click banner for more info

Friday, January 21, 2011

sy dgr ckp..so, sy tukar..

baru2 ni adik niesz ade complain pasal ni kat niesz, die kate susah nk comment dlm entry niesz, sbb niesz pkai 'Embedded below post'..mungkin niesz xperasan yg bnda ni boley jd masalah pd org yg nk comment entry niesz..then ari ni bile niesz bukak blog, niesz dpt suggestion mcm ni..



but niesz masih pk2 lagi..patut ke niesz tukar, sbb tgk mcm comel je bile gune yg nie..lpas niesz bc je blog kak yana trus niesz tukar settings ni..nk tau nape, g la jenguk blog sis nie..ehe..

bg niesz senang je, kalau da ade org yg bg suggestion makna nyer, mmg betul la tu ade yg x kena..bkn ape..kadang2 kite sendiri x tau ape yg xkena ngn blog kite ni smpai la ade yg bgtau kan..kalau boleh niesz nk mudah kan org yg  dtg jenguk blog niesz..n asal kan bnda tu memberi manfaat tuk niesz n blogger lain..thanx ye pd yg sudi comment n bg suggestion utk blog niesz ni..niesz rase btul2 d hargai..

p/s : bnyk la plak entry yg niesz post ari nie..ehe..alhamdulillah, niesz da dpt pnggilan interview td, insyaALLAH, niesz akn buat yg terbaik..

Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

46 comments:

Anisa Hang Tuah said...

yeaayyy!! kite geng gune pop up windoww

hehehehe

~ yus ~ said...

akak mmg suka yg pop up window mcm ni. Kalau yg biasa niesz pakai tu leceh. Kadang2 sampai tak jd nak beri komen, nak tunggu kotak komen kuar..huhu

intan said...

yessa...
baru la best nak main comment2..
pop-up window lebih mudah,bukan?
hihihi

ijatnuar87 said...

heheheh...hah,senang la skit,hehehe...

zati embong said...

good luck niesz!O.o

JIJI YU said...

mueeh aku lame dah nak bagi cadangna ni kat ko..tapi dulu aku pernah gtau sorang blogger camni jugak..tapi die cakap mmg die suke style cam yg ko wat sebelom ni..pas tu die terus je lenyap dari blog aku..ehhe

mary ann ;) said...

hukhuk..da baca nie nak guna pop up window gak la..hehehe

sng sikit nak komen kan ;)

white rose said...

waaah...dapat pggilan interview dah?

TAHNIAH...
buat yg termampu ye dik...

akak doakan semoga adik berjaya...

Amy Izanni said...

hehe. awak. pkai popup window lg senang senanyer. hehe.

Solehah said...

pop out senang niesz sbb kalo tak kene scroll cari comment box..hehe

good luck ya for ur interview.

ch!natsu said...

a'ah kan.. btol jgk tuh sng skit ye tak? huhu..
btw best of luck.. =)

MAPPIAU said...

waaaaa sudah tukar ke pop up windows (sambil gelek2 buntuit keriangan hahahaa)

JP Nurul said...

a'ah pakai pop-up window lg senang...
^_^

En iLham said...

haaa
memang senang kalau pop up window je
lebih2 lagi macam sy yang internet lembab gile
dah boleh jadi blog mesra komen ni
hehe

nub said...

hhihii..pukoi2 selaluuu

syaf said...

yup. pop up window lagi buat org senang nk notice...

Amy Syaquena said...

yes pakai pop up windows lagi mudah...

khairunnisa ♥ said...

saya tak tukar lagi :)

YanaMIB said...

yeyy dh tkr! gud gud~

tu la gunanya entry sis tu..bkn nk kondem tp kdg² org tu xprasan yg komen dia nyusahkn org kn...hihi~ ^_^

Lya Colours said...

yaa pop up sudah (^_^)

kiwi said...

niesz thniah dpt interview..kiwi pn gune pop up window gk..hihi..geng2

Cik Mira said...

kadang kadang yg buat embed bleow post tu sebab nak tunjukkan komen dorang yg cecantik kan? hukhuk

Cik Mira said...

niesz dapat interview kat mane nies? mira pon dapat interview pagi tadi tp tak pegi T_T

d_tieah said...

Yeah..
Nama akulah.. *Popular!
Sorry niesz, kdg2 lebih baik kite luah dr kite simpan dlm2 kan?
Ini pun utk tingkatkan pengomen entry ko tau..
Hehe..
Ape2 pun gud luck utk ko..
Mn tau rezeki kan?

Solihin Zubir said...

dlu masa sy masih baru pun sy penah tegur gak...
skang ni baru tau pop-up window lbey mudah sebenarnya.. :D

Ayuni said...

cantiknye blog nie....

HonEyBuNNy said...

adeh..ila lom buat lagi....busy2 neh banyak ketinggalan dunia blog...uwawwa

ezany said...

blogspot mmg sesuai guna popup window.. hehe.. sng org nak komen nnt..

biella93 said...

ahahha . bgos2 . sng sikit na commnt . ahhaha

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

yehhh dah ubah pop up window dah :)
nie lagi best mudah gi komen.

sissyira said...

salam

mmg nak tegur sebelum ni, tapi takut terasa kan, sbb pernah ada pengalaman macam tu, sejak tu jarang dha nak tegur org :(

apa pun suka komen skrg, cepat je :D

fatinAfi said...

maybe a bit late, but best of luck! :D

yad'z said...

baru ade niat nak cadang... hehe...
yeyy dah tukar..

bukan ape, senang nak komen, kalau embeded uh, loading lambat... itu akan menjejaskan mood orang untuk komen... hehehehe,,,

mr.syazwan said...

yeahh akhirnya

guna pop window lg berduyun2 org akan dtg komen

=_=

-[miracle]- said...

yeahh ! mmg pop up window lagi senang. wee ~ :D

Amni said...

haaa... kan senang nak komen.. hehehe... kalau guna embbeded tu kadang2 kalau len tenet slow, memang tak boleh nak komen dear... =)

puteri ain said...

good luck utk interview..:)

Imran nyambek said...

majulah pop out.utk negara

maCy said...

yezza thats d best decision after all :)

iLiAiSyAhkaDir said...

nak tukar jugak!

nabilah_2908 said...

yeay...dah tukar pop up window...lebih friendly... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
OH LELAKI IDAMAN !!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

bila fikir2 mmg dlm byk2 choice lebih mudah guna pop up window;)

d_LA said...

stuju2..popup window terbaik !!

m!ss $@BR!D@H said...

yeahhhh.. da tukarrrr....

nelly said...

yup .
betul .
lebih mudah .
hehehe

=)

y-A-n-A said...

gune pop up mmg lg senang.. :))

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget