click banner for more info

Wednesday, February 23, 2011

minah blogger ni kembar rupanya!

Korang kenal sapa dorang ni? niesz rasa2 macam kenal..macam pernah jumpa, tapi kat mana yer..ermm...


Yang niesz tau yang belah kiri tu nama dia pjot..hah!pjot?? orang ke keta ni..hahahaha..yang kanan tu plak orang panggil nasi..eh!eh! silap..nisa..dorang ni baru datang dari kampung dusun mana ntah..tup!tup! tukar nama glamour pulak..yang pjot jadi lionteen, yang si nisa tu jadi niesz..mak ai! jap..jap..niesz? da sama nama macam niesz dah ni..

Jom tengok persamaan antara dorang ni..sama ke?




Haaaa..kan betul niesz kata dorang ni kembar...posing pun nak lebey kurang sama jer..agak2 korang la kan, mana yang cun, belah kanan ke belah kiri..hahaha..

Ada antara korang yang dah kenal dorang ni?agak da mesti ada kan..hehe..okay la2..niesz mengaku, lionteen tu adik niesz..memang ramai yang cakap ktorang ni kembar..ramai sangat yang cakap..yang percaya pun ada..haha..tapi perangai kami tak sama tau..niesz tak garang macam lionteen..ehe..

So, sapa2 yang masih tak percaya atau tak kenal lagi si pjot ni..upps!sorry..lionteen ni, jom terjah blog dia LIONTEEN .
p/s : saja je nak mintak korang compare persamaan niesz denagn adik niesz..ehe..sebab ramai yang kata kami ni kembar..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

27 comments:

Amy said...

memang cam kembar la niesz...:)

white rose said...

hahaha...

akak baru je nak ngayat sape laa minah kembar ni ek...

skali tu nmpk gambar niezs...

berbeza tang senyum tuh...

niezs nmpk lembut, adik nmpk garang...

cik hani said...

haah...sama laaa...

Nur Farah Hani said...

hehehe.. memang sama...gaya dan cara look sama.. muka hampir smaa.. waaa ... teruja sat.. ingta betul2 kembar dah.. hehehe

nazrul ashraff said...

kenapa muka bella lain sangat?? haha..

Boneka Tak Sakit said...

lol baru laa tau T_T.. adik beradik rupa ye.

biella93 said...

wo wottt kembaq , ahahhaha :))

HonEyBuNNy said...

aahh la..muka korang mmg sama la...kalau xtau mmg egt kembar la..heheh

hysman said...

manis chantek comel....
acuan yg baek..
hehee...

mmg sekali pndg same tp bile berkali2...pokcik dpt tgok sape cun sape tidak..
hahahaha :p

JP Nurul said...

mati2 ingat niesz btl2 ada kembar...tp memang same lah muka dan gaya korang...

sawn said...

hehehehe.. betol la posing pun lebih kurang.. hahahha

nishiyanisha said...

hahaha.. memang sama.. nak cakap kembar?? ada nampak kot sikit beza.. sikit gilerrr... kalau nisha dengan kakak nisha,, memang tak ada persamaan langsung.. HAHAHHA

Lya Colours said...

terjah blog dia !

lionteen said...

beb. lu bikin gua hot wat entry panas ni. kihkih. op kos la gua lg cun. gua lahir lmbt dr lu. org ckp, sape lahir lmbt, die lg cun. kahkah.

thx wei. pomote blog kite. lalalalala~. nnti blnje kepok leko yek. hehe

sissyira said...

salam

nampak macam kembar seiras ni...=)

nur said...

iye la.. sm la niesz.. sejibik..
Jemput ke:ALL IN ONE

rATu kEBaYA said...

mmg nampak kembar...

zati embong said...

biasalah niesz,adik beradik, 4 sure mesti ada iras2nya.

kalau jat ni adik semua laki, diorg ckp muka jat dgn adik sama.terasa weh,nk kata muka jat cam laki ape?haha

d_tieah said...

Laaaaaaa.. Adik rupanya..
Ingatkan betul2 ade kembar..
Tu yg adik ko yg kat Mesir tu ek?

Entry Terbaru: Masturah Abu Bakar Sangat Popular Dari Ben Ashaari

fyra said...

tak kenal pown minah dua org atas nih
datang dari kg mana
haha
;DD

sahromnasrudin said...

saya plak lain..sy ingat itu kakak awak..rupanya adik awak huhuhhhh

noraim said...

laa, ptt lah nak sama. adik akak rupanya. hihi.

❤NazirahMoktar❤ said...

memg muke nak sama pon..heheh

Hanis MY said...

mmg cm kembar ok!..dulu akak dgn kakak akak pun org kata kembar kdg2 kitaorg ngaku kembar hehe...

yatie's EPISODE said...

ahalah! muke bey kurang jee.. kembar siang! hihi

d_LA said...

wahhh, dia jmpe kembarlaaaa...dulu dla ade kmbr skang dh xde..huhu

lalink7 said...

akhirnye ade gak entri adik beradik muka seiras niee..heheheh

husz kenal lionteen dlu dari kenal niesz..kedua2 nya santekk..hehehe..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget