click banner for more info

Thursday, January 20, 2011

sesuai ke untuk buat hantaran nnti?

skang ni kalau tgk brg hantaran, mesti ade kek kan..x kesah la kek besar ke, kek kecik ke, cupcake ke, bowlcake ke..haha...nk buat tempahan pon senang, call je, bgtau nk bentuk ape, color ape, n corak ape..easy rite? tp dr ape yg niesz dgr, skrg ni da ade mcm2 class tuk wat cupcake nie..lg senang, kalau rase2 sepupu nk kawen ke..boley la amik tempahan..income tu..

jom tgk cupcake yg comel2 nie..rase2 korg sesuai x tuk wat hantaran..bkn tuk niesz la..hehe..niesz lame lg..mane tau ade yg ngah pk2 nk wat corak ape ke..comel kan?





tp kan korg..ade 1 cupcake ni, niesz rase mcm x pnh tgk la..pelik je bntuk die..korg rase korg pnh tgk x? rase2 sesuai ke tuk wat hantaran??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jap2..mane plak la cupcake pelik nie..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


p/s : hahahahaha...jgn mrh niesz ek, ni google punye keja..chiquito, da sedia ke nk jumpe ayah niesz..ehe..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

18 comments:

fyra said...

gatal yek ko
ahahaha
boleh je buat hantaran , meh kite gubah
ahahaha
takyah buat hantaran la
bagi kite mkn ja
;)

white rose said...

kat atas tu semua cantik2 & calerful...
sesuai buat hantaran je, nak makan xbrapa sedap laa...

buat perhiasan je...

pic yang last tu...miahahaha...
xmo laaa...

ghostwriter said...

hahaaa... itu macam po0m ade ker..??
x sesuai langsung tuk di makan~ geli den...(@_@)

LovEmoNEy said...

niesz.. kalau aiza kan x mau hantaran macam tu kuikuikuikui... jgn marah yer..

~ yus ~ said...

Apa kes lah buat cupcake mcm yang last tu. Jangan buat pasal ye Niesz, cupcakes mcm tu buat hantaran.....huhuhu

noraim said...

haha. so cute lah cup cake neh. hihi.

redzwanie redzmann said...

skrg nie mmg 0rg wat cupcake utk hntran kan..?
sb dye cute n cm2 leyh design...
hantaran yg bercirikan kem0denan la..ngee~~
ingtkan nie htrn utk niesz..
rpenye2 niesz tny jer..hehe

Epy Ain said...

hehe... sopannya cupcake yg 1 tuh..
^____________^

nabilah_2908 said...

betul tu..skrg ni dh jd trend..bukan setakat hntaran je..majlis potong kek pun dh tukar dgn cup cake...

apa kat aNiesz join kelas mcm ni...nk buat business pun boleh.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DD BACK TO SCHOOL

KyLe said...

cute je nmpk kan... erk yg pic bwh 2 hahahaha no komen

Abhamz said...

salam, yang di atas tu semua sesuai buat hantaran tp yg bawah tu jgn sekali-kali bawak....

tkasih sudi singgah n komen n3 terbaru Mazha 2010...

kghie said...

ahahahaha....nak cuppycake yg last 2.....boleh buat x??
ahaha

cik Ladies said...

niesz .. comel nye cupcake bt hantaran kan ? comel sgt ..
tp yg pic last tu , gubah2 la skit . takkan nk gi taik kot .. oppss, kek brbntuk njis tu ..

:p

atie said...

hahaha..speecless..geli pun ada tgk yg last tu..haha

Amirrah Zawani said...

cupcake yg banyak2 tu mmg comel..
but yg last skali tu.. hahahah!!!
sungguh tak comel =_=

zati embong said...

huhu,kalaulah pihak lelaki bg pd pihak pmpuan cupcake terjojol2 itu,cnfirm ayah pmpuan reject terus!

Robot | Sakti said...

uihh

lucah

hahahaha

sAyOobAeQ said...

eh cute ah!

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget