click banner for more info

Monday, January 10, 2011

Drama sakti delima d banned??

korg pernah tgk drama ni x?drama arahan sheila rusly..drama ni start 3 january lps, kire nye drama lps cite putera katak..mmg br lg cite nie..n ptut nyer drama ni ade d siarkn ptg td, tp tv3 xdpt nk siarkan sbb ade masalh2 yg x dpt nk d elak kan..masalah ape tu yer?? masalah siaran ke?atau masalah teknikal ke?o masalah dr penonton yer? atau da d banned..ermm...

~credit tuk pak google~

mak syg: nisa, np drama sakti delima tu x de ye ptg ni?
niesz: cite ape tu mak?(hehe..sbb ptg2 mcm tu mmg niesz terperuk dpn lappy ni)
mak syg: ala..drama lps putera katak tu..
niesz: mane mak tau xde?
mak syg: td die tulis xdpt d siarkn sbb ade masalah..
niesz: masalah?masalah ape yer?cite sal ape tu mak?
mak syg: ala,cite psl sakti2 la kot..tp pompuan nyer semue bertudung..mgkin sbb cara dorg pkai tudung tu mcm sister kot( biarawati)..ayah pon ckp mcm tu..
niesz: hah?mcm sister?mgkin la kot da ade org yg complain..

niesz pon xley nk ckp lebey2 kat cni..kang niesz lak kena saman sbb reka2 cite..maaf!ni smue cume andaian niesz jer..kalau esok cite tu ade, mksud nye andaian niesz ni slh la..tp bg niesz la kan..bile niesz perhatikn cr pkaian dorg nie..mmg sebijik la mcm sister..korg ade rase2 mcm tu x?mmg la elok sbb semue nyer bertudung, tp..ermm..kalau boley jgn la same mcm nie..

~credit tuk pak google~

p/s: jgn saman niesz ok!..ni cume andaian niesz semata2..


Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

32 comments:

Robot | Sakti said...

aaaa..

samalah dengan sister gereja.
bahaya tul.

❤NazirahMoktar❤ said...

tak penah tgk..ye ke..tgk poster pon memg nmpak cam sister..

Solihin Zubir said...

uiiihhh.. tak terfikir plak.. bahaya btol!

jeBateja said...

ooo...itu mcm kah...rugi lah den tak tgk...kalau tak leh buat perbandingan...al maklum kerja...ahakz

enyheartsdiamond said...

baru je keluar metro td, tapi takde pulak sebut pasal tudung tu mcm biarawati..

HonEyBuNNy said...

oh yaka nis..ila xtgk la lps putera katak...dah dk hostel..ehhehe

eik`S noName said...

owh...da penah tgk promo ttg citer nie di MHI aritu...

biella93 said...

ahahha . mmg same pon . tak patot betol . kan ade pulak yg mgikut fesyen mcm tuhh

Solehah said...

pernah tertengok drama ni, mmg pelik sikit, sbb terlalu bnyk unsur tahyul. anak bunian campur manusia la. sakti delima ada kuasa la...merapu bnyk drp faedah.

HEROICzero said...

benda2 mcm ni, no komen lah.

*alah kadang2 "kita" terlampau paranoid. heh~

hans said...

owh
dah xleh tgok
tv rumah sewa rosak
tak tahu lah best ker tak citer nih

P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

hida.hadi said...

pelik2 la cerita zaman sekarang-iskkiskk

mie said...

itu la...
kalau tudung hanya dijadikan feyen..

lionteen said...

haah..same..baru perasan.

::..Dia daYa..:: said...

salam

oooo, dah ada cerita baru ke...

yer betul tu...

lalink7 said...

memang sangat bahaya..haihh tue la susah jugak kalau nak buat cerita tp xfikir dlu..

niesz said...

@Robot | Sakti same kn??niesz pon br prasan bile mak niesz ckp..

niesz said...

@❤NazirahMoktar❤ huhu..sbb tu kena ati2 bile nk wat cite skang..tkut terpesong plak.

niesz said...

@Solihin Zubir mmg bhya..lg2 tuk org yg mudah terpengaruh..

niesz said...

@jeBateja hehe..tu la..nk tgk pon mmg da xkuar kt tv..

niesz said...

@enyheartsdiamond mgkin sbb niesz ngn mak niesz je kot yg prasan..huhu..

niesz said...

@HonEyBuNNy drama ptg2 ni kalau niesz free br rase nk lyn..hehe..

niesz said...

@eik`S noName cite ni mmg mcm best, tp bile da ade kekeliruan mcm ni, msti jd kontroversi.

niesz said...

@biella93 tu la..org skang nie, ape yg d tunjuk, tu la yg dorg ikut..

niesz said...

@Solehah mmg, mak niesz pon ckp mcm tu, bile 1st tgk ati da rase mcm lain je..

niesz said...

@HEROICzero mmg la bro, but kena tgk pd kesan nyer gak, tkut2 bnda yg kite rase remeh ni la yg kan jg buruk nnti..

niesz said...

@hans
ekekekeke..xpe2..ley tgk on9 je, but now da x bersiaran da..

niesz said...

@hida.hadi pelik da mengelirukan..oh..jgn la smpai jd yg bkn2 nnti..

niesz said...

@mie ermm..betul3..niesz pon rase cam bersalah je tkut2 terikut cara pemakaian tudung yg slh..

niesz said...

@lionteen ehehehehe..pnt gak search kt google nk cri pic mcm tu..hee...

niesz said...

@::..Dia daYa..:: wsalam..ha a, start isnin mggu lpas..but now da xley nk bersiaran, sbb ade masalah2 tertntu..

niesz said...

@lalink7 next time kalau nk wat cite pk buruk n baik nyer, sbb org skang ni, ape yg d tgk tu yg dorg ikut..lg2 bdk2 skang nie..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget