click banner for more info

Wednesday, February 16, 2011

nasib tak gugur jantung aku tadi..aduh! en.nuffnang, can u help me..

Nak nangis da td bile tgk benda alah ni keluar time niesz refresh niesz punya blog..giler la..boleh pulak dia cakap blog niesz dah di remove..waaaaaaa! niesz sayang giler kot kat blog nie..niesz tak tahu la mcmane boleh jadi mcm ni..virus ke? yang pasti jantung niesz memang rasa nak gugur tgk benda ni kuar tadi..


Niesz pon try lah click ayat bawah tu "I can't find my blog on the web, where is it", keluar lah satu page ni, dalam tu dia mintak niesz masukkan no hp niesz sebab dia nak hantar verification code..sebab dah cuak giler niesz terus masukkan no hp niesz..tak lama lepas tu niesz dapat msg kat hp : " Your google verification code is ------". Niesz try bukak balik blog, lama giler loading, then baru boleh, alhamdulillah..tapi tu la..bile nak sign in n back to dashboard, memang lama giler loading.. :(


Ni satu lagi problem, semalam innit niesz tak boleh nak masuk..tak tahu la masalah apa pulak..niesz try password yang selalu niesz masukkan but still tak boleh jugak..last2 niesz mintak tolong en.nuffnang untuk settle kan masalah niesz ni..hari ni bila niesz try bukak, alhamdulillah..da boleh bukak dah..cepat giler kan en.nuffnang buat keja..


Niesz memang suka main2 ticket dengan en.nuffnang nie...ehe..guna kan lah kuasa pengguna yang kita ada..betul x?ehe..hope lpas ni dah tak ada masalah lagi..
p/s : tips dari en.nuffnang yang niesz janji nak bagi tu insyaALLAH malam ni atau esok pagi niesz post yer..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

37 comments:

Finaz Jaafar said...

mesti la cuak kebebeh

Novelgurl said...

Assalamualaikum

huhhu..setia menunggu :P

nub said...

hahaha..tetiba hilang an... adehhh

noraim said...

hihi. mesti akak dah nangis neh. hihi.

puteri ain said...

uishhh boleh jadi macam ni..
takut lakkk...

takpe..yang penting ur blog da boleh bukak,dah tak ilang..:)

Nur Farah Hani said...

innit tun apa??? ouh baru fara tahu if kita ada masalah kita leh contact ngan en nuffnang rupanya.. heee... tak tahu lak...

btw seb baik your blog da ok.. kalo fara pun meraung gak.. hehehe... XD

KizZ said...

Fuhh...naseb baik..Alhamdullilah lah ya...kalau tak xdapat la kiz komen kat cnie..hihi

Jom sini,
Shameena..Silky satin shawl

white rose said...

uihh...bahaya nih...
cane leh jadi mcm tu ek?

penhitam said...

camana boleh hilang agaknya ek.

HEROICzero said...

dah ok kan? =)

bunga said...

alhamdulilah.

mie said...

gue pun ada juga camtu...
nasib baik boleh disettlekan..
eheheee

syuwai said...

wah.. if aku yang kena ni memang panik siot..hehe

jeBateja said...

sure hang ni buat duit dgn nuffnang kan....kan...kan

MAPPIAU said...

uiiii kalau akak pun panik giler tuh, mintak2 dijauhkan lah jadi macam tuh huhuhu.

bun said...

huh

cuak law betol2

FaiZaH YaaKuB said...

mmg selalu eh jd camni??cuak jugak ni kalo tetiba jd camni..

JIJI YU said...

aku kena sekali hatu rase cam nak teberak dah..

HonEyBuNNy said...

fuhhh....mst gelabah hbis kan nis....heheh

hysman said...

byk kali kes bnda ni terjadik...
nape erk?
apekah ianya virus2 benci?
hurmm.....

Solihin Zubir said...

uii.. rmai gak yg ngadu psal blog kena remove tu..
kalau btol, mmg naya la..
mesti mental down kalau nk start wat blog baru balik.. huhu..

ermm.. sy punya innit pon xleh masuk.. mmg prob sjak kebelakangan ni..

nelly said...

nelly tak tahu langsung pakai nuff .
haha .
asyik rm0.00
haha

ghost writer said...

bagus2 boleh dijadikan rujukan permasalahan nih...

biella93 said...

kite tadak ponggg

mr.syazwan said...

perh sampai macam tu sekali ye

gile la

mujur nyawa blog ni masih di selamat lagi

kalau tak terpaksa buat kenduri 3h 3m

hehe

gurau2 je niesz

FarEast said...

owh sgt bahaya ... mau x cuak kalau dpt msg yg sama ... hehe

Mr Laici said...

haaa. macam pernah terkena jer.. heheee..

Lya Colours said...

blogger ni memang miong2. kadang2 kat kita punya dashboard tuh kosong, pastu dia tulis you're not following bla2. gilo btol

MamaEma said...

tak pernah checklah pulak..jarang bukak nuffnang ni..

farra8979 said...

nasib baik bley log in blk kan.. sti berdebar...

yatie's EPISODE said...

bleh separuh mati ni. takott nye jadik gini. wuu t_t

Hanis MY said...

cuakkkk ok huhu..mau tercabut jantung hati ku...

atie said...

pttla smlm atie klick kat entry niesz kt google reader atie..tp google kata..blog not found..atie pelik..haih..

rossoneri said...

uit kenapa blog jadi cam tu eh..

lalink7 said...

wahh..giler lahh..kite xpenah jd camtuee..ingat ade org hack awak nye belog..nasib dah settle kan niesz...hehehe..

Budak Botak said...

kalo Bdk Botak, pengsan dah kalo camni, he3...

Nadzirah said...

huh ! *pengsan* kalau jadi cmnh, give up terus saye ~ syukurlah. hehe. best belog nh. :)

salam kenal ..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget