click banner for more info

Tuesday, January 11, 2011

Facebook baru: Pesanan dr Pengasas Facebook,Mark Zuckerber­

~credik tuk pak google~

Facebook baru

Kami akan menghantar mesej ini di sekitar untuk melihat apakah anggota aktif atau tidak. Jika anda aktif sila hantar ke minimal 15 pengguna lain menggunakan Copy + Paste untuk menunjukkan bahawa anda masih aktif. * Mereka yang tidak menghantar mesej ini dalam masa 2 minggu akan dihapuskan tanpa ragu-ragu untuk mencipta lebih banyak ruang .*Hantar mesej ini ke semua teman-teman anda dan untuk menunjukkan bahawa anda masih aktif dan anda tidak akan dihapuskan.Pengasas Facebook,Mark Zuckerber­


betul ke nie?ermm..nk caye ke x ek..korg rase??tp kan..musykil2..xkan abg mark ni pndai ckp melayu kot..ekekeke..pndai la korg wat cite ek..ni sape yg reka ni..sila angkat tgn skrg!

p/s: chiquito tlg la jgn merajuk lagi..nnti sy wat entry tuk buktikan yg sy jujur ngn awk ek.. (tiade kaitan ngn entry d atas)..hehe..


Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

42 comments:

Heidi Shafiq said...

hahaha.. skrg ni mcm2 khabar angin pasal fb..

apezs shah said...

tu lah tiada kaitan ngan entry hehe..
takpe blog awak ahakz..

lor sape yg gatai wat macamtu tuh?
teruk gilerh!! mengerohkan keadaan lagi.

Pyka Rahmat said...

juta kali dah msg mcmtu dia suruh buat, apa tak jadi.

adrinaqamarina said...

benda ni dah tesebar., betol tak betol pon, tak pe je rasanya :)

BuLat i2 CirCLE said...

patut r..rmai beno yg anto msg cm 2 ari neh..plek2..

white rose said...

eh, cantek laaa ruang kotak p/s tu...kaler2...
nak kodnye, bole? ajarlaa sy...

pastu cane nak buat ruang bawah tu yg ade cendawan bergerak2 tuh...

nulhazwany abdul malik said...

tak nak caya
tak nak caya
bio je tutup la.. dia kaya sorang je, tak aci.. ahaha

redzwanie redzmann said...

hahaha...en mark nie p claz BM k0wt..
hehehe


en chiquit0 kam0 sme ngn en armyn wanie la..
hehehe..almakl0m la..tk0t awek s0rok bf...(padahal kat bl0g da ltak pic dye p0wn...)ehhee

kiwi said...

rsenye x kot..x kan la dia nk wat cmtu..hihi..

choquito 2 spe?? ^^

HonEyBuNNy said...

tu dia eh....macam2 la berita tg FB kan..hehhe

Chiquito nis merajuk kenapa neh..cepat pujok..heheh

sissyira said...

salam

tak ada feel pun biarkan FB ditutp.heheh

Ati Masrif said...

salam kenal,

eerrr...betul ke?

TQ flw kita ye

Kita dah FLW u back

Mr.IX said...

hahah....dia dh explain yg berita tu palsu kan...ada org salah guna kenyataan dia jer..yg dia ckp bz nk uruskan fb..xde r smpai tutup...

Salam blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....

sila lah baca :
Cerpen MONOLOG Bhgn:2 karya Blogger IXBARR....kenapa perlu MONOLOG?

\^__^/

hans said...

sah2 la benda tu merepek jer

P/S : Mak Nih Bisinglah!!!! Cuba Mak Diam Sikittt!

biella93 said...

betol ke tidak ?? pelik tol

iniialahaku said...

mmg xcya..drama je suma ni..huh

mie said...

benarkah???
apa pun, kita tunggu dan lihat..
ehheheee

lionteen said...

macam2 dah skang..
tp bg kite xde fb pun dah xpe..
hehe..

la..
majuk nape lak tu?

::..Dia daYa..:: said...

salam

nak percaya ke tak erk..
rasa tak nak percaya...
macam-macam laa pasal FB skrng nie

Wanita Mutalib said...

pandai dia ckp melayu hee.

YanaMIB said...

takyah percaya..ni surat berantai..dlu kt frenster pn ada gak org bg surat berantai mcm ni..and sejak bila lak mark tu reti ckp BM kn...haha~ =P

niesz said...

@Heidi Shafiq ha a..xtau la nk caye ke x..tp senang cite, xyah pcye..ehe..

niesz said...

@apezs shah mmg nk kena babap la sape yg wat tu..hehe..

niesz said...

@Pyka Rahmat ha a kan..bnda2 mcm ni mmg xley nk caye lgsung..

niesz said...

@adrinaqamarina hehe..niesz br tau sal ni smlm, but mls la nk amik port..biar kan je..

niesz said...

@BuLat i2 CirCLE ha a..rmai benor, ntah ape jd kalau x wat yer..xjd ape2 kot kan..

niesz said...

@white rose niesz da wat tutorial tuk tu..nnti usha2 ek..

niesz said...

@nulhazwany abdul malik mmg pon, da kaya giler kot abg mark tu..jeles2..

niesz said...

@redzwanie redzmann hahahaha..sape la yg jd cikgu die tu kan..

ha a..die cemburu la tu..

niesz said...

@kiwi niesz pon rase mcm tu..

niesz said...

@HonEyBuNNy ha a..senang cite abai kn je..

da pujuk da..hehe..ari ni die dmam plak..cian die..

niesz said...

@sissyira wsalam...hehe..tp rase sedey plak kalau btul2 tutup..

niesz said...

@Ati Masrif xbetul kot sis, jgn caye, jgn caye..hehe..welcome sis...

niesz said...

@Mr.IX
ermm..tu la kalau org da reka2 cite ni mmg jd mcm ni la..bnyk yg slh dr yg betul..

niesz said...

@hans hehe..mmg2..jom mkn kerepek..haha..

niesz said...

@biella93
xbetul la beb..hehe..

niesz said...

@iniialahaku hehe..nsib x dramam bersiri kan..upps!sensitip2!hehe..

niesz said...

@mie
ok jom, just wait n see ya..

niesz said...

@lionteen bg ko ok, tp bg kite x ok..xley nk skodeng fb kuala kngsar da..hikhikhik..

majuk manje2..ekekeek..

niesz said...

@::..Dia daYa..:: wsalam..jgn caye tau, niesz rase ade org reka je tu..

niesz said...

@Wanita Mutalib hehehe..kalakar la..mesti berterabur kalau die ckp live tu..haha...

niesz said...

@YanaMIB
ha a..dulu bnyk dpt dr msg, ni dpt kat fb plak..mcm2 la kan..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget