click banner for more info

Thursday, January 13, 2011

nape kejam sgt nie..da xde mood da..

nape la asyik ade masalah je..sakit da jiwa nie..korg..ley tlg niesz x, mcmane niesz nk tukar bnda ni biar die jd profile niesz balik..wa..niesz da try bnyk kali tp still xley nk change name tu..name tu name adik niesz..

tlg niesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i need ur help!!!!!!!!!!!

masalah nye kat cni..korg nmpk x, name tu, niesz nk tukar jd name niesz, n nk tukar pic tu jd pic niesz..mesti korg akan ckp, click je kat name tu kan, niesz da cube but bnda tu mcm da d save n statik, xley nk d ubah..niesz da bnyk kali tekan kat ' sign in as a different user' , but still same jgk..huhu..sob..sob..


niesz try gune cara ni pulak tp ni pulak yg kuar..die suh niesz unfollow plak sbb da lebey 300 org yg niesz follow..mane ley mcm tu, pnat niesz kumpul kwn2 niesz..korg yg baik ati, ley tlg niesz kan..pls..


p/s : pada sape2 yg da follo niesz n niesz x follo korg lg, niesz mintak maaf ye, niesz nk settlekan problem ni dulu..nnti niesz follo korg blik ye..


Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

30 comments:

~ yus ~ said...

maaf tak dapat nak tolong. Tak pernah jadi mcm tu, jadi tak tahu...

thanks follow akak ye...follow u back..:)

mr.syazwan said...

ye ke..

cube ubah kat setting x leh??

adehh sorry wan pun x pro sgt...

huhu

Mr.IX said...

pernah jadi cmtu gak dulu..blh je follow cuma try klik secara buttom follow tu...dulu i jadi gitu coz tekan follow yg atas bar tu rasanya..x ingt lak.

BuLat i2 CirCLE said...

wow..2 la..gtl polow bulat 2 kali..hehe..xpe2..try slow2 ea..nt dpt la balek 2..jgn isau ea..

enyheartsdiamond said...

follow ke tak follow ke, tak kisah.. janji, keep in touch :)

enyheartsdiamond said...

follow ke tak follow ke, tak kisah.. janji, keep in touch :)

enyheartsdiamond said...

follow ke tak follow ke, tak kisah.. janji, keep in touch :)

biella93 said...

tak reti . waaaaaaaaaaa

white rose said...

alamak...tak pernah terjadi kat akak ni...

so, akak xtau nak buek apo...

sowi yee...

Eazy Izzuddin said...

aala...
camne ek...
x dpt nk tolong

nas said...

harap2 probs nie dapat diselesaikan..aku punye blog mmg leh follow more than 300...just tekan butang follow je...hu3

HonEyBuNNy said...

la nis..kenapa adi cm tu...xpa..nis boleh setelkan kan tu...;-)

ezany said...

cuba clear cache cokies.. takpun guna browser lain ker..

ijatnuar87 said...

aik,kiter boleh folow 300 orang jek ker?

niesz said...

@~ yus ~ salam kak..hehe..xpe2..welcome back ya..

niesz said...

@mr.syazwan huhu..xpe la wan, thanx tau..da ley da..bjaya!ahaks!

niesz said...

@Mr.IX
thanx awak..da ley da..ehe..buat gempak je niesz ni kn..

niesz said...

@BuLat i2 CirCLE wakaka..bkn sbb niesz follo 2 kali..tp 3 kali..hahahaha..thanx awk, da ley da nie..

niesz said...

@enyheartsdiamond betul3..tp kalau boleh mmg nk follo sbb nk kumpul kwn, ley share cite..

niesz said...

@biella93haha..tu la name ko tu degil betul, xmau ilang2..ekekeke..

niesz said...

@white rose xpe akak..thanx so much tau.. :)

niesz said...

@Eazy Izzuddin its ok bro, da ley da..sory, pening kan korg nk settle kan masalah niesz nie..

niesz said...

@nas
hehehe..tu la, pelik gak bile bnda2 pelik mcm ni muncul..ermm, buatan manusia ni mmg x kan sempurna kan..

niesz said...

@HonEyBuNNy da settle da dear..thanx tau..

niesz said...

@ezany thanx awak.. :) thanx so much..

niesz said...

@ijatnuar87 tu la..x ptut kan..org lain ley lebey, niesz plak die x bg..sob..sob..tp now da ley da..thanx awak!

mie said...

gue pun terpening skali ni..
ehehee

mohd zhafri said...

bgus la dah ok...

cik selamah kundang said...

xpenahla pulak jadinya.so tak taula nk jawab.huhu.anyway kalau dah dpt figure out answer,bolehla share nanti.kot2 saya nk tukar gk ke?kikiki

YanaMIB said...

cuma pi kt dashboard > edit profile > privacy (klik kt share my profile) > edit gak bhg photograph and Homepage URL > save profile

cuba try cemtu tgk apa jd =)

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget