click banner for more info

Thursday, February 24, 2011

family aku semua dah gila dindong!

DINDONG!DINGDONG!DINDONG!korang tahu ke dindong tu apa? dah macam bunyi bell la plak..hahaha..actually nama penuh dia Dindong Dantes, hero pelakon Marimar yang tengah meletup kat tv3 sekarang..meletup ke? hehe..dia pelakon dari philipines..ensem tak?? Lakonan dia memang mantap la..paling best badan dia..ketak2 gitu..hehe..


Mak dengan adik2 niesz layan la cita ni..niesz tak follo sangat..adik niesz memang dah syok abis dengan si dindong ni..sampai kan facebook pun dah tukar muka dindong ni..tak percaya? meh tengok sini..sebelum tu baca ni dulu..

bella : nad!nad!meh kejap!
nadz : nape?
bella : profile kita dah tukar gambar dingdong..hehe..
nadz : ala..nak jugak, gambar apa je yang ko ada?
bella : ni je..
nadz : nak yang ni!nk yang ni!
bella : la..kita baru nak tukar yang tu tadi..
nadz : ala..nk jugak yang nie..

niesz :yaALLAH, korang ni nape hah?? gambar dindong pun nak berebut..kita beritahu kat mak..

niesz : mak, tengok ni, dorang berebut gambar dindong nak letak kat profile facebook..
mak : mak nak jugak gambar dingdong!!
niesz : hah??mak nak jugak?

hahahahaha..kan niesz dah cakap, dorang ni semua dah angau dengan si dindong tu..bukan setakat profile je, nama pun dah ada Dantes..hahahaha...






p/s : nampak nya ayah niesz dah ada pesaing hebat..hahaha..rase menyampah dengan someone! tibe2 lak kan..ehe..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

25 comments:

Hanna Iymeera said...

mak aaiii. handsome !

FarhanaDr said...

Hahahaha.. Comel je sorang2.. Ngee.. :p

Saye pon berkenan dengan dindong.. Semenjak tengok dia berlakon cite ikan duyong Dyesebel dengan Marian Rivera dulu.. Sekarang Mari Mar plak.. Manis sangat.. Ekeke.. ;)

zati embong said...

Alamak,memang hnsem!

niesz nyampah kat sape?jgn kat jat tau :(

noie said...

saya pun suka marimar.. hehhe seksi

syazwanizul said...

haha.saya pun minat dia jugak.
romantik ja dia tu kan.
ahahaha XD

JIJI YU said...

body tu dah nak same dah..muke je ensem die..ahaha

d_tieah said...

Sape tu?
Asal aku tak kenal?????????????/ Demmmmmmmmmmmmmmm

Entry Terbaru: Tuan Direktor! Pilih Kasih Eh!!

kay_are said...

sebab laki maka no komen pasal mamat drama filipina ni.. ahakz!

cik hani said...

hensem laaaa...patut la org tergila2 kn wehhhh

MAPPIAU said...

hahaha abis satu family fanatik dantes, memang dingdong abis dah tuh

errr errr akak pun macam tak berape kenal la ngan dantes tuh hihihi.

white rose said...

akak xminat sngt tengok citer2 mcm ni...
akak xsuke menunggu setiap episod...
ahaha...

shahjiehan said...

wah...nsem benar!!! hahaha

jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Beronok2 di tepi Pantai.

Nur Farah Hani said...

ahahaha.. dengan mak sekali minat.. parah tu.. fara tak pernah tengok la pulak citer tuh.. hehehe..

nelly said...

Nelly jatuh cinta dekat lelaki itu ..:D

nazrul ashraff said...

haha..patutla budak2 gelak sebab nama bella dah macam loceng rumah..hahaha..

biella93 said...

wahhh , semua berebut dingdong , pasni mmg byk la pesaing kite , ahahha .


kau tbe2 bnci kt sape ?

Ati Masrif said...

alamak kak ati ni tak tgk tv petang2

dari negara mana tu niesz?


Jom baca: Malu ahh..Di Hospital Tadi

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

layan jangan tak layan

BRO_MONDAY said...

miss niesz : biasa lah tu penangan artis...ai minat Lisa Surihani forever & ever...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "TABUNG HIKMAT !!!"
2.New Entry "KELAJUAN sebenar !!!"
3.New Entry "Mak Dara 1st Giveaway (GA)"

Lya Colours said...

cite apa. tak tengok. haha. saya jarang oo tengok tv. kalau tgk pon, layan trilogi cinta, pastu layan channel afc je

http://aniesandyou.blogspot.com said...

w'pn dia lbh ensem dr abangku..namun hatiku senang sbb ramai x minat dia..fuhhh selamat! ;-)

rATu kEBaYA said...

mula2 ingat kan kotak ding dang yang mainan tu.. rupanya pelakon untuk marimar...

anak akak terror pasal citer marimar ni.. dia siap hafal time siaran marimar

sahromnasrudin said...

diaorang semua pelakon korea ke?? saya tak kenal pun huhhuhhu..katak bawah tempurung la sy nie

Hanis MY said...

hadoiii pengsan! hahaha...

lionteen said...

haha. patut pun. ape la korang ni. kihkih...

kite pun nymph ngn org tu

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget