click banner for more info

Tuesday, June 8, 2010

di tipu hidup2!

rase mcm diri ni bodo sgt2..bnda serious mcm tu pon die ley wat main2..
ape masalah mamat nie sbnr nye??
cube cite ckit..
dgn 1 ayat ni..terjawab la semue penipuan tu..
sape yg x fhm ape yg niesz tulis ley bc kat cni dulu

mrs love: salam awk..maaf if sy mnggu..sy ade mintak ayah sy wat kenduri arwah tuk abg awk..xpe ke awk?
misniesza niesza: awk ni betul adik die?
mr secret: salam... mf baru terbaca yang awak antar..apa awak cakap nie
mr secret: kenduri arwah??????abang awak?
mr secret: ape nie wak?nak sangat saya mati ker?awak cakap apa nie?
mr secret: kenapa diam??????
mrs love: salah ke ape yg sy ckp?
mr secret: saya tak paham apa yang awak cakap pun..apa maksud awak?

korg da fhm??rupe nye mamat ni xmati pon..die tipu niesz semate2 nk dpt kan nie..

mr secret: susah nak saya jelaskan,yang pastinya saya ada sbb knp saya buat macam nie..saya mintak maaf banyak2 pada awak..tapi saya kena lakukan macam tue untuk yakinkan diri saya,saya tak ada maksud langsung nak mainkan awak..
mrs love:senang awk ckp kan..
mr secret: saya buat macam tue sbb saya tkt saya akan hilang orang yang saya sayang kali kedua.macam mana saya nak yakin kan diri saya bahawa apa yang awak buat tue btul2 jujur semata2 untuk saya.
mr secret: saya mmg tak layak untuk terima cinta ikhlas dari awak.saya bodoh.saya tak tahu nak bezakan mana yang patut dan yang tak patut.tak terluah dengan perkataan bagai mana saya sayang kan awak.please..saya tak nak sakitkan hati awak lagi.wlpn saya tak terniat begitu.maff lah dengan sikap saya ini.saya nak awak tahu saya mmg sayang kan awak sangat2.

nk tau mcmane niesz tau die tipu?


first
niesz tgk balik ejaan yg die pnh msg niesz ngn ejaan yg lam yahoo msg..(same!)

second
niesz try usha tagged die ( active: a hour ago!)

third
niesz mintak tlg kwn niesz call die (berjawab!)

fourth
setahu niesz die xpnh ade adik..sbb die bongsu..(adik tu sp?!)

kadang2 niesz sendiri pelik..ape la yg laki2 ni sbnrnye nak..kite trg2 da tunjuk kite syg die..tp..ntah la..niesz serah kan semue nye pada yg atas..sbb DIA MAHA MENGETAHUI..
cume rase sakit ati ni mmg susah nk ilang..

note :br cadang nk ziarah kubur..hahaha..rase klakar plak..
dila: niesz, hang jgn lupa pkai spec mata itam..bwk sekali air ngn bunga..


Suka entry ni? boleh LIKE!

33 comments:

nuraitul said...

bengong gle org tue..doa btul2 bru thu..bnda cmtue pun leh wat main main ek..dala nisa..tak yah lyn org cmtue..wat skit kpala..wat runsing je kpala..

sI tEDI said...

ujian dalam hubungan!

y@n@ M!B said...

dah terang lg nk bersuluh..jgn jd buta niesz..gi je cari laki len..abaikan je la mamat tu...ayt dia tu mcm menghina niesz tau sbb dia tau niesz lembut...

dah byk jmpe laki camni niesz..dorang ni anggap pompuan ni mcm anak patung..tmbh² awek baik² cam niesz..hepi je dorang main²kan...ntah² time msg dgn niesz tu dia ghelak kuat²..jgn la caya laki camni niesz..

sbb niesz xkenal yana so niesz leh caya ckp yana..xde hasil pun klu nak dengki dgn niesz..yana ckp based on experience =)

peace! \/(^_^)

'AQILAH said...

uih..."mati" buat main2...

redzwanie redzmann said...

damn ar niesz..
bab2 mati leyh wat men..
cm cilakak nyer...
kl0 wanie la niesz..
mmg wanie x kan baek da..
hal bsr wat2 men..damn~!
aik...wanie lak 0ver mara...
s0wie niesz..huhu

Fiq said...

la. mati pun boleh buat main2. jadi betul kang...

HonEyBuNNy said...

eeeee..nis...boleh dia menipu cm tu untk dptkn nis??nak kena btoi la......lau ila..mmg ila menci sgt2 dah....cmna xbf ila wat...menipu emel tu....adusss..cinta oh cinta...mcm2 la..ptot kt blog ila nis komen cnta itu mnyiksakan.....btw...nis..lawa sgt2 templete bru nis...jelesnya....blog nis lawa sgt2...colourful...

ezany said...

isk2.. perkara yg serius camtu pun leh buat main2 ker..

biella93 said...

geliMAT t0l laa laki tuh...hahaha...da mati btul2 bru ar tahu , at0yy ..mybe dea kkurangn ksih syg k0t..pity wif him

nabilah_2908 said...

niesz...siapa nama mamat sengal ni...?

bukan apa...ayat2 dia...sama jer mcm lelaki yg pernh tipu akk dulu..tp tak tau lah kalau dia tkar nama...

lupakan jerla mamat sengal ni..rasa sakit ati pulak...huhuu...

ini ujian buat niesz..pasti niesz akan bertemu dgn sinar kebahagiaan 2 nnti..bnyk2kn bersabr yupp..:)

.miss d'ieyna. said...

gila betul.
bab2 mati bole plak nak wat main2.
abaikan je laki mcm tu.
dah sah2 pembelit!
chill ok..:)

POSH76 said...

tu sbb kene ati2 bila mencari pasangan....kalu dah kaki kelentong mmg terusla kaki kelentong huhu

Tfaaaaaa said...

ehh..kurang ajar betul tipu oranggg

in+an Jun$u said...

chooiiiii!cilakak tol mamat neh!

kalu nk test kejujuran pon,agak2 la..ni hal idop mati wat maen2.kalu sy mmg bg pelempang dah..

niesz said...

nuraitul :tu la shima..niesa da fedup die wat nisa mcm tu..mls da nk pk sal die lg..sakit ati nie..

niesz said...

sI tEDI : ntah la cik tedi..bnyk sgt ujian niesz rase..ujian yg die sendiri cipta tuk niesz nie..

niesz said...

y@n@ M!B: thanx kak yana..akak bnyk sedar kan niesz..selama ni niesz buta..niesz xsedar yg die cume nk main2 kan niesz..niesz benci die!

niesz said...

'AQILAH : die mati pon xpe..sbb mmg tu yg die nk sgt kot..

niesz said...

Fiq: die nk sgt jd betul kot..

niesz said...

redzwanie redzmann : xpe wanie..niesz ni lg sakit ati sgt2..kalau die ade depan niesz..rase nk tembak je die..biar mampos!

niesz said...

HonEyBuNNy : mmg benci pon da kat die ila..jgn harap la lps nie die nk contact2 niesz lg..da xde makne!

thanx dear..hihi..jenuh gak niesz cr bckground..last2 br jumpe yg nie..

niesz said...

ezany : tu la..x fhm tul ngn manusia yg mcm nie!

niesz said...

nabilah_2908: tu la kak..skang ni pon niesz ngah cube nk lupe kan die..n niesz hope biar la perasaan ni da xde wat sementara nie..mls nk pk sal cinta2 ni lg..bile da jtuh cinta mcm ni la jd nye..tu yg x suke tu..

niesz said...

.miss d'ieyna. : ok dear..doakan niesz kuat kan..niesz pon da ley terime kenyataan ni skang..alhamdulillah..

niesz said...

POSH76 : lpas ni niesz akak lebey ati2 kak.. thanx sis cyunk!

niesz said...

Tfaaaaaa : mmg tersgt kurg ajar mamat tu!

niesz said...

in+an Jun$u : kalau die ade depan mati niesz ni..mmg niesz da lempang die sampai bisu..geram sgt2!

niesz said...

biella93 : tu la..da la kurg ksh syg..lpas tu sakit kan ati org..tu giler name nye!

fyra said...

bodobodo je laky tuh
maty tol baru tahu
huh!

enyheartsdiamond said...

niesz.. jgn layan org kat tagged.. semua tu nak flirt!

enyheartsdiamond said...

niesz.. jgn layan org kat tagged.. semua tu nak flirt!

niesz said...

enyheartsdiamond : mmg..dorg tu semue xley pkai..

☆aDihAys☆ said...

camne skrh niesz ngn dia?..
bahagia x?..
kalo kite la kene tipu cmtu..
xtaw la nk ckp ape..
kite dah menangis x berlagu..
die maen2 plak..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget