click banner for more info

Sunday, August 22, 2010

Islam hnya atas kad pengenalan..ni la die bdk2 zaman skrg..bartaubat la!!!

lame kan niesz x update blog ni..ermm..niesz nk ringkas kan je pasal issue nie..
n terbukti dunia skrg mmg da nk berakhir..mcm2 bnda da jd skrg nie..

bc nie.. click pic tuk tumbesaran..




tepuk dada tnye selera..

masih terbuke kah pintu taubat untuk kite???
bertaubat la sblm terlambt..


Suka entry ni? boleh LIKE!

11 comments:

redzwanie redzmann said...

wah~!
really mish 2 read ur entry my dear..
huhu..=)

y@n@ M!B said...

oh kes ni penah dgr..kita doa je la mtk pintu hati dorg terbuka...

at least klu xpercaya tuhan skali pun tak perlu la bgtau pd umum..just keep it to urself =)

biella93 said...

budak kurang sivik & agama

lionteen said...

kite da prnah bc dulu sal ni..
sengal ile..
siap ade draft2 lg..

die ni islam ke?
bukan kan?

HonEyBuNNy said...

Masya Allah...sgop dia kata cm tu...Ya Allah...moga dia insaf...

meo said...

sedih.... i love ramadhan

Daffodil D said...

niesz...! lama x dgr khabar. :) isu salleh ni dah lama dah..tapi so far xde tindakan dari pihak berkuasa kan? org blog je kot dok mengata2 dia.. hu hu

K2r~90 said...

dunie diakhir zaman

in+an Jun$u said...

salleh gregor samsa?nama pn cam pelik..orgnye mstila lg pelik.

sengal..doakn dia(dan kita sume) smpt bertaubat sblm ajal dtg menjemput.amin~

Kuwe said...

Sama lah kita. Lenguh juga nak taip blog kan.

Si salleh ni ya. Macam macam betul la sekarang.

HonEyBuNNy said...

nis...misss u....

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget