click banner for more info

Saturday, February 26, 2011

Gambar rumah sewa seram di seksyen 2, shah alam

Mesti korang dah baca entry niesz sebelum ni pasal rumah sewa seram kat seksyen 2 shah alam tu kan..kalau belum baca boleh click kat sini..rumah sewa seram kat seksyen 2 shah alam..niesz ada dapat link dari adik niesz, bella..dia yang beritahu niesz pasal gambar ni..gambar ni sebenarnya dapat dari blog serius .

Aritu niesz ada lalu kat depan wetworld tu, kira jalan berhadapan dengan rumah ni lah, tapi nampak kawasan dekat situ dah tak semak sangat macam dalam gambar ni..kalau dari jalan memang dah boleh nampak rumah nie..seram tu still seram lah even lalu situ time tengah hari buta..

bella : mana rumah yang ko cakap tu nisa?
niesz : jap2..korang pandang je belah kiri..nanti dah nak dekat smpai kita beritahu..
nadz : mana2..
niesz : hah!yang tu!!
fyra : uit, kita nampak macam ada budak perempuan lah dekat tingkap rumah tu tadi..
niesz : ko biar betul dik!

Nasib baik lah time tu siang..kalau malam mahu niesz pecut kereta tu laju2..seram!



kredit to blog serius
p/s : niesz dah ada button like tuk page niesz..ehe..orang lain dah lama ada niesz baru nk buat..kalau suka blog niesz boleh la tekan like tu ek..ehe..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

36 comments:

~ yus ~ said...

Tengok rupa pun dah nampak seram ye niesz..

Anisa Hang Tuah said...

seramnyee
ehek

liyana said...

niesz,
rumah yg tepi sekali n berlumut tu ke? eee cam seram je.. ermm.. cte hantu tu sebenarnye betul ke x ek?

Ayuni said...

ei, kt kwsan uitm tu bnyk btul antu,,,

puteri cahaya. said...

kalau pu3 memang xsanggup ler dok rumah tu.. huhuhuh..soram den.. heheheehe :)

BuLat i2 CirCLE said...

xde sesape nk ddk kowt..haha

HonEyBuNNy said...

nis...jum lari berdua....ila pun takot jugak..ehhehe

Qistina Filzah said...

keseraman nyerrr pasal dak pempuan tu kerr??hehe ^^,

Niza (yuri) said...

tul ke uma ni.. ct penah p.. tp lalu je la.. de keta putih tym tu kt uma tu.... pelik pon de coz de kt kete kt pekarangan uma tu.. x kan la de org nk pndh kt uma tu.. gilo ker?? haha

miN akiM said...

slm niesz..
rumah ni dkt2 ngn sirim ke?

Amirrah Zawani said...

dah baca dah dulu.. mula2 seram.. pastu ada pulak part kelakar.. haha!! then seram balik.. ari penah gak lalu.. tapi tak tau umah yg mana satu.. meremang dah bulu roma ni =_=

ShidaGhazali said...

as salam
mintak izin share yek cite ni...
huhu...seram gile cite ni..nyesal bukak...waa

zati embong said...

jat ada baca yg link fb yg niesz bg 2.malam 2 tidur bukak lampu.haha.psiko betul

memang seram,agknya cmnelah rumah sebelah eh.

nazrul ashraff said...

ni bukan kawasan umah orang kaya kat seksyen 2 tu ke? rumah semua besar2 gedabak..wii..macam kat tepi rumah my cousin je..n tak pernha pulak cilita hantu cam gi tu sepanjang kitorang main guling2 ..ghhhahaha

mr.syazwan said...

celah mana erk kat sec 2 tu?

wan kat situ 3 tahun x pasan lak

uh kne selidik ni

=_=

Mr Laici said...

ok fine.. sekarang aku dah seram!!! hoho..

white rose said...

nmpk mcm biasa je, tu kalau perhatikan betul2 mesti seram...

mak aihh...

sissyira said...

salam


berderau darah baca entri ni,,,pantang la pasal sereeemmmm ni.huhu

Novelgurl said...

salam..nmpk bdk perempuan ? erkk

jeBateja said...

uikkk...tgk pun seram.....den ni dah le penakut tahap gaban hijo....ahakz

d_LA said...

oooo..nilah rumahnye yer..huhu

bunga said...

seramm la//

yatie's EPISODE said...

seramm laa tgk umah tu. takott. yati penakott. t_t

Lya Colours said...

huh rumah cenggini, tgk je pon dah takut
blom lagi berdiri depan2 rumah tuh. huhu

ADfeez said...

niesz... amik gbr time mlm lak... ada bran? :P

fikryn said...

hui... tengok rumahnya pun dah menakutkan.. jgnkan malam, siang pun semacam jer..

Nur Farah Hani said...

huwaaa.. takut takut.. huhuh!!

niez tahu tak.. hari tu after terbaca yang sal misteri tuh..(baca sikit jerk padahal) malam tuh aii terkejut...esoknya demam.. huhuh!! penakut nyer pasal..terbawa bawa emosi ketakutan tuh hingga keluar

intan.maisarah said...

alahai.
memang rumah tu dah nampak usang dah.

HEROICzero said...

hehe seram cerita ni. tak logik pon ada. daring bebeno hantu nye~ =)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tgk keadaan rumah pun...menyeramkan....huhuhuhu

(^^,)✿

Fadzli Amir said...

Nape tak masuk je..tgk apa ada kat dalam tu...hehehhe

Fairus Bin Mamat said...

KALAU RUMAH TU DIBERSIHKAN SEMULA, OK LA TU.. LAGI SATU.. KALAU ORANG KATA "ADA HANTU... ADA HANTU.." MAKA HANTU PON DUDUKLAH KAT SITU...

Norhafiza said...

macammana la agaknya jiran2 kat situ..tak seram ke?..alahai......

exgirl87 said...

rumah dia sec2 belah mane????

cik zaza said...

tgk gmbr je dah terasa seram..rumah nmpk dah lama..

Naziman Blogger Malaysia said...

Tengok rumah pun tak nak masuk kalau di jemput. mengerikan.

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget