click banner for more info

Friday, February 25, 2011

10 perkara tentang perempuan yang boleh buat laki suka dan hilang suka..

Korang rasa ape 10 perkara tentang perempuan yang boleh buat lelaki suka dan boleh hilang suka?..hehe..jangan marah ye korang kalau apa yang niesz cakap ni tak betul..saja je niesz buat entry ni..sekadar untuk menghiburkan..korang tak marah kan? ok, jom check apa yang niesz list kan ni betul atau tak..
Perempuan takut time nak beranak TAPI Lelaki dah tak sabar2 nak jadi bapak..

 Perempuan takut tayar kereta pancit tepi jalan TAPI Lelaki dapat tolong dapat berkenalan..

 Perempuan takut dengan gelap TAPI Lelaki time ni lah tangan duk merayap..

 Perempuan takut hilang dara TAPI Lelaki maintain teruna..

 Perempuan takut hidup bermadu TAPI Lelaki dah ter pk2 nak tambah lagi satu..


 Perempuan suka time dapat cuti period TAPI Lelaki terpaksa kawal diri, hilang mood..

 Perempuan suka bila dapat shopping TAPI Lelaki duk kira2 duit yang tinggal brapa keping..

 Perempuan suka jaga penampilan TAPI Lelaki anggap tu semua punca kelambatan..

 Perempuan suka dipuji TAPI Lelaki, nak cakap tu, mak ai!ego tinggi..

 Perempuan suka complicated kan keadaan TAPI Lelaki yang simple tu lagi berkesan..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

53 comments:

yatie's EPISODE said...

haha! betul tu niesz! yati sokong 2759670247598857% ! hee

Lya Colours said...

hah takut la nak beranak. dgr pengalaman member, ohh takuit

apezs shah said...

salam

hahaha ape lor mcmtu..
sedikit betol dan ada yg tidak..;)

Fairus Bin Mamat said...

erm.. tapi tak semua lelaki camtu.. :)

Yaya^Pink said...

niesz anda ditag...

http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/02/contest-dulu-lain-sekarang-lain.html

lionteen said...

hehe. xsemua mcm tu kan. tgk jugak keadaan :)

Qistina Filzah said...

nice..betol sgt2..hehe

sAyOobAeQ said...

haha. so clever.

laki patut ke kedekut, ego ? kenapa eh?

ha, niesz buat la entry pasal ni ngeh2

ngade kan!

noraim said...

sy sgt setuju yg no 3. haha.

Ayuni said...

hikhik, ader yg betul...

mr.syazwan said...

L
E
L
A
K
I

A
L
W
A
Y
S

T
E
R
U
N
A

hahahahaha

apezs shah said...

Niesz poll tu yg Nuffnang punya tu.. heheehe.. ;)

kiwi said...

haha..lwk la...kiwi suke yg part bwh..yg pmpuan suka laki x suka..haha

❤NazirahMoktar❤ said...

lawak la..memg byk kontra..tpi yg kontra tu tmbah sayang..heheh..

Nur Farah Hani said...

saya setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1000 % .. ehehe... lelaki meamng pelik.. dan pelik dan tak betul.. wakakaka...sebab pemikiran kita dan mereka really da different.. eheheh..

Azza Firza said...

ilang dara ? erkk, hehehe

Dee said...

ada setuju..ada yg x..tp biasanya mcm tu lah lelaki..hehehe..

Jeely jelly said...

dah cam pantun dua kerat bunyinye..haha
tapi ! sume itu betol !!

qemaishak said...

hehe betul juga tu..mmg dicipta saling melengkapi..

bardboo said...

hehe..tersenyum sorg2 sy baca entri nie.. =)

p/s: lawa la blog u ni..nak wat camnie gak..tp xreti..huhu..


Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

d_tieah said...

Terbaik!!!
Setuju sangat niesz..
Hahahaha..
Part shopping tu yg geram sgt..
Tp tetap hulur jugak..

Entry Terbaru: Tuan Direktor! Pilih Kasih Eh!!

zati embong said...

jat suka simple2,bf jat yg cmplicated gile O.o

nelly said...

Haha ...
ayat yang perempuan sua , laki tak suka tu baru syok ~

Fadzli Amir said...

Tak kesh la betoi atau tak betul...memang kedu2 ciptaan tuhan ni berbeza sangat2...supaya satu melengkapi yang lagi satu....bak adam dan hawa, walaupun berbeza cinta tetap utuh walaupun diturunkan didunia...

Myaby said...

smlm mimpi beranak anak kembar. ok mmg menakutkan. haha

Nurizyan Syazwani Nordin said...

HAHHA saya setuju!
memang terbaik entry ni.

nabilah_2908 said...

hahhaha..ini memang realiti kehidupan.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAIWAN BERWARNA PELIK

sissyira said...

salam

hehehe,,setuju tu ..

zacky ~786~ said...

hahaa..~ btol ke ?? err..err.. :P

Ati Masrif said...

time ...

period n shopping

tu paling suka...wakaka..


Jom baca: WATERLILY DARI GB

YanaMIB said...

haha mmg besar beza laki and pompuan nih kan..tapi saling melengkapi =)

ieda said...

ahaksss lucu ..
akak takut nak operate .. sbb x beranak ekekke

d_LA said...

huhu..dla x suke dipuji lebih2, rimas..hehe..

Novelgurl said...

salam..x dpt disngkal lagi ! mmng betul tu ..huhu

man yusoef said...

soalan : saya lelaki yg simple dan tak suke benda yg remeh2..haha

Asha Shalina said...

suka!! hahaha..setuju entry ini.. ^_^

Cikgu CTE said...

betullah...setuju sesangat...

aliza said...

betul2.. hahaha

intan.maisarah said...

comel la

syuwai said...

haha.. nice2x..

setuju la ^^

p/s anda di tag http://syuwaistory.blogspot.com/2011/02/doodals-dialogue-contest.html

biella93 said...

ahahhahahhahha . tak setuju :p

jeBateja said...

Ahakz...paling suka bab MADU tu.....ahakz...

ADfeez said...

hahhaha setuju dan sokong.. heheh ;D

kay_are said...

macam teruk je laki kne.. nak setuju ke xnak ni.. xnak setuju leh x?? =P

ARJUNA.Inc said...

haha..menarik~~..lumrah dunia..laki cm 2..pmpuan lak cmni kn..kalo x de cm2..x brbgai la mnusia nih..hehe

puteri cahaya. said...

betul, betul, betul :)))

HonEyBuNNy said...

hehhe...suka entry neh...best n terbaik lah..cayalah nis...

Qaseh dalia adelia said...

hahaha takut beranak xleh blah ..haha kelakar

puteri ain said...

haha..100 % betul ! stuju !

fyra said...

haha , sokong !

Amirrah Zawani said...

betul2.. ada kebenarannya tu :D

cikgufaezah said...

hoo..betul sangat dah tu..

izzac said...

ehehehe...tol tu..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget