click banner for more info

Wednesday, March 9, 2011

En.nuffnang bagi hadiah sempena birthday niesz!

Wah!ramai giler yang wish birthday niesz..terharu nya..korang memang sporting habis lah..rasa bertuah sangat ada kawan macam korang..hehehe..luv u sayam!!!
Hari ni penat betul..actually niesz ada interview pagi tadi dekat parkson, so, malam tadi memang tak dan nak update blog sebab prepare untuk test hari ni, HR awal-awal dah beritahu time interview nanti ada test..siap kena bawa calculator lagi, kalau niesz di terima, dorang akan call balik..niesz tawakal je..

Balik dari interview terus teman adik nak beli barang nak bawa balik Mesir, mula-mula pergi PKNS, sempat lagi niesz potong rambut..ehe..then pergi giant..Petang ni baru dapat tengok blog sayam niesz nie..

Bukak-bukak blog, yahoo!hehehe..niesz dapat hadiah birthday dari En.nuffnang..syoknya!BE niesz sedang berjoget beramai2..ehe..BE niesz bertambah lagi 3! yang BE sebelum ni dah jadi metered earnings..Thanx en.nuffnang..


Malam ni baru niesz berpeluang tengok cerita khurafat, tapi tengok secara brjemaah je lah dekat rumah, hahaha...Malam ni sesi jerit menjerit akan bermula..yebba!..

*Nak tutorial dan tips dari En.nuffang? boleh cari dekat sini..*
p/s : Niesz nak pergi solat jap, then nak g terjah blog korang..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

33 comments:

-[miracle]- said...

wahhaa~
congrats! :D
btw, Happy Birthday !

Hanna Iymeera said...

Happy birthday nies ! sorry lambat wish :( baru sempat online.

hyuk said...

bestnye....nk jugakk...sedoh je...akaun nuffnang 4o sen je...sedihsedih..

jeBateja said...

hebat tul hang pasal ilmu nuffnang ni....tabik aaaaa....

pasal khurafat...den tak berani....wife jer tgk...ahakz

http://aniesandyou.blogspot.com said...

happy birthday.. mudah2an murah rezeki & sihat tubuh badan

zati embong said...

hihi.jat pun tumpang hepi.

khurafat?jat tgk sorg2 dlm masa xsmpai stengah jam.sbb asyik drag2 kasi cepat abes.haha

Novelgurl said...

Salam..haa..bila hari jadi akk hari nie ke ? hee~ sowy tak tau..happy birthday !! semoga murah rezeki dan happy2 sllu k ^^

khurafat..x pe x seram sngt..ngee~

HonEyBuNNy said...

wah...bestnya nis..tahniah....;-)

Miss Yaty said...

Wow! 3 BE tuuuu..tahniah niesz ;)

Raji berkata said...

hohoho Happy birthday~ ;D
blom lmbt lgi kan?
owh dah boleh balik Mesir dah eh?
;D take care kt sana
hohoho

HEROICzero said...

Happy belated birthday. maaf lama tak datang, jarang on9. lappy prob, on9 pakai fon je kadang2. =)

white rose said...

murah rezki kau niezs...

be akak duk takat tu je laa...

haha...

Fadzli Amir said...

Happy besday..la awat tak habaq awai2...kalu tak buleh pos hadiah...( alasan agak kebodohan )hehehhe

Miss Tira said...

Tahniah. Rezeki hari lahir tu. Hahaha. Lepas ni boleh buat makan-makan sempena menyambut hari lahir.

aLieF si Muncung ManiS said...

wahh..tahniah niesz..boleh la belanja alief lepas ni..hehe.. btw,,happy belated day niesz..sorry la alief lambat sikit wish...

Nur Farah Hani said...

wah baiknya encik nuffnang.. eheheh.. XD

Lya Colours said...

saya dah tgk khurafat tuh
bli pirate cd je
rasa2nya cite dia xde la seram sgt kot
ke saya ni x paham seni ?
hahaha

bunga said...

Alhamdulillah..rezeki2..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Nuffnang best :)

saalm singgah ,
happy belated birthday dear :)
Entry baru : member-body odor"

hysman said...

alamak...
tak wish bestday laa...

cik niesz happy belated birthday yer..
moga sehat selalu dan dipanjangkan usia dan bykkn rezeki..
hehee..


khurafat tgok sorg2 baru best!!
hehe

ieda said...

wah tahniahh dikkk
sukeeee
eppy bday cayunk .. nanti jumpe belanja akak erkkk :)

lalink7 said...

bestnyee dapat 3 sekaliguss..tahniah2..

kalau bufday tiap2 hari pun best nie..hehehhe

n@jwamz said...

wow!! congrate dear!! n hepi besday tooo!!! May gain His bless....ameen

**u are in ma bloglist**blogs i read

Hanis MY said...

bestnya niesz....mmg niesz deserve pun... niesz the nuffnang queen amacam seswai tak? thanks for all da tips ya..syg niesz...

d_LA said...

ni yg jeles ni dia dpt BE lagiiii..hehe..nuffnang, dla pun nak jugak BE bergolek-golek even bday dla lmbt lg..heee

qemaishak said...

wah hadiah birthday yg lumayan gak tu hehe..nuff,nak hadiah BE gak la hehe

noraim said...

rezeki hari lahir akak. hihi. tahniah! ;)

nabilah_2908 said...

wah...x lama lagi..dah boleh la cash out... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KENAPA SOROKKAN SHOUTBOX

Ina said...

bestnyer dapat be...congrat niesz..

bardboo said...

best nye!! =)

Cik Mira said...

alhamdulillah :D

Hanim Mahali said...

bestnya dia... tahniah!!!

Fadzli Amir said...

Salam..nak tanye sikit...macamana nak copy paste nuffnang tu masuk dlm blog macam yg niesz buat...nak gak wat entry pasal ni tapi tak tau buat...( sebab dah tua dan agak buta IT )hehehehe...harap niesz leh tunjuk ajar pada pakcik tua ini....

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget