click banner for more info

Wednesday, January 5, 2011

aduh!letih mcm ni!

nk marah sgt pon xley, tp mmg pelik tul la..da la pelik, xfhm lak tu..ape sbb die wat mc tu ye??niesz kenal die pon x..tp xbaik la plak kalau niesz nk ckp mcm tu kt die..tp kadang2 rase semak pon ade tgk bnda berlambak2 mcm nie..sory kwn..bkn marah tau cume pelik..


cube tgk nie..




mesti korg pon da biase dpt ni kat fb..yg niesz heran, minah ni smpai bg 64 kali bnda ni kat niesz dalam ms 1 ari..perghh!..pnat la niesz nk remove name niesz lam list tu..mesti korg rase niesz ni jht kan..bkn bmksud pon nk wat mcm tu tp kalau da smpai 64..mak ai!sape yg ley thn..



huhu..xsalah nk wat mcm ni, but 1 pon da ok..xyah la wat bnyk2 mcm tu..ok???


note: chiquito da start ckp psl brg hantaran..biar betul..hehe..blushing2!!





Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------
Image Hosted At MyspaceGens
--------------------------------------------------------------------------------------

Suka entry ni? boleh LIKE!

22 comments:

Amy Syaquena said...

Usah di layankan orang amcam nie..buat tak tahu je

fyra said...

betol la kite ckp brg hantaran
eleleleelh

niesz said...

amy syaquena: hehe..tul la psal kak, tp kalau die iklas, serba slh lak niesz..

niesz said...

fyra; hehe..malu la nk ngaku..kite pon xkeje lg..

biella93 said...

hahhaha . kite p0n dpt . tp tak la byk sgttt . pnt nak meREM0VE

HonEyBuNNy said...

hai nis...xlam dah ka nis nak tunnag or tawin??hehheh

Cik Akma said...

a'ahh lately byk btol org tag mcm tu. haihh =.= sbr je la niesz :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kat FB akak pun ada gak orang dok main benda tu...

agak2 nye diorang ni dah tak ada keje kot...heehhe

Dee said...

salam sis..ke benda tu automatik di antar oleh FB..baik cek ngan kwn..ntah2 dia pun x tau benda tu jd gitu..

YanaMIB said...

ehehh klu yana pn xsuka..semak album gbr kita je..ngehh~ >_<

niesz said...

bella: huhu..tau xpe..pnt tau..

niesz said...

honeybunny:hehe..lmbt lg kot..but mmg mrncng tunang taun nie..insyaALLAH... :)

niesz said...

cik akma: ermm..tu la..kena la remove ngn sbr..ehe..

niesz said...

yanie: huhu, bkn xde keje kak, bnyk sgt ms terluang kot..tu yg jd mcmtu tu..

niesz said...

dee: yg tu niesz tau kak, tp kalau da org yg sama anta smpai 64 kali, tu bkn keje fb kak..tul x..die sendiri yg tag name niesz..

niesz said...

yanamib: tul tu kak, niesz da remove da..tggl 1 jer..

AngahSayang2314 said...

hey niesa angah singgah sini 4llow uuu
apa pun kita tukar2 link nak??

dapat link u from amy

cahayachenta said...

hehe... ni kes tag kan... selalu gak kena. kdg2 org tu kita x kenal lak.. tp boleh pulak nm kita masuk dlm top friend dia.. ala.. bohong je la

niesz said...

anagha sayang2314: niesz da follo angah da..thanx ek sudi follo niesz..nice to knowing u dear..

niesz said...

cahayachenta: hehe..tu la psl..pelik sungguh kan..ape yg bohong yer..ehe..sory, lambt ckit niesz nie.

Ujang9897 said...

tak phm menatang ape tue..hee

niesz said...

ujang9897: menatang ni ade lam fb..hehe..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget