click banner for more info

Friday, March 25, 2011

6 buffered earnings?cintaku takkan berpaling la en.nuffnang oii!

Syoknya!ni lah yang di katakan rezeki kan, alhamdulillah..pagi tadi tergerak hati nak tengok en.nuffnang..sangat teruja! semalam niesz dapat 1 Buffered Earnings, dan pagi ni bertambah lagi 1 Buffered Earnings, sekarang niesz dah ada 6 Buffered Earnings, harap-harap lama sikit la dia berjoget-joget..heeee....buffered earnings yang lama pun dah menunjukkan perkembangan yang pesat..lalalala...


Nak tahu tips2 nak dapat kan buffered earnings? boleh click sini 
Tutorial untuk letak iklan nuffnang? boleh click sini
Tutorial untuk letak iklan churp-churp? boleh click sini

Ni niesz bagi tambahan tips sikit yer :

Make sure korang update blog atleast sehari sekali
Maintain kan UV, kalau lebih lagi elok
Try promote blog korang
Cari entry yang boleh tarik pembaca untuk datang
Tajuk entry biar gempak

" Nanti niesz beritahu tempat yang paling bagus korang nak promote blog"
p/s : Ada minah mengaku dia gf chiquito, dah couple 7 tahun..huhu..nanti niesz update cerita ni next entry yer..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

31 comments:

rATu kEBaYA said...

banyak tu bufferd.. berlegar2 je ye kat skrin.. cantik akak suker...

tahun ni baru satu je bufferd tak oklahkan dari takder.. sayang jugak nuff kat blog akak ni

apezs shah said...

salam

perghhh perghhh.. boleh laa share mcmni haha.. :)

Cik Ila said...

dh lama tak dpt BE....sume dh pencen jd ME...huargh...sedeh2.. :(

liyana said...

wah... menang beso ni! boleh belanja kawan2.. heheehe

b l O g g e r g i r l said...

tak pernah dapat mcm tu dari nuffnang...

cik bihah said...

Alahmdulilah.. sempga terus murah rezeki.. ;)

Izatie said...

Banyaknyeeee BE! Bak mai satu bole? Hahaha.

Lya Colours said...

leh blanje mekdi nnt

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wang besor...wang besor heheh

(^^,)❤..

Ina said...

dah boleh buat kenduri ni niesz...he.he..congrats dear.

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

wah...byk BE erk...
blog DVII dah dari 4 ke 6 BE dan menjadi 5 BE dalam tempoh seminggu...
nuffnang murah hati...

DVII latest post :
BE Silih Berganti

Mama Gee said...

bilalah mama nk dpt be lg ni...dah dekat 5 bulan takde be..hik2

d_tieah said...

Eeeeeeeeeee.. Aku dapat BE, kau pun dapat.. Hahaha.. 1st BE dulu pun kite sama kan.. Ngee :) Cam kembar plak..

Entry Terbaru : Biarlah Orang Mengutuk *Senyum* Nuffnang Bagi BE Lagi

sahromnasrudin said...

tahniah la niesz...awak mmg hebat..sy byk belajar dr blog awak....trime kasih ya

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

Fairus Bin Mamat said...

MAAKK OII.. BANYAKNYA BE.. LEPAS NI DAH BOLEH BELI PROTON INSPIRA.. :)

qemaishak said...

wah..syoknya..bila la nak dpt BE ni huhu

ch!natsu said...

yeay pasnie leh blanje chin..!! =P

nabilah_2908 said...

bestnya dia...6 sekali gus.. :)

haih...bnyk tul dugaan niesz...cite la nnti.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
RAISYA IMAAN TIHANEE

lalink7 said...

wahh kaya siottttttttt..mentang2 dah gaji..tmbah lg duit ye neisz...jeles nyeee...

arap2 lps bukan nuffnang kite pun dpt BE gak..heheheh

Amirrah Zawani said...

wahhh banyaknya.. derma la BE sikit tuk syaa :D

mie said...

tu dia..
patut la yg lain xdapat..
ke sini rupanya..
ehehheeeee

fyra said...

bile nak belanje duit dah banyak ;p

Norhafiza said...

wahhhh..tahniah ye niesz...jeles la plak kakNo cz kakNo still tak dapat2 lagi masukkan kod dia dalam blog..adalah sebab template? huhuhu...rasanya dah berbulan2 daftar huhuhu...

♥ manje ♥ said...

tumpang gembira aje boleh? =) ~

Miss Tira said...

Tira tak pernah ambil tahu. Hahaha. Nanti nak try check laa. :)

al fahani said...

bagus2! smoge murah rezeki selalu.

jeBateja said...

cissss.....jeles tahap gaban ni.....den baru dpt 3 BE.....eiiiii

saya_arief said...

memang terbaikk..
tahniah..

shahjiehan said...

wah bestnya...SJ x pndai tarik trafic..nng pon malas nk joget2..sabaq je la

kay_are said...

6 BE ??? banyak nye.. tahniah.. blog ni memang gempak r.. nanti leh r blanje =P

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget