click banner for more info

Sunday, January 23, 2011

Pengendali Blog/Forum perlu istihar perolehan online kepada LHDN


kalau nk lagi jelas, ley g tgk kat fb Jabatan Penerangan Malaysia


 lain2 komen ley usha kat fb Jabatan Penerangan Malaysia..ehe..

but sblm tu bc ni jgk..


so, pada sape2 yg ade sngkut paut ngn keterangan kat ats nie, kena jg2 la ek..LHDN sedang mncri anda..but yg pasti sape2 yg pendapatan cukai kurg dr rm2500 mmg selamat la..

p/s : kalau niesz la kan..niesz diam2 je..hehe..kalau da duk heboh2 dpt berjuta2 dlm 1 bulan, sape yg ley thn kan..confirm akn ade tindakan nnti..hidup skrg semue kena byr..mane ade free da..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

19 comments:

iwan_dextrous said...

ihihih...byr jgn x byr...

FasiHaH SupiaN said...

huhuhu
nasib belum kena bayar.....
blog pun suka-suka je...huhu tq for the info!

KizZ said...

Halaaamak dah la Kiz pun wat biznes nih..adushhh!!

Jom sini,
Minum air masak anda jadi sihat dan kuat

AH7 said...

huhuhu~~ betol2...

Amy Syaquena said...

tq for the info hu3...

nub said...

blog ceq ada total 25 sen... kena jgak x?

ferra ferro said...

tapi betol ke tu page FB LHDN ??

khairunnisa ♥ said...

nasib baik tak ada kaitan :)

ezany said...

diam2 sudah.. hehe.. bkn dorg tau pun..

HonEyBuNNy said...

he2...betul tu..kalau ila pun dk diam2 ja....biar semua xtau..heheh

**nis..jangan salah faham entry ila tu...xdk pape la..ila ok ja dgn kanda ila...;_)bahagia gitu...cm km lama xjumpa ja coz msg2 bz..ihih

noraim said...

semua kena ke kak?

d_tieah said...

Aku tak dapat pape income pun..
Sedih ni.. :(

d_tieah said...

Aku tak dapat pape income pun..
Sedih ni.. :(

lionteen said...

cukai..cukai..cukai.belambak dah cukai kat msia ni..

HEROICzero said...

hahahahaha~ xpenah pon nak fikir bende2 neh.. blogging for fun! =)

*kaya bebeno da uh rm12k sebulan.

biskut said...

entah...senyap dah lar.nak arrogant buat aper.

biella93 said...

tak paham laaa . ahhaaa

✿...fazilahpajil...✿ said...

adehhh tu la padahnye kalo sume nak gtaw org..kan da kne btng idung sndri..diam2 sudah ler...iasehhhhh bijak2!!

fyra said...

kite pon kene baya jugak ke?

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget