click banner for more info

Tuesday, March 8, 2011

Thanx so much pada semua yang wish..terharu!

Berapa hari bulan ye hari ni, ehe..jom2 tengok kalender jap..tak pun tengok je dekat sini .. dah tahu dah? pagi tadi niesz terkejut tengok notification dekat fb..and yang paling sweet sekali, niesz dapat ni dari sis zafiranabilah. Thanx so much kak..


Jom nyanyi ramai-ramai..

Happy birthday to U
Happy birthday to U
Happy birhtday to niesz zinnia 
Happy birthday to U

Thanx pada semua yang wish niesz ek, terima kasih sangat-sangat..Hari ni 8 march 2011 genap lah umur niesz 24 tahun, ramai yang kata niesz nampak matang..ehe..niesz muda lagi lorh, baru 14+ 10..hahaha..

Sempena birthday niesz ni, niesz hope niesz akan cepat dapat kerja, sentiasa di murahkan rezeki and sentiase berada di dalam rahmatNYA..Amin..


Meh, niesz bagi hati niesz dekat korang, sila lah ambil dengan seikhlas hati...ekeke..Korang-korang niesz sayang korang sangat2..thanx again untuk semua yang wish niesz tak kira lah yang dekat blog atau pun fb niesz..thanx so much!!!!
p/s : Pada siapa2 yang nak hantar present dekat niesz, jangan malu2 kalau nak mintak alamat niesz ek..hahahaha..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

57 comments:

nabilah_2908 said...

Its ur special day...yeay...!!! :)

Happy Birthday Niesz..!!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TRILOGI CINTA

nabilah_2908 said...

Its ur special day...yeay...!!! :)

Happy Birthday Niesz..!!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TRILOGI CINTA

ch!natsu said...

hapi bufday niesz..!!!
semoga pnjg umo murah rezeki dan diberkati slalu..
insyaAllah.. =)

Lya Colours said...

selamat hari lahir *_*

nazrul ashraff said...

bila buat party?? haha..ni mesti singgah la..haha

yatie's EPISODE said...

selamat hari lahir niesz (:

diana said...

betul la..
muka nampak matang..
24 ye??
tahniah..
tak lama lagi boleh kawen la tu

diana said...

betul la..
muka nampak matang..
24 ye??
tahniah..
tak lama lagi boleh kawen la tu

Dee said...

Happy Birthday Niesz..may Allah SWT bless you always..

bujal X said...

kek mana????

hepi besday niesz~~

dan selamat hari wanita~

♥Ana el Zahra♥ said...

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan niesz
Allah selamatkan kamu...
Happy birthday sister...semoga impian menjadi nyata..cepat2 kawen tau ;)

lalink7 said...

happy bornday dear niesz..semoga apa yg dihajati tercapai ye..aminn!!!

have a blast day ok...

sis bagi hadiah kasih sayang jerla dekat niesz ye? ehhehe.. =))

lalink7 said...

selamat hari wanita juga yee.. =))

d_tieah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran Niesz dan Selamat Hari Wanita jugak..
Huhuhuhu..
Nabilah tu umur berapa ek?????????
Sebab ko panggil dia kakak..
Suka2 aku je berkau-aku dengan dia, padahal umur aku baru 17 kan? Hahaha..


Entry Terbaru : Surat Kepada 3 Golongan "Wanita"

bun said...

heppy burfday

Hanis MY said...

happy birthday niesz..waa bestnya mesti sambut dgn boyfie ni. t update tau...

♥ manje ♥ said...

selamat hari lahir niesz

moga ALLAH panjang umur awak
dan murahkan rezeki awak
juga kurniakan kesihatan yang
terbaik utk awak... amin =) ~

Afifah said...

happy birthday kak niesz..semoga panjang umur n cepat kahwin...hehe..

Amy Syaquena said...

happy birthday niesz..

zati embong said...

Niesz!

happy birthday dear O.o

Jat pun nak mintak hadiah kat en bf nih,sebab hari ni hari wanita kan.haha

puteri ain said...

happy birthday niesz !
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..:)
happy2 selalu..:)

bunga said...

xajak...sob..sob..

Blogger Girl said...

happy birthday to you, siyes nampak mcm matang je... upanya sepaya adik yg bungsu...

CGG said...

WAA...:)

HEPPY TGK KAMU

d_LA said...

wahhhh bday nies ye arini..hp bday dear n happy women's day too..

hope nies hepi2 salu oke dan berjaya di dunia dan akhirat..Amin^^

nub said...

waaa.selamat besday. pukoi boleh? hahaha

Miss Kira said...

hepy bufday niesz... ;)
smoga panjang umur n murah rezeki.. :D

Miss Tira said...

Happy Birthday.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Moga selalu bahagia bersama mereka yang tersayang. Amin~

Ain said...

epi besday kak niesz ..
moga panjang umo & murah rezeki :'D

Ati Masrif said...

takpe ...nampak je matang

tapi hati...tetap muda kan..kan..
mcm kak ati ni ha...

HAPPY BIRTHDAY NIESZ!!
semoga berjaya dalam apa jua cita2
di dunia dan akhirat...amin

white rose said...

epi busdey niezs...
moga2 jadi anak yg solehah & taat kpd perintahNYA...

Rie said...

happy birthday :)

beautiful_rose said...

march...
owh sudah genab ye?




selamat ulang tahun buat ko.
moge panjang umur
murah rezeki dan hidup lebih diberkati ALLAH hendaknye ameen...

aleen aiden said...

hala2...suweetnye..nak jugak...hu3

nazrul ashraff said...

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/germany-got-it-love.html

niesz ~ baca tu,.hee

Azza Firza said...

hbd :D

Qistina Filzah said...

happy birthday niesz ^^,...moge pnjg umo,murah rezeki, happy slalu...mmuahh...

Whoopz said...

epy birthday.. :)

ieda said...

looor eppy bday yer .. awat x cakappp .. lehhh akak belikan kek .. :)) eppy bday dikkk semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selaluu yg penting senyum sokmooo :)

miss nina said...

happy belated birthday niesz
semoga Allah merahmati kamu
semoga tahun ini dan akan datang yang baik2 saja untuk kamu


:)

nunama said...

hepy besday Kak Niesz!! :)

kita pun tahu dari blog Kak Nabilah. heehe.

InsyaAllah. Semoga segala impian yg diimpikan terlaksana. yeaayh! :)

Nur Farah Hani said...

alamak sory baru singgah.. hapy besday ya,... may GOd bless you always and get a blasting year for the 24 years old... wah... 24 muda lagi.. ehehhe.. ;p

JP Nurul said...

24 ek...


hepi birthday!!!!

Raji berkata said...

hahahah nak wish jer lah
kalau antar present tu lemah skit xD
Happy birthday ;D

Ina said...

happy birthday niesz...baru 24??..yes..u look much older...matang..bukan tua ek..ok la tuh..

qemaishak said...

la adik rupanya..

HAPPY BIRTHDAY Niezs..
semoga sentiasa berada dibawah barakahNya.

Sunah Mohammad said...

alamak! terlambat....-_-"

takpe, nak jadi yang paling lambat wish...hahaha! happy belated birthday sayang~~ kite sama umur rupanya~~~ ;)

s.u.h.a said...

happy birthday :)

i am selling away my Samsung Champ, CottonOn shirt and Vincci's sandal. feel free to look at it.

Amy Syaquena said...

x de update baru ke , mesti busy nie erk..x pe petang nanti amy datang singgah sini lagi k..

rATu kEBaYA said...

selamat hari lahir niezs..

semoga dimurahkan lagi rezeki.. amin

HonEyBuNNy said...

happy birthday nis......

Ati Masrif said...

aikk..birthday girl..cuti ke



^___^

aNiS aNiSa said...

happy belated birthday..smoga sntiasa d bwh rhmat illahi..smoga maju jaya n cpat kwen =)

hardy boy said...

happy belated besday (terlewat sudah).hehehehe.. moga dilimpahkan rezeki, dipanjangkan umur dan dipercepatkan dapt kerja yg best..hehehe. (^_^)

noraim said...

akak, happy belated birhtday! moga akak ceria² selalu :)

Miss Yaty said...

hepy belated birthday my dear ;)
semoga pjg umo dan di murahkan rezeki...may Allah alwiz bless u ;)

Novelgurl said...

Salam..ouh 24 dh ^^
semoga hajat akk semua tertunai.amin. =)

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget