bila lagi nk tunang??ehehehe..gurau je..wahh..kalau buat bnda ni,,kena rajin dan sabar...good luck niess..

Novelgurl said...

Salam..waa..HB..hehe

n@jwamz said...

tanx for da tutorial dear!!

bunga said...

HB??hh/

d_LA said...

DLA PUN RS NK JOIN GAK LA..TGK SUME DH JOIN..

fyra said...

best ke dapat duet ni derrr ?
harharhar

nelly said...

Duit !!

$$

mie said...

ooo..
gue hanya pada nuff saja..
hehehheee

d_tieah said...

Tak kira, aku nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkk sebab BE aku dah takde.. :(


Entry Terbaru : Cantik Itu Subjektif

d_tieah said...

Nak letak mana 1 dalam blog niesz??????
Ade leaderboard n header..
Pilih satu or dua2 masukkan???????
Bagitau kat komen latest entry k jwpn nanti..


My blog is a personal blog that tell many issues related to youth, community, etc. .. I wrote more about his own opinions on what is seen and shown.

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget