click banner for more info

Sunday, January 16, 2011

nasib x sapu pencuci p**** kat muka!

mak cyunk : nisa, esok teman mak g carefour ye..
niesz : np mak?nk beli ape?
mak cyunk : nk cri produk sireh emas..
niesz : terpengaruh ngn iklan la tu..
mak cyunk : ala, produk ni elok, siap ade cop sirim lgik..
***keesokan ari nyer..pergi la 2 beranak tu ke carefour, eh! bkn ber2, ber3 actually..ehe..
di kedai jamu (xtau nk pnggil kedai ni ape sbnrnye..layan..)hehe.. ***
mak cyunk : kat cni ade jual produk sireh emas?
si gadis jamu : ade kak, pencuci ni dgn yg ni je..
mak cyunk : yg ni pencuci die xde yg 1 set ke? sbb smlm akak tgk kat tv, die jual 1 set..
si gadis jamu : xde la kak, kami jual yg ni je..
mak cyunk : la..ye ke..
si gadis jamu : ha a kak, ni kalau pkai ni rase berangin jer..
niesz : ( hah! berangin?asal plak berangin) ckp dlm ati jer la..ehe..
si gadis jamu : akak nk yg mcmane?
mak cyunk : akak nk yg skincare tu..
si gadis jamu : owh, yg tu xde la kak..yg ni je ade..
mak cyunk : akak nk 1 set, xpe la..akak g cri tmpt lain dulu ek..nnti akak dtg blik..
***maka, 3 org ni pon g la cri kat kedai jamu lain..but jwpn nye still same, mmg xde jual 1 set kat ctu..***
mak cyunk : nisa, mak ade idea, kite g kedai tu blik, mintk bos die order kan tuk kite..mane tau boleh..
niesz : boleh ke mcm tu?
bella : boleh kot..
***3 beranak ni pon patah la blik g kedai jamu tu..***
mak cyunk : dik, kalau akak nk order dulu ley , adik tnye bos adik ley x kalau belikn yg 1 set tu tuk akak..
si gadis jamu : boleh kak, akak bg name, ngn no tel..
mak cyunk : ok..dik, akak nk la pencuci yg td tu, akak try beli yg ni dulu..
si gadis jamu : ok kak..lagi?
mak cyunk : pencuci ape ni? ( tibe2 mak niesz rase pelik tgk kotak tu)
si gadis jamu : ni pencuci alat sulit kak..
mak cyunk : hah! pencuci alat sulit? laaaa..ingt kan pencuci muke..
niesz n bella : hahahahaahahahahahahahahaha ( time tu mmg xthn gelak da)
mak cyunk : xpe la dik, xjd la bli yg nie, nnti kalau brg yg akak order tu ade, call akak yer..
si gadis jamu : insyaALLAH kak..
***dlm keta***
niesz : ptut la die kate berangin..pencuci p**** rupenye..hahahahaha..
mak cyunk : ptut la mak tgk hrga die murah jer..
bella : nasib x pkai, kang xpasal2 tumbuh bulu kat muke...hahahaha..




Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

36 comments:

redzwanie redzmann said...

hahaha..
tergelak wanie bace...
0wg tuh x explain tul2 yer..
ngee~~

Solehah said...

adeh.tergelak-gelak baca cerita niesz ni, tambah bila tgk gamba mak niesz kat bawah tu..hehe

noraim said...

haha. nasib baik akak xsmpt beli. haha.

cik Ladies said...

hik3 ..
lawak la ..
:)
suka cter niey :p

hysman said...

hahahaahaha..
tak menahan.....
adehhh...

k_Own said...

hahaha tuhh lah ingat kan apa je ? style lahhh. hehehehe...

d_LA said...

hahaha..lawak giler..part tmbuh bulu tu mmg xley blah..hehe

Mr.IX said...

tu la kena baca label dlu sblm beli kan...

salina sayang said...

haha..camane blh terconfuse pencuci tu ngan skincare.

JP Nurul said...

hi...

bahaya btullah...kalau mak niesz xtny blk psl product tu maunye tumbuh bulu kat muka...haha..lawak2...

arep_lockermonth said...

hehe :P sonok bace1

khairunnisa ♥ said...

aiyoyo niesz..nasib baik mak niesz tak beli lagi produk satu lagi tu ^__^

nishiyanisha said...

hahaha!!! giler kentang~!!

atie said...

hahaha..pengsan atie baca..

kakcik said...

Bagus mak niesz ni.. jaga penampilan, patutlah nampak muda.. :)

HonEyBuNNy said...

he2..ila pun nak tergelak ne...maaf ye nis...hehhe

MAPPIAU said...

hahahaha kelakar mak niesz ni tauuu, siap buat gamba mcam tu lagi hahaha, nasib baik tak gune kat muke yek, kalau tak mesti kat muke tuh wangi semacam jer yek hihihi

biskut said...

kena teliti sebelum membeli.kan ada disediakan penggunaan nya untuk apa.bagus lah tersedar sebelum kena..

mak u jaga penampilan pon ok aper...

Novelgurl said...

hahahha..paling tak tahan kalau pakai leh tumbuh bulu kat muke lak ? kah3x

sissyira said...

salam...

tumbuh bulu ke kalau pakai kat muka?huhuhu

Ati Masrif said...

hahaha...
lawak giler lah niesz
haru kalau cuci kat muko tu..muahaha!
sakit perut den..

intan said...

hahaha
nasib baik tanya dulu! :D

biella93 said...

hahhahah . kelakar ! t bgi ckit krim tuh okey . hee :)

zEri sAfEerA said...

wakakakaka :)) adoiyaa,,, boleh plak mcm 2 ye. lawak... btw, gambar 2 comey. mak ey?

mr.syazwan said...

wawawawa

kamu da pandai ye buat lawak

hahaha

pisst ada x ala pencuci sulit utk lelaki??

hahahahahaahahahahahahaha

=_=

rATu kEBaYA said...

memang kelakar.. nasib ta cuci ke muka..

lionteen said...

hahaha..
kesian mak.
wakakakakaka..
ape la mak ni.mcm2 da di beli nye.

sahromnasrudin said...

hahahahah..gelak sampai nak pecah perut saya baca entri nie..mmg lawak la hahahahaha

Lya Colours said...

haha nasib baik tak beli kalau tak sia2 beranginnnn muka

d_tieah said...

Adoi..
Inilah pengaruh iklan, org tua tgk nak je beli..
Hahaha..
Nsb baik takde..

Ujang9897 said...

P****..ape tue wei...tak phm..kenapa berangin..terangkan la apa tue p****..hurm..

lalink7 said...

ujang sengal..dah tau tnye lg..hahahahah...

niesz ~ ahaks...berhati2 yee masa membeli niesz..heheheh...

Amni said...

ujang9897 buat2 tak tau.. hahaha

HEROICzero said...

hahahahaha macam2~ =)

Amirrah Zawani said...

hahahah!!!
i baru tau sireh mas ada pencuci muka..
pencuci p**** mmg dah tau lama dah.. :)

Norhafiza said...

hahahahahahahaha...ops! sori mak tergelak takleh tahan la hahahahha...

tu la kakNo pun heran gak..sbb stau kakNo sireh emas tu mmg pencuci 'tut' hahahaha...sib baik x jd beli...

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget