click banner for more info

Monday, January 24, 2011

si kentut dan si pukoi2

aduh..pening btul la kpale nie..sape yg kentut lam blog niesz ni..bau tau..da la bau, ade plak la si pukoi2 nie..hahahaha..


ujang -  si kentut
nub    -  si pukoi2

hahahaha...cian dorg nie..sory la..saje je main2..jgn marah ek..kalau marah gua pon tarak heran..ekekeke...lps ini sila kentut dan pukoi2 lagi smpai gua kaya..haha..
p/s : sape2 yg mintk niesz tuk ajar tuto box dlm entry tu, ley click kat niesz punye tutorial ats tu..nmpak x?hehe..kalau x nmpk, nanti ujang kasi kentut..haha..kak yana, bf kak yana nie mmg suke kentut ke? ekekeke...

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

15 comments:

nub said...

hahaha..tak tahan..sakit perut nak pukoi2...

JIJI YU said...

nape la aku tak sempat nak join deorang..

~ yus ~ said...

hihi...ni apahal ni..aduhai..

zati embong said...

pening2x..zzZZzz

white rose said...

miahaahaha...
ingatkan ape laa tadi...

HonEyBuNNy said...

kentut2?sapa kentut neh..ihihihi...lawak ja..ehh

aZIEra itu aKu.... said...

kentut2...hi3 mcm2

Heidi Shafiq said...

hahaha.. ape la lawak kentut2.. :D

Zaty Anuar said...

diorang mmg mcm tu, di mana2 sahaja.. haha

beautiful_rose said...

hehhe boleh lak kentutu dan pukul2 dalam blog... =p
jangan kentut betul2 sudah la pengsan kang =p

sissyira said...

salam...

kentut mmg besh ;P

bukan photographer said...

hahaha..ujang memang suke kentut kalau bw..sila tutup idung kalau die datang..nak puas ati kentut balik kat blog die..haha

MAPPIAU said...

akhakkkk suke kentuiitttt jugak nikmattt ooooo hahaha

lalink7 said...

Ujang mmg busukkk..hehhehe

armouris said...

lagi info tentang kentut di SIHAT SELALU - Soal Jawab Tentang Kentut

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget