click banner for more info

Saturday, May 14, 2011

Jerawat, kurang tenaga, metabolisme rendah? Ini penyelesaian nya...

Mesti ramai yang tercari2 penyelesaian untuk masalah2 kesihatan macam ni kan..Masalah kulit berjerawat, kurang bertenaga, sentiasa rasa penat, metabolisme rendah, susah untuk buang air. Niesz ada penyelesaian nya..




Virgin Coconut Oil (VCO)

VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.


Kebaikan Pengambilan Virgin Coconut Oil :


* Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
* Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
* Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
* Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
* Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
* Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
* Melindungi tubuh daripada kanser.
* Jerawat cepat susut
* Regular semula PMS anda
* Sistem penghadaman lebih baik
* Kesuburan
* Kurangkan rasa senggugut
* Batuk dan Selsema cepat hilang
* Mengurangkan tidur berdengkur


Niesz dah sebulan makan VCO ni, alhamdulillah, kesan nya dah nampak sekarang :


-Semakin bertenaga, badan tidak mudah letih dan mengantuk
-Buang air besar kadang2 sampai 3 kali sehari
-Jerawat semakin berkurang
-Tidak senggugut time period
-Kulit muka jadi lembut


Adik niesz pun try makan supplement ni, dalam masa seminggu berat dia turun 3 kg..


Untuk siapa2 yang berminat nak order, boleh la inform dekat niesz..
Atau boleh view sini http://zafneeshop.blogspot.com 
Email : zafneeshop@yahoo.com
@ fb: zafnee shop


Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

34 comments:

HonEyBuNNy said...

VCO memang best....

mmg berkesan lah....;-)

ZWAN SABRI said...

produk ni utk wanita je ek?

MySuaraBlog: Sebelum Sekarang, Mereka Hanyalah....

jeBateja said...

Den pernah makan dulu....3 hari pening KEPaLa sebab kesan sampingannnya ( utk yg ada migrain je kot )....ahakz....

Tapi membuang 3 kali sehari tu....pehhh....naik bIL air tu....ahakz

Miss Tira said...

Pinky Momma pun guna produk ni juga. Huhuhu. Tira je belum berkesempatan nak guna lagi. Ngeee :D

zati embong said...

niesz,jat baru seminggu kot makan O.o

RuBiE ZaiNuDdin said...

hai niesz..
lme xdga cte kan..;)

rubie dh lme usha bnde nie..tp xterbeli2 pon lg..huhu..;(

d_LA said...

dla pun dah beli vco ni..baru je lagi sbb dgr komen +ve dr semua..

khairunnisa ♥ said...

nak try amik ni next sem la niesz, nisa suka mengantuk. habbit yg paling susah nak ubah ^_^

raihana said...

seus ke?
mane nak dapat vco nie??

HEROICzero said...

jamu eh? muehehehehe.

white rose said...

salam niezs...

wah, dah jadi agen ni...
kekeke...

rindu la sama kamu...

sehat ke?

http://aniesandyou.blogspot.com said...

brape harganya?

Aksi-aksi terlarang @ Kuala Lumpur International Book Fair 2011

Amy Syaquena said...

wow good info thanks dear for sharing...

mr.syazwan said...

pakar kesihatan

hahaha

wan selalu penat n letih

ermm bgs gak ni

;)

De'din said...

err,,
mcm best ja..
hanya untuk perempuan ja ka ?

MiaDiera said...

wahhhh boleh try nie:D

raihana said...

dah pergi dah page tu.mahal.

kena pikir2 dlu.=)

aNiS aNiSa said...

macam best ja..

barap satu vco tu niez??

latest entry : Jom Belajar =)

Ezay Hadry said...

kalau laki laki nak pakai tak boleh ke? hehe

enyheartsdiamond said...

nak! tp belum ada duit lagi ni :)

mie said...

ramainya guna mede ni..
eheheeeee

Norhafiza said...

kakNo pernah dengar pasal ni tp dah guna spplements DXN..tengok camne kesannya nnt..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

salam ziarah dan bertanya khabar...

noraim said...

berkesan ke akak? ramai org guna skng produk neh.

afifah said...

lama tak singgah blog ni.. ^_^

kawan saya pun ada pakai produk ni..nampak berkesan..

dmaqmalaysia said...

eh kte pown gne VCO!!!

De'din said...

datang lagi sini =)

Miss Kira said...

sis... ada tag dari kira.. ;)

Solehah said...

berapa harga vco ni niesz?

sissyira said...

salam

benar2 berkesan ke? sy pun ada masalah sembelit ni..harus mencuba...harus....heheh


dah letih makan julap je...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...lama tak hapdet belog?? sihat ke???

Fadzli Amir said...

Salam...lama tak jenguk ke sini...nak tanya, dia ni pil ke apa....satu botol ada berapa dan berapa harga??lelaki buleh makan ke???

♕ Mr.IX ♂ said...

jadi duta kah..hehehhe

amna said...

nak try la. jual d mana ye?
masalah susah buang air besar =.=

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget