click banner for more info

Tuesday, January 18, 2011

tihah menang! wek!wek!

comel x tihah? tihah tau tihah comel..semue org ckp tihah comel..
tihah,kamu mmg comel ok, dlm bnyk2 sepupu niesz, kamu yg pling comel..hehe..


waaaa...malu nye niesz kalah ngn si comel nie..tihah main tipu..xpe2..mlm ni kite lawan lagi ek..hehe..

p/s : sory la korg, entry ni terlebey pnjg lak..hehe..fhm2 kan la ek conversation nie.. :)

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

31 comments:

Novelgurl said...

huhu..comel je.

susu said...

hee, tihah tu spe ??

BuLat i2 CirCLE said...

bdk2 main fb jgk..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

memang comel la dia =)

aDisH.sHidA said...

sapa tihah tu niesz

redzwanie redzmann said...

wahhh..kcik2 da de fb...
hebatnya n canggihnye..
agaknye la kan niesz..
if dr dlu de fb..
sti kite p0wn cm tuh kan..?hehehe

sissyira said...

salam

comelnya budak kicik tu :D

Wanita Mutalib said...

alahai tomei
bila anak sy nak besar nih he.

MiSzy DiaN said...

hai awak..
baru berkesempatan menjenguk blog awak..
rajin erk komen blog saya..heehhe..


comeynya diaaa..
nak cubit pp dia bley tak??hehe

white rose said...

hahaha...si kecik dah pandai chatting...


ingatkan menang ape laa tdi...

ezany said...

chatting ngan budak kecik ek.. hehe..

hanna iymeera :) said...

eh3 , tehah tu cute gila lah ! teringat adek hanna belajar nak chat dulu , bdk2 sekarang canggih je , jeles i !

Robot | Sakti said...

hehehe

comel tol.

achik ezam said...

comeyl hile rentry neh..hehehhee....org yg dh bangka neh pon tak reti nk buat simbol2 tuh..hehehee

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

comeynya budak tihah!!kecik2 dah tau chat...tak mcm kita dulu2 ahahaks

Ati Masrif said...

hai niesz,

macam princess gitu

akubiomed said...

Cute, anak saper ni nak kena babap :-)

mohd zhafri said...

haha...sekali die menang da...

biella93 said...

eyh kenapa muke budak kecik ni mcm muke sepupu sy eyh ?? hee :)

ijatnuar87 said...

comel la,hehehhe...tapi tak braper paham lagi menang aper,ehehehe

Mr.IX said...

tak faham pn apa yg menangnya..pape pn, advanced budak2 skrg kan,....

Klik-Klik-Klik!! :
Minum Milo Jadi SIhat dan Kuat!!!

HEROICzero said...

alahai comel jek! =)

mie said...

wah...
kanak2 pun dah ada fb..
memang comel.. ehhe

Siti Safiyyah said...

hamboi kecik2 dah main fesbuk kan nies..zaman kite dulu mane ade fesbuk2 ni..cepatnye zaman berubah kan? hehe ;)

Lya Colours said...

oik kecik2 da main pesbuk

Eazy Izzuddin said...

alolo...
comelnya...
;)

saya_arief said...

comel....
:D

ShafiqIzwan said...

kiut gile teha! whoah ade fb? dasat. hehe.

Sophie Al-yahya said...

seriously comel eh..
pandainya dia eja..

lalink7 said...

pandai dia type..my baby fruits main game je kat fb walaupun kcik lagi...hehehe

lionteen said...

same la mcm luqman.
hr tu chat ngn luqman pun gitu.
sepatah je jwb..
hmm..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget