click banner for more info

Friday, February 11, 2011

Dia bf aku, so? yang gedik2 g ngadu kat dia tu nape?

Sorry la..bkn bermaksud pon nak cri gaduh ngan hang, tp kadang2 aku tgk hang ni mkin melampau la plak..pndai nk ngadu2 ek skrg? aku x kenal pon hang tu sape, cume yg aku tau dulu hang couple ngn bf aku kan? tp skrg dah xde ape2 rite..its over!
Aku x kesah pon kalau hang nk kwn ngn bf aku tu..kwn je la..aku ni bkn jenis suke duk sekat2 org, tp bile aku bg muke, hang naik kpale plak..tu sbb aku remove tu..bkn ape, kadang2 bnda2 remeh mcm ni la yang boley wat aku ngn chiquito gado..tlg la fhm..

Hang tu da tunang kan? so, kalau da tunang, wat la cara da jd tunang org, dun worry la psl ex bf hang tu..aku bley jg die..hang jg tunang hang sudah la..yang paling aku x puas ati..nape ye hang x ley nk pnggil die mcm org lain pnggil die.."B".."B"..ingt aku suke ke? pnggil die "ABY" boley?



Suke ati hang la nk ckp aku ape..aku syg die so, aku x nk sbb kan org ke3 mcm ni, aku ngan chiquito gado..aku bnyk belajar dr pengalaman, bnda2 mcm ni mmg boleh jd punca keretakan sesebuah hubungan tu..sory la kalau aku terkasar bahasa..
p/s : lpas ni kalau choquito nak marah aku, marah la..aku cume ckp ape yg aku xpuas ati..1st time niesz gune perkataan "AKU" dlm entry kan..fhm2 je la..org tgh marah..hehe..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

30 comments:

Cik Leen said...

sabar sayang..:)

nelly said...

sabar ..mungkin dia tension masa tu ..

Jom baca :
BLOGGER BOLEH JADI PENULIS HEBAT"

d_tieah said...

Sape kasi niesz marah ni?
Hahahaha..
Giler lah..
Kalo org pas bercerai org panggil situasi camni gila talak lah kan?
Kalo putus cinta plak kite panggil dia meroyan, boleh?
*kejam aku wei.. dush2

yatie's EPISODE said...

aiyakk.itu perempuan..npe mau panggil "B" lagi. pggillah name pnuh. pk la prasaan niesz as gf die kan.

Ayuni said...

panas...

mr.syazwan said...

wah kemain lagi dia


apa lg niesz tarik rambut dia sampai botak

=_=

lalink7 said...

sabar nieesz...pempuan yang bernama awin tue macam desperatee jee? siap type2 macam tuee...tah hape2 la..yg sudah tue sudah la kan..

ade gak pempuan kurang perasaan malu camnie ek niesz

malukan kaum wanita shj..xpe arap boyfie niesz xmarah..kite buat sesuatu benda bukan utk kptgn diri sndiri tp utk ktgn bersama..hope dia paham la nape niesz wat mcm nie..

cool bebeh..

-[miracle]- said...

weee~
tamao marah marah sgt.
relax okayy :)

ch!natsu said...

sabar ye niezs.. dugaan tuh..
hope sumanya akn ok nnti..
insyaAllah.. =)

zati embong said...

kdg2 kan niesz, ade 2 niat ex2 nih, 1st diorg ikhlas nk brkwan dgn BF niesz and 2nd, diorg saje nk kasi niesz rasa hot.

kalau jat? jat hempuk je kepala dia.haha.marah betul.

dulu masa aiman li kat kilang, minah2 kilang kat situ bajek gile duk publish2 comment manje2 kt wall aiman tau. macam jat ni x wujud. bengang smpai jat ckp " nanti kita kawen,jgn harap nk jemput minah2 tu!"

tp skrg bila fkir2 balik, jat dah x amek pusing da pasal jeles2 nih, aiman pulak yg jeles melampau kat jat. O.o

baru dia tahu cane rasa bila jat jeles dulu!

ish2 terpanjang plak comment O.o

atie said...

erm..nak ckp pengalaman sendiri kang mcm mengumpat plak..tak baik..haih..entahla..tak tahu la..sabar je la niesz..atie tahu perasaan niesz~

lionteen said...

relax2..klau dah jadi mcm ni, better kawen cpt. )alasan nnti kite ley kawen skali*. hahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

selagi boleh pertahankan hubungan elakkan benda2 yg boleh membuatkan hubungan tu ada masalah...

bagus la tindakan kamu ni...

Niza (yuri) said...

sakit kn bila de org sibuk dlm hubungan kite n bf..?

nk je bunuh org tu.. ish! sbuk jer!

Dee said...

tulah..B tu hya utk suami tau...panggil lah nama penuh..so, that pihak lagi satu x terasa hati..apadaaa..

❤NazirahMoktar❤ said...

adoi, kalau kawan pon, jgn la pnggil B lak kan.pnggil awak saya kite pon okey..maybe susah nak aku kau, kite saya awak pon okey ape..kalo kite, kite pon hangin!

ZWAN SABRI said...

Sabar ye Cik Niesz..
Biasala, manusia ni ada macam2 ragam..
huhu

RuBiE ZaiNuDdin said...

geram je dga..sabar ye niesz..
buat tak tau je ngan gurl cam tue..
yang pasti hbgn ngan bf berjalan ngan lancar..ok..;)

Lya Colours said...

betol2 benda mcm ni, mmg boleh lead to gaduh2 ke apa ke. so better jaga dari skrg.

noraim said...

erkk, garang jgk ye akak? huhu.
sabar kak. dea xleh terima kenyataan lg tuh.

.:: Miu Miu ::. said...

delete pastu block terus minah tu. grrr apela, dah bertunang pun kan. let go jelah.

Ati Masrif said...

tak pe..lepaskan..

rasa lega skit kan..


terima kasih byk2 doakan utk kak ati hari tu ye

sangat2 kita hargai..

sayanggg niesz!

Novelgurl said...

Assalamualaikum

aishhh..sbr2.

nabilah_2908 said...

kalau akk pun..akk hangin...terhegeh2 lak dia tu...ish..

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERAPI MINDA

biella93 said...

hahhahaha . sakai gile pmpwan tuh . block jelaa . ta pyh nak remove2 .

white rose said...

hahaha...
jom2, akak tumpang skaki kemarahan kau nih...

lepaskan, lepaskan kemarahan tu...

redzwanie redzmann said...

niesz!!
kasi sum0 sme spesis p0mpuan cm tuh..
wanie penah kne..smpi break w0o..
wanie x ske p0mpuan len yg x fhm n x jg prasaan sekaum dye..
ng0k itu pelempuan!haha

d_LA said...

huhu..kalo tgh mrh mmg camtu kan...tenang ya nies tayam...

shrek fiona said...

biasa la tu kak nies .
dy jeles sbnrnye tu .
tp pelik lah kan .
ramai plak yg suka jd sbb keretakan hubungan org lain .
padahal dorg tu perempuan jugak .
bila kena kat diorg tau plak sakit .
tp bila buat org tak hengat dunia .

Solihin Zubir said...

sabaq nowh!
tak matured lg kot tu.. heheh..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget