click banner for more info

Sunday, February 6, 2011

Adik telah selamat sampai di Malaysia.. syukur, Alhamdulillah

Adik niesz dah selamat sampai di KLIA pukul 12.51 tengah ari tadi..rasa happy sangat2 bila dapat jumpa adik niesz..tak tau nak ckp mcm mane..tp mmg excited sangat2..time tengah wait adik tu, ada jugak niesz nampak wartawan media..dari media BERNAMA and astro awani..

Lepas je nampak adik niesz kuar dari balai ketibaan tu, apa lagi, menjerit la niesz dengan family niesz yang lain..Sedih campur happy..Syukur sangat2 adik niesz selamat sampai kat Malaysia..

Tak lama lepastu adik niesz kena interview dengan wartawan media BERNAMA and astro awani..ehe..niesz pon tumpang sekaki la..hahaha...bukan senang nak dapat masuk tv ni..ekekeke..

Tapi uma niesz xde astro, so x dapat nak tengok berita astro awani kul 8 mlm td, korang ada nampak niesz x?hehe..kwn adik niesz kate, ade la ckit muka niesz terselit kat ctu..haha..then ni antara temubual adik niesz ngan wartawan media BERNAMA td..Nadzirah Mohd Mukhtar tu adik niesz..ehe..


berita selanjut nya boleh tgk dekat cni..Pelajar Malaysia Mahu Sambung Pengajian Di Mesir.


happy sangat bila family kami dapat berkumpul semua.. 
p/s : niesz doakan semoga rakyat Malaysia yang masih berada di Jeddah atau Kaherah selamat smpai di Malaysia..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

33 comments:

sarra halim said...

syukur Alhamdulillah.

Novelgurl said...

Assalamualaikum

alhamdulillah akhirnya =)
wah ! masuk tv ! kalau bagitahu awal2 boleh g tinjau jap kt tv td..hehhe

Sunah Mohammad said...

alhamdulillah...:)

Ina said...

Alhamdulillah..semoga semua rakyat M'sia di sana tabah menghadapi dugaan

yatie's EPISODE said...

adik niesz dah selamat sampai? Alhamdulilah~ (:

d_LA said...

Syukur Alhamdulillah..dah bape ari x lawat nies sbb tenet tgh slow..suke sgt dgr bite gembira ni..

zati embong said...

bagusnya.at last dapat gak family niesz tidur dgn tenang.

Cik Akma said...

syukur da selamat smpai :)

Solihin Zubir said...

woahh.. adik niesz masuk paper n brita.. heheh..
tahniah2..
alhamdulillah adik niesz slamat..
mudah-mudahan pelajar2 lain juga turut slamat.. amin..

JP Nurul said...

alhamdulillah...selamat akhirnya...tp ada gak yg xtaw nasib dia canne...huhu



sy ada tag somthing..singgah ke blog kite yer ^_^

MAPPIAU said...

syukur alhamdulillah semuanyer selamat. alaaaa akak tak tengok la pulak berita kat astro huhuhu kalau tak dapat dah tengok muke glamer niesz masuk tivi hiks.

white rose said...

syukur alhamdulilah...
xpe, malam ni story laa mcm2 dgn adik ye...

mr.syazwan said...

alhamdulilah selamat sudah

jelas terpancar wajah2 keceriaan itu

aik semua pompuan ke adik beradik

F
U
U
U
Y
O
O
O

ada can la wan ambik 1 or 2 erk??

hahah

=_=

aDisH.sHidA said...

syukur alhmdlah....muka nak sama je erk niesz adik beradik

noraim said...

alhamdulillah adik akak dah sampai.

Norhafiza said...

alhamdulillah..akhirnya selamat tiba di tanah air...eh, macam ada kakNo terperasan gak tadi tp just jelingan manja kat tv cz ada tetamu tadi..

Norhafiza said...

eh baru perasan la dik..besday kita same leeee hihihi...

Cik Leen said...

alhamdulillah syg...;) tahniah! adik selamat sampai;)

ouh ya! CL tag kamu ye...tgk kt blog eh nanti bila free;)

miZz_nizZ said...

syukur slmt smua nya=)

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..syukur selamat..alamak..rugi la tak tgk astro awani mlm tadi huhuhhhh

CGG said...

oo adik kamu ye..
alhamdulillah..

syukur selamat

d_tieah said...

Alhamdulillah..
Dpt gak ko n family jumpa adik ko kan..
Sorilah, aku tak tengok tv semalam..
P rumah terbuka tahun baru cina..
Ptg2 lagi dah kuar rumah derr..

Amy Syaquena said...

syukur alhamdulillah...

jeBateja said...

Alhamdulillah....sampai jugak.....jgn lupa jemput kawan2 blog...bila buat kenduri nanti...ahakz

Dee said...

syukur adik niesz dh selamat smpi..

YanaMIB said...

alhamdulillah sumenye slmt kn..ala sis xtgk laa brita kt astro..haha..^_^

ghost writer said...

wah..semua pompuan.hihi

yad'z said...

tau2... nampak.. hehehe...

beautiful_rose said...

huhuhu member aku masih di sana...
risau nieh.

MamaEma said...

syukur Alhamdulillah
InsyaAllah berpeluang lagi...
sama2 doakan

Amni said...

alhamdulillah semua selamat dah... arap2 damai cepat la kat sana...

Raji berkata said...

alhamdulillah
semoga yg lain pun selamat sampai ke Malaysia hendaknya
amin...

lalink7 said...

senyuman semuanya sepattern jer...hehehe...

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget