click banner for more info

Friday, January 14, 2011

tekan ni selepas pukul 12 tgh mlm..



korg nk tau x, niesz ade cite saspen ( betul ke eja mcm ni..haha..abaikan)..tp korg kena jnji tekan bnda ni lps kul 12 tgh mlm je tau...sbb kalau sblum kul 12 mlm, bnda ni x kuar..korg berani x? niesz dpt info nie dr adik niesz..bella. adik niesz pon mintk niesz temankan die tgk same2..

nnti da kul 12 mlm, korg click CNI BKN CTU..hehe..sempt lg wat lawak ye niesz nie..ok2..serious2..ok, lps tu akn kuar la satu page ni, page ni mgkin biase bg korg tp, jgn sngka ni bnda biase..da sedia??bc bismillah ye kalau rase2 takut ke, bulu roma menegak ke..

ok, nmpk x huruf yg color purple tu..satu-satu nye tulisan pling besar kat dlm page tu, korg tekan simbol akhir yg ade kat belakang huruf tu, 'SIMBOL', tau kan simbol tu..double click laju2 kat simbol tu ( maksud niesz tekan 2 kali laju2 kat ctu)...korg tekan smpai bnda tu kate boleh then br kuar dr page tu!

ingt, kul 12 mlm n tekan smpai die kate boley br kuar dr page tau!ok, niesz cabut dulu!hehe..

p/s : mak chiquito da tnye, ley ke masuk merisik raya cina nie..waaa...ape nk jwb niee..


Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

24 comments:

Solehah said...

ape tu niesz?takut la plk..

ehem2...hanya niesz yang tau jawapannya. pasal nak jawab ya ke tak.kitaorang tunggu je cerita niesz..

dekat bloglist configure akak tak da pun aplikasi utk show all tu...

~ yus ~ said...

apa tu niesz. Tak berani akak..huhu

Cabut!!

redzwanie redzmann said...

aikk...apekah tuh..?
cm tak0t jer..
nak td0w awl mlm nie..xpat la tekan2 nie..
esk bleyh kan..?hehe

hanna iymeera :) said...

dah tekan , :D

redzwanie redzmann said...

erk...ape mende tuh niesz..?
cm tak0tt jer..
tp wanie x pat tgk la pas kul 12..
nak td0w awl..esk keje msuk kul 8..
kl0 tgk mlm esk bleyh?hehehhe

BuLat i2 CirCLE said...

adoi...xbukak lg neh...tp ltk cusor kt c2 die tlis http://www.yahoo.com/ jew..

HonEyBuNNy said...

nis buat suspen apa neh....ish...eh eh...nis dah nak tunang...yeah.ehhh

Wanita Mutalib said...

taknak ar tekan hahaha :p

Fara said...

hahaha...

apa benda tuh!
wat saspen jerk!!
nak tekan skang boleyh.. hahaha...

btw.. follow u back,..
tq coz drop by to my blog...
cccyaaa...

sissyira said...

salam

jika dah berkenan di hati

apa lagi...

terimalah...


apa yang kul 12 malam tu..huhu

AzRi AzyAn said...

yes! for merisik..hehe~

tetibe kn...congrats.. ^_^

Solihin Zubir said...

kena tekan tanda seru kt yahoo tu ke?

biella93 said...

np kite takley nak follow orang ??? :'(

cik Ladies said...

da tekan da niesz ..
waaa .. byk sram ma ..
suara mngilai2x .. errr ..
tp , cmne aniezs dapat nde tu ?
huhu :)

susu said...

xnk, cam tkt je.huhu..btw i folo u , nice blog

Mr.IX said...

tak faham pn tp tinggal jejak je r..distracted by kartun lompat2 ni....huhuhuhu

mie said...

adoi!!
terlepas timenya..

white rose said...

xpaham...
ape mende ni dik...



miahahaha...

lionteen said...

page yahoo ke?
xfhm den.
tekan kat huruf O tu ke?
xde pape pung.
huhu

~WaNniE~ said...

niesz wat susupen apa ni???hehehe...
hari tu niesz ada komen kat wannie kan cakap yang "esok same mcm ari ni kot bg niesz..ehe.."
apa ye..leh share..... :)

aleen aiden said...

apekah?citer seram ke ape nih kne tggu kul 12 baru bley klik.takot2.hu3

cik Ladies said...

hak3 .. kenapa semua tak nak tekan lepas kul 12 ? comel je .. bukan seram pun kan niesz ? cuma ada pmpuan ngilai2 je . tak lbih dr tu :)

BuLat i2 CirCLE said...

anda !anda ! n anda! t'pilih m'yertai Jom Buat Karangan bdk skolh rendah..hehehe

BuLat i2 CirCLE said...

anda!anda! n anda! t'pilih m'yertai Jom Buat Karangan bdk skolh rendah..hehehe

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget