click banner for more info

Saturday, March 19, 2011

Wahai cik anon, niat aku baik, at least aku mengaku kesilapan sendiri..

Sorry lah wahai anon kalau kau tak berapa nak selesa dengan entry aku tu...


Aku tak ada niat pun nak sakit kan hati siapa2 atau buat siapa2 terasa, niat aku cuma nak mengingat kan..salah ke? Mungkin aku salah sebab letak pic macam tu, tapi tu cuma sebagai contoh..

Gambar tu pun aku dah tukar, aku pun baru tahu kalau letak gambar2 macam tu salah, even bukan gambar kita sendiri..aku baru tahu kot..lain lah kalau aku dah lama tahu then aku still buat jugak..

Lain kali tinggalkan lah link sekali, boleh aku pergi terjah blog kau balik..aku tak kesah pun kau nak tegur aku, sebab bagi aku kalau aku salah, aku akan cuba betulkan kesilapan aku..

Ni aku tambah lagi, orang bukan islam pun tak suka tengok orang pkai legging ni, tak percaya, tengok sini..
p/s : Sorry lah agak kasar sikit bahasa niesz malam ni, ntah kenapa rasa macam ada orang tengah tersentap sekarang ni..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

45 comments:

nelly said...

Jangan sedih2 ..mungkin dia nak tahu saja ..ok ?
dalam kita nasihat , kita betulkan sekali diri kita ..
=)

zati embong said...

huhu.biasalah niesz,kdg2 dlm kita nk bg nasihat or teguran bkn sng,sbb mesti ada org akan terasa..

cik yuz said...

sabar...sabar...biasela tu..ade je yg xpuas ati.

yatie's EPISODE said...

anon, seorang yang sibok mencari kesalahan org lain. yati pernah menangis dlu pasal anon. hmm. bersabar yaa sayang. yati paham. (:

IftiMonstaa said...

uish! tabik la mat salleh pon dok kutuk legging ni!

Amirrah Zawani said...

sabar yea niesz.. dia malu kot nk letak link blog dia.. =_=

sabree hussin said...

pembaca yang kurang ajar memang bersepah-sepah dekat internet ni. tak apa la, satu tak suka, ada 27 juta orang lagi yang masih suka.

Lets see the big pic, dan abaikan je anon yang bacul tu

luna qiszara said...

uish..diganggu anon ke..hehe..xpe, toksah la sedih sebab bg sy anon ni pengecut..kalau x, die akan revealkan diri die semasa komen..hehe..anon ni mmg kerjanya mengutuk blog org..

takat ni blog sy x kena lg..tp seyes ckp, sy xkan ambil peduli kata2 orang2 yg pengecut macam anon..jd, xmo la sentap2 ek..hehe..chill je..

yg penting org lain suke baca blog kita.. :)

aliza said...

sabar yer niesz ...

AizA said...

actually niesz...

bila talk about berpakaian..
semua org kata tu hak masing2 or apa2 lah..

tapi manusia ni lupa..xde satu pun kat dunia ni baik nyawa kita pun...
adalah hak kita..
segalanya milik ALLAH..

jika kamu dipihak yg benar..
jgn gentar k dear..

♕ Mr.IX ♂ said...

sy mmg x approve klu anonymous commentator...

Miss Tira said...

Pelik juga Tira dengan anon ni. Dorang kalau nak tegur mesti sorokkan identiti. Kenapa ea. Takut ke. Hmm. Sabar je laa Cik Niesz ye. Bercakap benda yang betul ni memang menyakitkan.

white rose said...

akak dah alaminya dik...
sampai skrg si anon tu tetap kacau...
dia dah xde keje, cari keje laa tu...

sabau je la...

HEROICzero said...

ambil saja yang mana perlu. nasihat dia bagus, kan?

=)

Raji berkata said...

hohoho cara dia beri nasihat tuh mngkin ad xkena skit ;)
kita menasihati org utk menyedarkan bukannya utk memuaskan ati kita dgn menjatuhkan terus mood org tu ^^

even messege dia betul cara penyampaian salah.. sabo je la

nishiyanisha said...

rilex la kak.. manusia memang ramai ramai yang berfikiran sempat.. yang dia tau,, sentap then serang.. bukan pernah nak berfikiran positif bila orang tegur.. sentap memang sentap,, tapi fikir positif je la kan?? kalau otak sempat,, macam tu la.. like sooo whatever.. akak chill je k.. i know you are COOL.. haha

bunga said...

insyAllah niat yang iklas akan ramai yang sokong dibandingkan yang tak sokong k..cymm..

MAPPIAU said...

aaaah dik bolayan je la. Buang mase je aih layan..

sabar yek hehe :))

aleen aiden said...

erk,alin xbrape nak grab sgt nih.xtau osl en3 yg mane.btw kamoo sabar keyh.pikir positip je.huhuh

FasiHaH SupiaN said...

sabar niesz...sabar..:)
itulah, bukan semua orang berfikir sama dengan cara kita berfikir....cool sis! ;)

Blogger Girl said...

ke ada terselit gambo dia, tu yg maro tak tentu... kita cuma nk bg kesedaran, benda tu salah.. kalau semua buat bodo ape kes.. niat awak tu da baik da... biau je lah

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

yang baik kita terima yang tak baik kita jadikan sempadan..gua harap lu ok...

Novelgurl said...

Salam..mungkin niat dia nak tegur ap y slh tapi cara dia tak betul tu.Chill k ^^ ambik dri sudut positif.

Cik Akma said...

takpe niesz asalkan niat niesz tu btol :)

d_LA said...

huhu..sori agak ketinggalan nies, dla baru je smpai..bnda2 teguran ni mmg akan ade org yg sentap..lainlah kalo buat entry puji sana cni..sume kembang semangkuk je baca..apepun nk tegur boleh, tp biarlah kene caranya kan..dla bc entry yg lps tu xde slhnya..elok dah teguran nies ni..tp anggap jelah dia nk tnya blk apa yg dia x tahu..sbb mcm soalan je tu..rilex ye nies..jwb je ape yg dia tnya tu

fyra said...

anon tu jeless sebenarnyee

kay_are said...

jangan sedih, bese r tu orang kalau dah x puas ati ngan kte macam tu r.. kte lagi tau niat kte kan? tu lebih penting =)

sissyira said...

salam

ambil mn y posiitf, katanya mungkin betul, tp mungkin beliau tidak pandai nak beralas ketika bercakap...sabar yea.

JP Nurul said...

biasa ah tuh....manusia suka cari sesuatu yg boleh mendownkan org...hmm..

puteri ain said...

sabar ye..tak semua orang suka dengan apa yang kita buat..take it positive..chill k ?:)

puteri ain said...

sabar k..tak semua orang suka dengan apa yang kita buat..take it to positive side k..chill..

Norhafiza said...

sabar ye dik..biasalah kita kadang2 terlepas pandang..kita rasa dah betul upanya tidak..kakNo pun sll gak mcm tu, selalu kene tegur dek suami..yg baik kita jadikan teladan yang buruk jadikan sempadan..sama2 la kita saling ingat mengingat ye dik..

Arol Mubin said...

Sabar yeah Niesz. Bagus jugak dia tanya soalan begitu. Dapat kita perbetulkan kesilapan. Fikir positif! :)

qemaishak said...

sabar la kak..kalau nak tegur biarla dgn cara yg betul..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

semoga cik anon tue kan memmunculkan dirinya...:-)

Fadzli Amir said...

macam tu la bagus...org tegur terus mengaku kesilapan....

MamaEma said...

jangan marah2...biarkan mereka dgn dunia mereka

Amy Syaquena said...

amy pun ada terkena tapi amy buat ignore je malas nak serabut kan kepala otak..sabar k jangan di hiraukan sangat dengan cik anon yang penakut tue..

mr.syazwan said...

SOB SOB

tu hanya teguran bukan MAKIAN kot

biasalah tu dunia blog

apa2 pun ambil yang baik buang yg jahat ye

baru


F
U
U
U
Y
O
O
O

ceewah

=_=

beautiful_rose said...

anon mmg hobinya kacau org...abaikan

aLieF si Muncung ManiS said...

sabar ye niesz...mungkin org tu just nak bagi nasihat kot..k..kalau org tu tegur kita,maknanya orang tu sayangkan kita..alief tetap berada dibelakang niesz..jgn sedih2 k..happpyy...cak!!!!

YanaMIB said...

setuju dgn cik nelly..mungkin dia sekadar nk tahu hukumnya..think positif k..xmo sentap sentap dah =)

Ina said...

As Salam Niesz, ambik yg jernih buang yg keruh ye, tapi, kepada si anon: nak menegur tak salah, tapi, cara menegur yg salah..macam bagus je..

d_tieah said...

Ek eleh.. Cik Anon pengecut.. Huhuhu.. Maybe kau letak gambar dia kot.. Ngee :) Aku tak tahu cerita ni sbb 2 hari aku x o9.. Jap2 aku cari entry lama kau.. Huhuhu..


Entry Terbaru : DUN Sarawak Dibubar Hari Ini

lalink7 said...

huihh...sabar niesz..bab2 aurat nie memang akan ade yg melenting punyee..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget