click banner for more info

Tuesday, May 25, 2010

from mr secret..

mrs love: sy nk jumpe awk..
mrs love: sy perlukan kate putus dr awk..
mrs love: sy xnk terus mngharap pd suatu yg x pasti..
mr secret: kenapa awak cakap macam tue
mr secret: bukan kah skarang awak ada sya
mr secret: kenapa perlu kata putus dari saya
mr secret: maksud awak awak nak pergi dari sya?
mr secret: tapi kenapa?
mr secret: atau awak anggap saya sbg satu persinggahann
mr secret: pada perjalanan awak
mr secret: sementara awak nak teruskan kehidupan awak
mr secret: saya perlukan awak bukan untuk tambahkan penderitaan saya
mr secret: tapi untuk terus sayang dan setia dalam cinta
mr secret: bersama2 saya
mr secret: itu perjuangan saya skarang nie
mr secret: bukan sekadar suka2
mr secret: saya tahu saya bodoh
mr secret: saya tahu saya buta cinta
mr secret: saya tahu saya mmg tak pandai nak jaga hati orang lain
mr secret: tapi tak bermakna perjuangan saya tue sia2
mr secret: syaa tetap perjuangkan hak dan kasih sayang saya pada awak
mr secret: walaupun awak dah tak sanggup untuk teruskan
mr secret: kalau awak rasa saya menyakitkan hati awak atau saya permainkan perasaan awak...AWAK MMG SILAP SBB SAYA BUKAN MACAM TUE.......DAN SAYA TAK DIAJAR BEGITU
mr secret: SAYA SAYANG AWAK BUKAN KERANA DIRI SAYA SNDRI TAPI KERANA ALLAH
mr secret: DIA YANG KURNIAKAN AWAK PADA SAYA DAN SAYA AMAT HARGAI
mr secret: TOLONG JANGAN PUTUS ASA PERJUANGKAN HUBUNGAN INI
mr secret: WALAUPUN SAYA BODOH DALAM BERCINTA BUKAN BERMAKNA SAYA KALAH
mr secret: SAYA AKAN BUAT SEPERTI YANG SAYA MAHU DAN RASAKAN
mr secret: AWAK TGU.....................
mr secret: SAYA AKAN BUKTIKAN.............
mr secret: KATA2 BIAR LAHIR DARI HATI BUKAN DI MULUT SEMATA2
KERANA PANDANGAN MATA SELALU MENIPU, PANDANGAN AKAL SELALU TERSALAH.,,PANDANGAN NAFSU SELALU MELULU,,,PANDANGAN HATI ITU YANG HAKIKI.......KERANA HATI ITU BERSIH

yaALLAH, klau btul die jodoh ku, permudahkanlah urusan kami..dan klau die bkn jodoh ku,jgnlah Engkau temukan kami..

hnya tu yg mr love harapkan..

Suka entry ni? boleh LIKE!

22 comments:

ezany said...

semoga berbahgia.. amein.. :)

nabilah_2908 said...

solat istikhrah lah...mohon petunjuk pada yg esa...

akk tknk niesz terima nasib mcm akk..kata2 dia penuh janji2 manis...at the end...janji tinggal janji...

bila bc n2 ni..ya Allah..mmg betul2 mengigtkn akk pada dia..kata2 dia..dh mcm tape recoder lak..

bnyk2kn berdoa ya.. :)

biella93 said...

m0ge dikau bhagia , hee , tp klau laki tuh maenkn prasaan k0, gtau kite 0k, siapla mmat tuhhhh , tau la ape jadi ,huu

POSH76 said...

Insyallah kalu dua2 ikhlas dan kerana allah taala..mesti jadi punyer...bnyk2 berdoa yer..

Milofloat said...

gud luck fur ur luv

redzwanie redzmann said...

smoge niesz sntiase bhgia n dipermudahkan sgala urusan niez yer,,
chiay0k2 niesz..
trust ur heart k..=)

meo188 said...

line terakhir tue lirik dr lagu kump. nasyid in team....

dan yang padangan hati bla2 tu lagu daripada kump. nasyid hijjaz...

noor afzan said...

ni kisah diri niesz ke?
yang entry sebelum ni pun sama ke?
alahai..
sabar aje lah..=)

Solehah said...

niesz, ni mr secret yang sama dgn previous post ka?

niesz said...

ezany : thanx ezany.. :) hrp2 mcm tu la..amin..

niesz said...

nabilah_2908 :kak,sorry ek..selama ni main pnggil name jer..ehe..maaf yer..

insyaALLAH kak..niesz pon xnk letak harapan tggi sgt..if ade jodoh,ade la..cume if die mcm yg akan ckp..ntah la kak..mayb da xde hati da niesz ni kat lelaki..tu la yg terakhir..

niesz said...

biella93 : bereh beb..hihi..doakan2 la kite yer..

niesz said...

biella93 : insyaALLAH kak..niesz pon harap mcm tu..ape2 yg niesz wat skrg ni,semue nyer niat kerana ALLAH..dulu mngkin niesz xsedar..but skrg niesz tau..semue nyer da tertulis..andai ade jodoh, niesz terime..if xde..niesz pon akn terime..

niesz said...

Milofloat : thanx yer..insyaALLAH..:)

niesz said...

redzwanie redzmann: yup wanie..skrg ni rase da makin matang lak..dulu mayb mudah sgt niesz ni menaruh kprcyaan kat sumone..semue tu keje DIA kan..niesz selalu doa moga hbngn ni d berkatiNYA..

niesz said...

meo188: hihi..sempat lg tu ek...its ok...even dr mane pon ayat tu..hope semue nye iklas lahir dr ati die kn..

niesz said...

noor afzan: ye la kak..nie semue cite niesz..bkn rekaan tau..ehe..doakan niesz ye kak..

niesz said...

Solehah : yup..same..hehe..

lionteen said...

jiwang gile ayat mamt tu...
huahua

redzwanie redzmann said...

klu dye da kata dye cnta n sygkn niesz krn Allah..
pecaya la pd dye..
umat manusia slalu wat kesilapan..
kite p0wn slalu wat silap kan..?
dun w0ri dear..
Allah sntiase ade n membantu hambaNya yg mempercayai akan kekuasaanNya..
chiay0k~!
niesz da ade..wanie gak single..huwaaa..hehe

niesz said...

lionteen: hihi..yer..sgt jiwa2.. :)

niesz said...

redzwanie redzmann: niesz pon harap mcm tu wanie..doakan niesz ek..ehe..lum ade ape2 lg lorh wanie..br kwn2 jew..insyaALLAH..if ade jodoh kan..

dah join? click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...





ShoutMix chat widget