click banner for more info

Tuesday, April 12, 2011

Lepas satu..satu..

Sakit semalam tak hilang lagi, ni satu masalah lagi datang..huwaaaa! rasa nak nangis pun ada.."niesz kena saman petang tadi!!!!!" sakit nya jiwa..

~credit to google~

Kesalahan : Tak bayar parking..

Bukan sengaja niesz tak nak bayar, tapi mesin rosak..mcamane nak bayar..aduh!!!!geram nya..Mana lah niesz ada masa free nak pergi bayar saman tu nanti..tempoh yang dia bagi pun cuma 14 hari..

Terfikir2 nak beli pas bulanan parking je, senang sikit, tapi bila nak pergi beli?..hope sangat chiquito dapat tolong beli kan..really need ur help!!!

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

51 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

sabaq noooo

jeBateja said...

TANIAH...ada berjaya diSAMAN pada tahun ini.....ahakz...

shahjiehan said...

hahaha... p repot.. habaq mesin rosak!! hahahha

lain kali paking tu bayo ea

puteri ain said...

sabar ye..
jangan tension2..

semoga cepat sembuh :)
cheer up babeh..

aLieF si Muncung ManiS said...

kesian nye kawan alief sorang ni..tak ape..ada hikmah tu...huhuhuh

Miss Tira said...

Apa boleh buat Cik Niesz. Duniawi semua ni. Tapi apa-apa hal pun kena bayar juga. Nanti lagi banyak cerita kunk.. Sabar ye.

bunga said...

pernah kena..sbb bukan xnak bayar cuma ingat masa tamat kul 5 rupanyan kul 6 ptg..hehe

beautiful_rose said...

sabar jelah niezs....

aleen aiden said...

hu3,sian kamoo kan.bukan slh kamoo mesin 2 rosak.haishhh!

qemaishak said...

Sabar ye niesz..saman pertama tahun 2011 ke ni?

CGG said...

sabar k..
ujian ni dtg bertimaa kdg2..

cian adik..
isk...geram kan :)

lalink7 said...

sabar2..sis punya ujian pun banyak jugak bulan niee..sian kitee..mengalami nasib yg srupe..alahaii..

fyra said...

huhu . cian ko . alaaa , gtau je kat org tuh , bukan salah ko , mesin yg rosak

YATZAKIE said...

sabo la niesz..dugaan kan..emm

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.konnichiwa^^.
Jalan2 sampai sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
Btw, nice blog :)
Thanks~

YanaMIB said...

xyah bayar pn takpe..x effect road tax pun..hehe..dalam kete kita ada 4 keping kertas nih..lalala =P

pas bulanan biasanya kompeni yg uruskan..try ty HR kut dia bley tlg =)

sahromnasrudin said...

RM 40??? makan KFC kenyang kan

nabilah_2908 said...

kalau niesz pergi bayar cepat...biasanya dpt diskaun...

betul la..niesz kena minta tolng org bayarkan.... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW : LIFE 101

sAyOobAeQ said...

hehehe anggapla kafarah dosa :)

ehm.. hi niesz:)

tiyah said...

haha . saba jela cik nesz . btw , taniah !! anda di saman . kah3 .

kay_are said...

mase untuk wat manje ngan bf mintak die tolong bayarkan.. =P

zati embong said...

mmg sakit hati niesz bl kena saman.

jat kalau kena saman suka tngguh2,pas2 da kena byar full.huhu

nur hafiza rahsid said...

sabar niesz..

Lya Colours said...

kadang2 geram gak bila kene saman ni. kita bukan suka2 xnak bayar. mcm park kat majlis perbandaran ke. kita lari kejap nak p bli kupon, balik2 dah kene saman. geram gilaa

Nur Farah Hani said...

kenyit2 mata kat cik abag niez.. emsti dia tolong,.. ;p

HonEyBuNNy said...

salam nis...sabar tau...ila kn ada...ehheh..ila smlm bru pas bayar saman jgk..ngeh3

kiwi said...

sy kene saman jgk..x susub selipar..RM5..hehe

mr.syazwan said...

hohoho

lum dpt gaji first da kena saman pulak..

sob sob

sissyira said...

salam

sabr3..nak mudah bawa motor..heheh

Ina said...

buat report la, tulis surat. tapi, dorang mesti bagi alasan, takkan semua mesin rosak..tapi, kalau dah menyusahkan pengguna, patut dorang yang kita saman.

Amirrah Zawani said...

tak suka kena saman... melayang duit =_=

Novelgurl said...

err..x pepsl > < sbr2

MiaDiera said...

sabar ye,jangan tension tak baek untuk kesihatan:)

nur said...

selamat membayarle..

nur athirah Y said...

haha . sabo jela :)

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

masalah bertimpa2..sabo jer lah...

iwan_dextrous said...

gud2...^_^

Amy Syaquena said...

alahai kesianya dia , sabarrr ye

iniialahaku said...

ala....buat bodo je..hahaha

HEROICzero said...

kalau bayar terus, dalam hari yang sama, boleh dapat diskaun, x payah bayar penuh.

untuk rujukan hari lain la nanti. =)

miss nina said...

xsbest kan kena saman.
huhu, sempat lagik cari masa bayar saman parking tu

fyna said...

alololo...sbr e dear..
;)

Azza Firza said...

haha , sabar ajalah sis

syaf said...

ala ciannyer..sabaw ye, seb baik saye pakai motor

FasiHaH SupiaN said...

saya dah dua kali kena....haha sakit jiwa...

Azza Firza said...

sis kena tag kat siniii :

http://zaza96.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-review-pak-cek-biola.html

mary ann ;) said...

xpe2..nnt beli la kupon parking bulanan tu okay..tak ada lah nak kena saman lgi dah ;)

Norhafiza said...

aloooo kesian nya niesz..kakNo harap niesz sabo bebanyak ye..

ghostwriter said...

kite pun selalu kena saman depan klcc nun...menci!!!letak jap jer da ade surat cinta!huhuu

QUEENPINK said...

SALAM

JOM JOIN GA SAYA

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

miss lolly a.k.a luvfareda said...

heheh! xtrue kalau tak kena saman tau :)

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget