click banner for more info

Wednesday, February 9, 2011

hospital ke hotel nie?

Smlm niesz visit sepupu niesz nuqman kat hospital, sebelum tu dia ada call untie niesz (mak nuqman) ngadu yang dia asma time dekat sekolah, untie niesz terus bawa dia g hospital..then  kena tahan duduk dalam ward sebab nuqman kena masuk gas setiap 2 jam..

cantik giler kot hospital DEMC(Darul Ehsan Medical Center), nie kira 1st time la niesz g sebab sebelum ni niesz selalu g yg DEMC lame tu, yg ni baru bukak..Yang paling best area ward kanak2..haha..giler ceria la, dinding tu penuh dgn lukisan binatang2..rase mcm dalam zoo kartun pon ade..ekekeke...belum masuk bilik lagi..mcm hotel..x caye? tgk nie..




posing habis la nuq..nuq sakit ke x nie..hehehe...time niesz g tgk nuq, die duk merayau2 kat luar tu..pling klakar bile nurse nak masuk kan gas, berape kali cri baru jumpa..ni time ktorg lak nk bergambar..



betul kan niesz cakap..ceria je bile duk kat ward kanak2 nie..nuq jgn nakal2 yer..duk dlm bilik xmau merayau2 tau..niesz doakan nuq cepat sembuh yer.. 
p/s : esok ada interview, takut nya..hope semue bjalan lancar..amin..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

25 comments:

Anisa Hang Tuah said...

santaii jee
(:

apezs shah said...

salam

wah mmg hotelistal ni...:p

Dawa said...

cmni hospital2 kt msia ni spatutnya dihias. br pesakit nk sembuh scara psychology :)

yatie's EPISODE said...

betul lah.. cantik je hotel eh hospital nih. hehe

zmanja said...

yg sakit tu..baik punyer santai..hehehe

Norhafiza said...

waaaaah..memang cantik! baru la dorang sronok dan rasa selesa kan..

aDieyZa said...

cantik betul hospital ni..

gud luck utk interview esok..

Boneka Tak Sakit said...

:) private memang la..

Niza (yuri) said...

hahaaaa... cantik kn DEMC tu.. tp byrn pon leh thn! nisa ingt ct g x?? add blog ct k.. ct dah xde fb, dah delete.. hehe

http://wingwayne.blogspot.com/

atie said...

kan hospital baru..mestila cantik..hehe..tak pernah masuk demc wlpun dh duk shah alam bertahun2..hoho

Manji said...

Indeed a hotel hospital

lionteen said...

smoga nuq cpt sembuh .. lalala~..jom men lari2 dlm wad..

Sunah Mohammad said...

kalo camni, demam lama2 pon takpe! haha~

~ yus ~ said...

Wah! Memang cantilah niesz hospital nya. Ni semua pesakit boleh cepat baik ni, ke makin lambat baik sebab nak duduk situ lama-lama..hehe

zati embong said...

wad meriah2 barulah diorg semangat lebih sikit nak baik..hihi kan niesz..

Dee said...

lawalah..budak sakit pun leh kembali sihat..good luck for your interview..

bardboo said...

kalo wad kanak2 mmg camtu...penuh ngan gmbr2 kartun je...hehe..

p/s: lawa la blog ni..pink2 gitu.. =)

Jom Lawat Blog Bardboo

beautiful_rose said...

wahh...selesa dan santai.rasa macam tak nak balik jerk. =p

d_LA said...

wahhhh...kalo cani kene masuk wad kanak2 la best yer..ceria habes..nuq dh mcm bkn pesakit..muke hepi je dia..hehe

bunga said...

mmg xsangka 2 hospital..

mie said...

tu dia!!
ceria betul..
eheheeee

MAPPIAU said...

hamboiii meriahnyer wad tuh,memang senang sembuh macam nih hihihi

YanaMIB said...

cantek²..br x rasa takut duk sepital kan..hihi..posing baring mmg x menahannn =P

smoga nuq cpt sembuh ye =)

aLieF si Muncung ManiS said...

ni baru lah class..haha..terbaek..budak2 yg sakit pun akan suka dok hospital ni..environment factor also mmberi effect kat recovery phase utk budak sakit..huhu..

lalink7 said...

ehh nak try pegi la one day..hehehe..skrang hospital2 dan shantek2 belaka..

smoga nuq cpt sembuh..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget