click banner for more info

Tuesday, February 1, 2011

RUSUHAN DI MESIR : berita terkini dari adik di Malaysia hall (ARMA)

keadan sekarang agak terkawal kat Malaysia Hall, niesz br call adik td, die bgtau dorg br d beri taklimat. Sekarang wakil dr Malaysia yg da smpai kat Mesir tgh ari td ngah meeting di kedutaan tuk tindakan selanjut nya sama ada nk bawak blik dorg ke Malaysia atau pindah kan ke negara lain..dr ape yg adik niesz ckp, sebarang keputusan akan d beritahu hari nie..

dorg terpksa tggu masa yg sesuai tuk beli mknan..kat cafe, stok mkanan hnya cukup tuk hari ni je..alhamdulillah..adik niesz sempat beli maggi tuk alas perut tp tu pon xtau smpai bile ley bertahan..

now, ktorg mmg akan ikuti perkembngan dr masa ke semasa..doakan semue nya bjalan lancar..kalau ade ape2 nnti niesz kan update lg..hrp sgt dorg dpt balik malaysia..

p/s : niesz mintk maaf sbb x g BW kat blog korg, insyaALLAH, bile semue da makin reda..niesz g jenguk ek..niesz risau keadaan adik..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

29 comments:

Ayuni said...

faham...kwn sye pun br ckp camtu....

nub said...

smoga adik niesz n saudara2 Malaysia kita selamat kat sana...

kawan ceq pon baru contact tadi.. tgah tggu nak evacuate nak g Iran.

kawan adik ceq da naik flight nak balik mesia..

smoga Allah sentiasa melindungi..=)

zati embong said...

semoga semuanya selamat dan kembali tenang spt sediakala niesz..

MAPPIAU said...

takpe niesz yang penting adik niesz selamat, akak doakan mudahan adik niesz di lindungi dari segale keburukan

RuBiE ZaiNuDdin said...

xpe niesz..smoga adik niesz dan semua rakyat malaysia yang ada kat sana..selamat..amin..;)

atie said...

@niesz:atie doakan bukan sahaja adik niesz..tp semua yg ada kt sana selamat..tak kira la balik ke sini or masih di sana..semoga diberi perlindungan yg sepatutnya~

Anisa Hang Tuah said...

hope everything gonna be okei

FasiHaH SupiaN said...

semoga adik niesz selamat ye......amin..maaf, baru dapat jenguk, baru balik kursus...

nazrul ashraff said...

niesz..tolg update ye klo ad pape pkmbangan..plez..:D

Boneka Tak Sakit said...

Alhamdullilah okay lah tu tapi aku xtau la kwn aku camner. risau..

HonEyBuNNy said...

semoga semuanya selamat.....risau jugak neh....

*∽ IZAN ∽* said...

moga adik niesz dan student mesia lain selamat yekkk

d_LA said...

xpe nies, dla faham..dla doakan yg terbaik tuk semua yg berada di mesir..jgn putus asa berdoa taw

nulhazwany abdul malik said...

semoga diorang semua selamat balik malaysia.. kita semua doakan. amin.
-_-

biella93 said...

baru nampak najib kt tv tadi . rase nak baling asid je . ahhahaha

nur aisya humaira said...

Assalam..
semoga adk akak & seluruh pelajar malaysia selamat sumenye...
Da kira darurat da ni...

mr.syazwan said...

alhamdulilah

selamat adik kamu ye

sama2 kita doakan tidak ada apa

yg berlaku pada umat seagama kita di sana

HEROICzero said...

gud. keep update ok? =) ameen!

zEri sAfEerA said...

semoga segalanya selamat dgn kehendakNya :)

Mr.IX said...

harap semuanya slamat gak...hrp kerajaam msia pn sedar penderitaan rakyat msia.

Pejuang Kesenian Extreme said...

Semoga adik niesz berada didalam keadaan selamat disana..

CGG said...

moga segera berakhir..

tak mau ade tg tercedera

sahromnasrudin said...

sy doakan semua sdra kita disana selamat......

d_tieah said...

Sabar ye..
Insya Allah adik Niesz mungkin akan dibawa pulang..
Kalau tak balik pun, semestinya adik Niesz dikawal dan selamat..
Byk kan berdoa ye niesz..

Latest entry : Misi Menyelamatkan Pelajar Malaysia di Mesir dan Hosni Mubarak Umum Berundur
Latest entry : Lagi Isu Krisis di Mesir dan Nasib Rakyat Malaysia

d_tieah said...

Kerajaan memang sedang berusaha sekarang ni..
Byk kan bersabar ye..

Latest entry : Misi Menyelamatkan Pelajar Malaysia di Mesir dan Hosni Mubarak Umum Berundur
Latest entry : Lagi Isu Krisis di Mesir dan Nasib Rakyat Malaysia

Mr Daha said...

Mrdaha harap adik niesz selamat. Dengar2 harga makanan dan minuman kat sana melambung naik. harap semua orang selamat..




Top 5 Entry Wajib Baca:

Belajar SEO : Bukti Keyword Pada Tittle Jana Traffic

Kesilapan Blogger Membuat Exchange Links!!

SEO Tips : Bukti Keyword Gambar Tingkatkan Traffic Blog

Kesilapan Besar Blogger Ketika Memberi Komen

How to Download All Pictures in Facebook Albums

DaHLia said...

semoga adik niesz dan semuanya selamat

Dee said...

semoga semua rakyat kita yg ada di Mesir tu selamat..amin..

jeBateja said...

Jom kita semua berdoa....rakan2 kita disana SELAMAT...IsyaAllah

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget