click banner for more info

Friday, February 4, 2011

RUSUHAN DI MESIR : adik sekarang berada di airport Kaherah

Alhamdulillah, adik niesz sekarang dah selamat berada di airport Kaherah..menunggu turn untuk di pindahkan ke Jeddah..pukul berapa bertolak ke Jeddah tu masih tak pasti lagi..

Rasa lega bile adik dah smpai airport, at least, keselamatan adik terjamin di sana. Sebab lepas solat jumaat di Mesir, akan ada rusuhan secara besar-besaran. Memandangkan rakyat Mesir beri tempoh sampai hari jumaat untuk Mubarak berundur diri.
p/s : Kata putus dah di buat, niesz dengan family mahu adik niesz segera balik sesampai di Jeddah, even terpaksa gunakan duit sendiri tuk tambang balik ke Malaysia. Rasa bimbang still ada selagi tak bersemuka dengan adik niesz..hope semua nya berjalan lancar..amin..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

semoga segalanya selamat ya nis..
amin..

DuniakuAbstrak said...

moga dia seLamat

ZWAN SABRI said...

semoga dia selamat.. ;)

Lya Colours said...

insyaALLAH everything gonna be fine. my sister skrg ada dah keluar dari rumah, and berkumpul kat hostel alex, sebelum keluar dari mesir esok pgi

Lya Colours said...

insyaALLAH everything gonna be fine. my sister skrg ada dah keluar dari rumah, and berkumpul kat hostel alex, sebelum keluar dari mesir esok pgi

shrek fiona said...

assalamualaikum kak nies .
saya nak tanya ni.
actually rusuhan ape yg jadi kat mesir ??
da byk kali tgk brita n baca paper tp smpai skrg saya tak paham .

kay_are said...

alhamdullilah, hope selamat dia kat sane ye =)

beautiful_rose said...

doa banyak3 moga di permudahkan semuanya...semua org risau pasal rusuhan kat mesir.kesian kat pelajar2 di sana tak pasal2 jadi mangsa...

d_tieah said...

Harap semuanya selamat ek..
Amin..

Latest entry : Segmen: Bila BLOGGER Jadi PELAKON

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget