click banner for more info

Thursday, June 3, 2010

mr.secret da pergi tuk selamanye.. :'(

mr.secret: maaf...
mr.secret: saya terbaca apa yang awak sent pada abang saya
mrs love: abg awk?
mr.secret: iya
mr.secret: awak dengan dia siapa yea
mrs love: awk ni sape?
mr.secret: adik dia
mr.secret: baca pada status saya di atas tue
mrs love: awk jgn tipu sy..pls..
mrs love: jgn wat sy mcm ni
mr.secret: saya online sbb saya nak bg tahu semua member2 dia
mrs love: jgn tipu sy!
mrs love: jgn tipu sy!
mr.secret: 1 June 2010 dia telah meninggalkan kita semua dengan kehendak ilahi
mr.secret: Allah lebih sayang kan dia
mrs love: sy tau ni awk..
mr.secret: biarlah dia pergi dengan tenang krn saya sendiri tak sanggup melihat dia tanggung derita dengan penyakit tue
mrs love: smpai ati awk wat sy mcm ni
mrs love: np?np?
mr.secret: saya tak tahu nak cakap apa ada awak lagi biar awak percaya
mr.secret: awak datang pada alamat yang saya bagi nie
mr.secret: **************
mr.secret: baru awak akan tahu
mr.secret: itu sahaja yang saya boleh katakan
mr.secret: saya minta maaf banyak2
mr.secret: doakan pemergian dia dengan aman dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman

np mesti semue nyer berakhir mcm ni?np?np?ape salah niesz..
niesz xmampu tuk hadapi semue ni..niesz xkuat.. :'(
die yg terakhir buat niesz.. 


yaALLAH...nape KAU ambil die sebelum aku sempat berjumpe die yaALLAH..


semoga roh nya d cucuri rahmat dan d tempat kan d tempat org2 yg beriman..amin..
AL-FATIHAH..


Suka entry ni? boleh LIKE!

20 comments:

nabilah_2908 said...

alahai....

sabar la yer....Allah lebih mengetahui... :)

Al-fatihah buat arwah...

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERINGIN

y@n@ M!B said...

erm sabar k niesz..niesz maybe sygkan dia tp Allah lebih sygkan dia..baca quran utk tenangkan hati =)

redzwanie redzmann said...

al-fatihah wat arwah..
niesz...byk besabar yer...
Allah lbh menyayanginyer...
mgkin ade lg utk niesz lps nie..
jgn sdh2 k...

fikaryna said...

niesz..kuatkan hati..

mgkin ada hikmahnya yg niesz x nampak..

banyak2 sabar dan sedekahkan al fatihah..

Allah x akan uji kalau kita tidak mampu..

Fiq said...

kehendak Allah ada hikmahnya. Al-Fatihah...

biella93 said...

laa , erm inalillahwainalillahhirajiun , erm sm0ge dea d'tmpt kn b'sma org2 yg b'imn , amin..

erm tabah je laa keyh , sdekahkan al-fatihah utk dea , yg da pergi biarkan pergi , yg kite msih id0p , truskn khidupn mcm biase keyh , jgn sedih sgt , kang arwah sedih pulak tg0k mu, byk2 sbar keyhhh

'AQILAH said...

yang post hari tu...:( sedihnye...alfatihah...

takziah buat keluarga.

zureen @ mama said...

Al-Fatihah buat arwah

in+an Jun$u said...

syg..bykkn brsabar,k?Allah lebih sayangkn dia.

al-Fatihah buat arwah. :(

ezany said...

amein.. al-fatihah..

semoga niesz tabah menghadapinya..

noor afzan said...

salam niesz..
mr secret ni sebenarnya sape?
teman istimewa niesz ye?

sabar sahajalah yea.=)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

salam takziah...
semoga arwah di tempatkan di kalangan orang2 yg beriman...

sabar bnyk2 yer niesz......

fyra said...

sabar k
ALLAh lebih sygkan dye

AL-FATIHAH...

ZihNuN FaTiN said...

alfatihah dan takziah...

kuatkan hati ye niesz...klu rasa nk share,sy sedia mendengarnya...=)

HonEyBuNNy said...

al-fatihah,,,

meo188 said...

cedih2...

niesz said...

HonEyBuNNy: die xmati pon ila..die tipu..

niesz said...

meo188 : xsedey!benci lagik!

enyheartsdiamond said...

sedihnya :|

tabah ya niesz..

eny pernah rasa gini..

tp situasi eny lain mungkin..

sbb dia tak tonjolkan identiti..

dan dia hilang kerana apa pun eny tak tahu..

niesz said...

enyheartsdiamond: laki kalau da laki tu mcm tu la..pelik!

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget