click banner for more info

Saturday, February 5, 2011

RUSUHAN DI MESIR : adik akan berlepas dari Jeddah to Malaysia 11.25 pm waktu Jeddah

Alhamdulillah, nampak nya semua perancangan berjalan lancar..berkat doa family and semua yang sama2 mendoakan keselamatan adik niesz dekat sana. Pagi tadi kul 3 pg adik niesz ada call and mintak belikan flight ticket dia balik ke Malaysia..

Agak lama jugak niesz and family ambil masa untuk booked ticket secara online, sebabkan master card mak niesz ada problem, bila call agency travel and tours dekat kl, dorang beritahu mungkin card is out of kingdom, tak boleh nak guna master card tu buat masa ni. Sebab tak nak buang masa, kami terus booked ticket melalui agency.

Adik niesz akan balik naik Saudi Arabian Airlines, ticket dalam RM 1420 lepas campur tax.. Adik niesz akan bertolak pukul 11.25 pm waktu Jeddah, and akan sampai ke Malaysia pukul 1.00 pm waktu Malaysia, InsyaALLAH..

Tapi agak kelam kabut jugak time nak inform kat adik niesz nak beritahu ticket flight sudah di booked. Banyak kali jugak call pegawai dekat sana untuk cari adik niesz, sebelum tu pegawai ada beritahu sesiapa yang telah booked ticket kena beritahu mereka 7 jam sebelum waktu penerbangan and kena print out confirmation slip untuk memudahkan pegawai dekat sana hantar mereka ke airport. Nasib baik, adik kawan niesz ada, dia call mak niesz and beritahu dah dapat email dari travel and tour agency tu and dorang akan bertolak ke airport pukul 4 pm waktu Jeddah. Handphone adik niesz rosak, sebab tu tak dapat nak call dia..

p/s : tak sabar rasa nya nak tunggu adik niesz sampai ke airport esok..hope semua kebimbangan ni akan berakhir..insyaALLAH..amin.

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

20 comments:

noraim said...

wahh. syukur dpt balik dah. kwn sy xde khabar berita pon. risau jgk.

khairunnisa ♥ said...

moga adik niesz selamat sampai :)

zEri sAfEerA said...

wahhh,,, syukur la kan. mesti dah lega ni. apepon, doakan semoga selamat sampai :)

Farhana Jafri said...

alhamdulillah dpat gak bwak blik adik siz kt sne... rsau ngn keadaan skrg.. mkin lme mkin mnjadi plak... sy doakan adik akk slamat smpi! ^^

saya_arief said...

syukur.
adik kite xtaw citer ag.

yatie's EPISODE said...

Alhamdulilah~ semua berjalan dengan lancar. (:

d_tieah said...

Alhamdulillah..
Takpelah, guna duit sendiri dulu..
Mana tau nanti ade rezeki lain yang Allah bagikan..
Semoga adik niesz sampai dgn selamat k..

Syida Shukor said...

risau gila kan niesz :( supaya semuanya dipermudahkan :|

AiDa AzRyN said...

Alhamdulillah.. :)

puteri ain said...

semoga adik selamat sampai..:)

jeBateja said...

wah...sulah boleh balik....dia sampai nanti kirim salam kat dia erk

zubir othman said...

semoga adik anda selamat dan sentiasa dalam lindunganNya

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

zubir othman said...

semoga adik anda selamat dan berada dalam lindunganNya

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

bunga said...

Alhamdulillah..

HEROICzero said...

glad to read this. congratz! -)

Nur Farah Hani said...

sib baik semuanya selamat... so kira adik niez da sampai la ye time ni...

hopefully keadaan disana akan jadi lebih baik.. risau tengok diorang...:-)

lionteen said...

jom2 g klia..yuhuu!!

zati embong said...

syukurlah niesz.cume menunggu kepulangan je skrg nih.

white rose said...

mudah2an adik niezs selamat sampai ke destinasi...

sampaikan salam akak kat dia ye dgn lafaz "ASSALAMUALAIKUM"...

Anonymous said...

http://shahalamkini.com/v2/jangan-persalahkan-kerajaan/

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget